Silihost kulcsszót tartalmazó cikkek

Találatok a következő kulcsszóra: Silihost

Kis- és középvállalkozásoknak kínálja okostelefon-szolgáltatását a Silihost

A Google Android okostelefon rendszerének sikerét kívánja a Silihost tárhely-szolgáltató megosztani a hazai kis- és középvállalkozásokkal a SiliDroid nevű szolgáltatásával. A SiliDroid szolgáltatás segítségével lehetőség nyílik a szabványos RSS-el rendelkező, honlapok, hírportálok vagy blogok Androidos telefonokon történő megjelenítésére.

2011. február 24. 13:55

8 processzormagos SGI-Altix szerverrel gyorsít a Silihost

2007. június 22-én üzembe állította a Silihost Kft. a tárhelypiac első 8 processzormagos Intel Xeon Woodcrest-alapú SGI-Altix szerverét.

Kulcsszavak: Silihost SGI
2007. június 27. 13:43

LinkHáz.hu - ingyenes linkcsere-rendszer!

A Silihost Kft. – mint az innovatív informatikai vállalkozások egyike – idei születésnapján újabb ingyenes szolgáltatással gazdagítja a hazai internet-felhasználói közösséget.

2007. május 15. 10:03

4 processzormagos SGI-Altix a Silihostnál

Dual-Core Intel Xeon (Woodcrest) processzoros SGI-Altix XE szerverrel gyorsította szolgáltatási sebességét a Silihost Kft.

2007. január 29. 11:18

Ingyenes e-könyv szolgáltatás az 1 éves Silihosttól

Magyarország egyetlen díjmentes internetmarketing távoktatását folytató Silihost Kft. első éves születésnapja alkalmából elindította az ingyenes EkönyvCentrum szolgáltatását.

Kulcsszavak: e-book Silihost
2006. május 11. 13:34

Örök-élet karácsonyi tárhely akció a Silihosttól

A december 27-ig tartó akció során a szolgáltató örök-élet tárhelyet kínál fel az ünnepi akcióban részt vevő új, és meglévő előfizetői számára.

2005. december 15. 13:27

Mit ne tegyünk a keresőoptimalizáláskor?

Ha rendelkezik egy weboldallal, akkor már tudja, hogy milyen fontos a forgalom. Az internet-marketingben a forgalom jelenti a hátteret, amire építeni lehet. Ez az egyetlen dolog, ami igazán számít. Ha nem tud célirányos forgalmat irányítani a honlapjára, eladást sem tud véghezvinni.

2005. december 14. 09:52

Webtárhely közel másfél millióért?

A nagy múltú, freeweb.hu-t üzemeltető SWI Kft. a honlapján 1 172 490 Ft + Áfa éves díjért hirdeti 1000 Mb-os webtárhely-szolgáltatását.

2005. november 22. 17:01

Ingyenes, online letölthető ajándékok

Mindenki szeret ajándékot kapni, különösen akkor, ha az az érdeklődéséhez kötődik. Felismerték ezt az online marketing szakemberek is, ezért ma már egyre több honlap kínál ingyenes ajándékokat. E cikk végén mi is megadunk egy ilyen ajándék-forrást...

2005. november 22. 11:28

Hisz-e Ön annak, ha egy cég csupa szépet mond magáról a honlapján?

Most Ön biztosan azt hiszi, hogy a cikk címében feltett kérdés költői volt, mert már hogyan hihetnénk annak, amit egy cég magáról mond, a saját honlapján. Pedig szerencsére nem ilyen rossz a helyzet: van arra mód, hogy a cégek elnyerjék a honlapjukra látogatók bizalmát.

2005. november 16. 10:32

Ha Önnek nincs konkurenciája, ezt a cikket ne is nyissa meg...

Egy értékesítési folyamat talán legkritikusabb eleme a leendő vevő bizalmának az elnyerése. Szerencsére a bizalom kialakulása nem az első benyomáson alapul: A bizalmat ki lehet – és ki kell – építeni. Így a honlapunkra látogatókból nagyon sokan igazi vásárlókká válnak.

2005. november 14. 11:49

Az email-címlista hatalom a virtuális világban!

A bejelentkezés-alapú címlista hatalom! Legalábbis üzleti értelemben. Minél nagyobb címlistával rendelkezik egy vállalkozás a tevékenységéről érdeklődő személyektől, annál nagyobb az esélye arra, hogy jelentős számú megrendelőt faragjon belőlük.

2005. november 9. 13:23

A Google kiszűri a keresőrendszer találatait manipuláló honlapokat

Körülbelül három héttel ezelőtt a Google internetes keresőrendszer fejlesztői egy lényeges átalakításba kezdtek, melynek az a célja, hogy a keresőszavakhoz még jobban illeszkedjenek a keresőablakban felhozott találatok. Ezt a célt úgy kívánják elérni, hogy kiszűrik azokat a honlapokat, melyek a tárhelyen vagy a tárhelyek között valamilyen – eddig még nem „büntetett” – manipulációt használnak a találati eredményességük fokozására.

2005. november 8. 13:26

Csak ki ne csússzon a potenciális megrendelő a kezeink közül…

Egyes honlapok temérdek pénzt hoznak a gazdáiknak, míg máshol a látogatók olvasgatnak egy kicsit, majd továbbállnak, és soha sem térnek vissza. Ha már egyszer fizeti a domain regisztráció és a web tárhely szolgáltatás díját, Ön e kettő közül melyik rendszer szerint szeretné felépíteni a saját lapjait?

2005. november 7. 12:02

ADSL 4 hónapig ingyen, dinamikus tárhely-akcióval kiegészítve

Jelentősen csökkentette egyéni és üzleti ADSL-díjait a GTS-Datanet. Legújabb akciójuk során a népszerű easy-csomag 4 hónapig - belépési díj nélkül - ingyenes, ráadásul üzleti partnerük, a Silihost webhoszting akcióval teszi meg vonzóbbá a Datanet ADSL-csomagokat.

Kulcsszavak: GTS Datanet Silihost ADSL
2005. november 5. 16:25

Pszichológiai hadviselés az online marketingben

Az interneten megjelenő vállalkozásoknak szembe kell nézniük egy jelentős kihívással: Olyan mennyiségű információ található az interneten, hogy a potenciális vásárlók könnyedén továbbállnak, vagy egyszerűen csak elfelejtenek visszatérni egy adott honlapra. Ebben a cikkben egy pszichológiai tényező: a határidők ösztönző voltának a kihasználásáról lesz szó.

2005. november 3. 12:42

Ingyenes Google-titkok e-könyvben

Hogyan kerüljünk az első találati oldalra a Google keresőben címmel 2 részes, ingyenes e-könyvet jelentetett meg a Silihost tárhely-szolgáltató.

Kulcsszavak: Google e-book Silihost
2005. november 2. 14:42

Csökkentsük vállalkozásunk költségeit az online marketinggel!

Nem kétséges, hogy mint minden vállalkozásnál, itt is vannak rezsiköltségek, de figyelemmel és hozzáértéssel elérhető ezek minimalizálása, és az is, hogy a költségek túlnyomó többsége csak egyszeri befektetés legyen.

Kulcsszavak: Silihost marketing
2005. október 18. 12:33

Az online marketingről - vállalkozóknak

Az internet médiumának van egy behozhatatlan előnye a többi médiummal szemben: elterjedtségéhez képest rendkívül olcsón lehet megjelenni általa.

Kulcsszavak: Silihost marketing
2005. október 17. 14:05

Silihost: Tárhelyszolgáltatás a NASA-nál is üzemelő Silicon Graphics szerverrel

Az informatikai cég a nagy múltú, szuperszámítógépeiről ismert Silicon Graphics márka által nyújtott számítástechnikai megoldásokat kívánja széles körben elérhetővé tenni mindazon magán és üzleti felhasználók számára, akiknek fontos szempont a rendkívül gyors és megbízható tárhely-szolgáltatás.

2005. október 11. 10:24

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További híreink

Új vezető a Microsoft Magyarország élén

Szabó Pétert nevezték ki a Microsoft Magyarország új vezetőjének, aki 2022. július 1-től tölti be a pozíciót és irányítja a Microsoft Magyarország tevékenységét.  

2022. július 1. 11:16

A hatás mechanizmusát keresik az IVSZ MENTA 2022 előadói

Mivel sok szempontból rendhagyó, megrázó, felkavaró, mégis különleges évet írunk 2022-ben - a hazai digitális gazdaság is rengeteg változást, gyorsulást és irányváltást élt meg az év első felében –, ehhez igazodik az IVSZ – Szövetség a digitális gazdaságért éves csúcsrendezvénye, a MENTA programja is.

2022. június 30. 12:40