Simple Technology kulcsszót tartalmazó cikkek

Találatok a következő kulcsszóra: Simple Technology

Simple-Samsung összefogás a mobiltelefonos fizetés elterjesztéséért

A Simple, az OTP Mobil alkalmazása és a Samsung, a világ legnagyobb mobiltelefongyártója közösen dolgozik az okostelefonos fizetés elterjesztésén.

2014. október 29. 09:29

Növeli árbevételét a Simpletech

A Simple Technologies Informatika és Tanácsadó Rt. az idén a tervek szerint 750 millió forint árbevételt ér el, szemben az elmúlt évi 650 millió forinttal - közölte Varga Zoltán, a társaság elnök-vezérigazgatója.

2001. május 28. 09:14

A világ legnagyobb adatsűrűségű CompactFlash Cardja

A Simple Technology Inc. bejelentette, hogy sikerült létrehozniuk a világ eddigi legnagyobb kapacitású CompactFlash Cardját. A Simple Technology új 512 MB-os CompactFlash type II kártyája a cég által szabadalmaztatott stacking technológiát alkalmazza.

2000. október 31. 22:50

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További híreink

Megvannak a digitális marketingről szóló legjobb szakdolgozatok

Az IAB Hungary digitális reklámszakmai szervezet március 24-én a GroupM Akadémia bázisán adta át a 2022-es évi Legjobb szakdolgozat a digitális marketingről című pályázat nyerteseinek járó díjakat. Az elmúlt három évben kivétel nélkül (előszörmásodszorharmadszor) a Budapesti Corvinus Egyetem diákjai nyertek a pályázaton, idén először azonban egy szegedi és egy debreceni egyetem hallgatója vihette haza a legjobb pályamunkáért járó díjat. 

2023. március 27. 12:43

Az Alzánál egyszerűbb lett az áruvisszaküldés és a reklamáció

Az Alza.hu ügyfelei mostantól a reklamált termékeket az AlzaBoxokon keresztül is visszaküldhetik. A Magyarországon, Szlovákiában és Csehországban több mint 210 000 csomagautomatát működtető webáruház ismét egy újabb lépéssel közelebb került céljához, hogy hálózata a helyi közösségek számára minél hasznosabb legyen és kényelmesebbé tegye mindennapjaikat.

2023. március 21. 09:59