Smart UX Center kulcsszót tartalmazó cikkek

Találatok a következő kulcsszóra: Smart UX Center

33 300 dollár összdíjazású online pályázatot hirdet a Samsung

A Samsung Printing Solutions bejelentette, hogy Smart UX Center webhelyének szeptember elsejei indítása alkalmából világszintű online eseményt rendez „HEURÉKA! A nyomtatókon túl” címmel.

2016. augusztus 30. 13:03

Már elérhető a Samsung útmutatója a Smart UX Centerhez

A Samsung Printing Solutions az androidos Smart UX Center platformhoz alkalmazásokat készítő vállalatok és fejlesztők számára elérhetővé tette részletes ismertetőjét „Útmutató a Samsung Smart UX Centerre készült alkalmazások fejlesztéséhez és futtatásához” címmel. Az útmutatót a Samsung nemzetközi szoftverbeszállítói (ISV-k) és más kapcsolódó vállalatok kapták meg, hogy bővíteni tudják intelligens és mobil üzleti kínálatukat.

2016. augusztus 8. 15:12

Innovációs díjjal ismerték el a Samsung Smart UX Centerét

A Samsung Electronics Smart UX Centere elnyerte az Outstanding Achievement in Innovation kitüntetést a Buyers Laboratory (BLI) 2016-os nyári díjátadóján.

2016. július 29. 11:17

Megújult és mobil kompatibilis lett a Samsung nyomtatói platformja, a Smart UX Center

A Samsung Printing Solutions kiadta a Smart UX Center Szoftverfejlesztői Csomagjának (Software Development Kit, SDK) 1.5.0-s frissítését, amely a sokoldalú szoftvereszközöket új funkciókkal, így például mobil kompatibilitással ruházza fel.

2016. június 1. 08:39

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További híreink

Dr. Charaf Hassan a Vodafone Magyarország Alapítvány kuratóriumának új elnöke

A Vodafone Magyarország Alapítvány kuratóriumi elnöke a következő 5 évben Dr. Charaf Hassan lesz, a Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem Villamosmérnöki és Informatikai Karának nemzetközileg is elismert dékánja. Az új elnök szakmai tapasztalatával is segíti majd a Vodafone Alapítvány digitális kompetenciafejlesztést és társadalmi esélyegyenlőség megteremtését célzó programjait. 

2021. november 18. 16:49

A Magyar Telekom 2021. harmadik negyedévi eredményei

A Magyar Telekom ma közzétette 2021. harmadik negyedévre és első kilenc hónapra vonatkozó EU által befogadott Nemzetközi Pénzügyi Beszámolási Standardok (IFRS) szerinti konszolidált pénzügyi eredményeit. A negyedéves pénzügyi jelentés nem auditált értékeket tartalmaz az összes pénzügyi időszakra. 

2021. november 9. 21:45