Smartmobil kulcsszót tartalmazó cikkek

Találatok a következő kulcsszóra: Smartmobil

SMART 2016: nemzetközi innovációs expót rendeznek Magyarországon

Minden eddiginél erősebb nemzetközi felhozatallal rendezik meg idén hazánk legjelentősebb mobiltechnológiai és startup fókuszú konferenciáját, a SMART 2016-ot május 23-án. A rendezvény ad otthont a Telekom Innovation Exponak, melynek keretében nemzetközi telekommunikációs szakemberek, startupok és befektetők látogatnak Budapestre.

2016. március 24. 14:13

A régió legígéretesebb startupjai között a Locca!

Az elveszett tárgyak, háziállatok és emberek felkutatására specializálódott osztrák Locca! nyerte meg a régió egyik legnagyobb startup versenyét, a CEE Lift Off!-ot. Az SM 2015 konferencia nemzetközi eseményének győztese részt vehet az OXO Labs fél éves akcelerátor programjában.

2015. április 11. 10:34

SM 2015: kórházzá válik az okostelefon

A régió egyik legnagyobb mobil-, smart technológiai és startup konferenciája, az SM 2015 kiemelten foglalkozik az okos medicína aktualitásaival és hazai lehetőségeivel.

2015. március 31. 13:56

SM 2015: épül a Berlin-Budapest startup tengely

Minden eddiginél ütősebb nemzetközi startup felhozatallal készül az SM 2015 konferencia. A mobil- és digitális iparág legjelentősebb hazai rendezvénye ad helyet a CEE Lift Off! közép-kelet-európai startup versenynek. Továbbá virtuálisan jelen lesznek a berlini techszektor képviselői is: a SMartUP! Berlin-Budapest elnevezésű párhuzamos németországi partneresemény online kapcsolódik be a budapesti történésekbe. 

2015. március 14. 08:33

SM 2015: hogyan építsünk nemzetközileg sikeres techcéget Magyarországon?

A robbanásszerűen fejlődő digitális iparág legforróbb trendjeit hozza Magyarországra az SM 2015 konferencia április 8-9-én. Az esemény keretében a mobilpiac, a smart technológia, a közösségi finanszírozás, a viselhető eszközök, a hazai startup világ és egyetemi innovációs tevékenység aktualitásait szedik ízekre vezető hazai és külföldi szakemberek. A konferencia emellett hangsúlyosan foglalkozik azzal, hogy hogyan lehet Magyarországról nemzetközileg sikeres techcéget építeni.

2015. február 21. 12:36

Rekord az idei Smartmobilon

Immár ötödször, rekordszámú résztvevővel rendezték meg hazánk legnagyobb mobiltechnológiai- és startup konferenciáját, a Smartmobilt (SM 2014). Az IT-szektor eseményén közel száz hazai és nemzetközi előadó elsősorban arra kereste a választ, hogy hogyan válhat Budapest a régió startup nagyhatalmává.

2014. április 7. 09:17

Smartmobil 2014: hazai startupok a világsiker küszöbén

Nemzetközileg is kezdenek üzleti sikereket elérni az új magyar startupok, melyek közül több a tavalyi Smartmobil (SM) konferencián kapott lendületet. A Prezi, a Ustream, a LogMeIn és az NNG példáját követve újabb hazai fejlesztések indultak el a világsiker útján. A SOPRESO csapata bizonyítja, hogy prezentációs app fejlesztésben tudunk újat mutatni a világnak, míg a StatzUp virtuális focival, a Response és a Turtle Games pedig a nagysikerű Guitar Hero mobilos változatával, a SongArckal tör globális sikerekre.

2014. március 17. 11:08

Smartmobil 2014 konferencia Magyarország innovációs potenciáljáról

Magyarország technológiai innovációs központtá fejlesztése jegyében rendezik meg a Smartmobil 2014 (SM 2014) nemzetközi mobiltechnológiai konferenciát Budapesten.

2014. február 18. 15:43

Smartmobil 2013: Dobd el a kulcscsomód, használd a mobilod!

Az IBlueOpen elnevezésű magyar fejlesztésű applikáció lett a legjobb startup ötlet a hazai és nemzetközi tőkebefektetőkből álló szakmai zsűri szavazatai alapján a Smartmobil ’13 konferencián.

2013. április 5. 20:14

Mobil szegmensre fókuszáló startup seregszemle a Smartmobil ’13-on

A 2013. április 4-én megrendezésre kerülő konferencián az ország és a régió legjobb mobilpiaci fejlesztőműhelyei mutatkozhatnak be induló tech vállalkozások finanszírozásban jelentős rutinnal bíró hazai és nemzetközi kockázati tőkebefektető cégeknek.

2013. március 12. 09:01

Több, mint 600 résztvevőt vár a Smartmobil konferencia

Tíz nappal a konferencia kezdete előtt gyakorlatilag megtelt az idei Smartmobil: a 620-640 főre tervezett konferencia-helyszínre, a RAM Colosseumba meghirdetett rendezvényre már több, mint 600-an jelezték részvételüket, a március 29-ig hátralévő másfél hétben tehát igyekeznie kell annak, aki még regisztrálni akar. 

2012. március 19. 08:25

Smartmobil 2011: előre tör az Android

Reggel fél kilenctől negyed tízig a Vörösmarty téren sétáló külföldiek is rácsodálkozhattak, hogy mekkora érdeklődés övezi a Smartmobil 2011 konferenciát: a szabadtéri regisztráció révén hosszan kanyargott a sor a kultúrpalota előtt, mintegy 700 ember törekedett arra, hogy meghallgassa a véleményvezérek, szakértők előadásait. Azt, hogy az Android Amerikában már megelőzte az iPhone-t, épp az iOS-t képviselő Sasvári (alias plasztik vagy angelday) József mondta ki egy több platformos kerek-asztal beszélgetésben, a magyarországi helyzetkép pedig Pintér Róbert előadásából derült ki, aki az Ipsos 2011 márciusában készített lakossági online kutatását ismertette.

2011. április 6. 14:13

Mobilkonferencia: élmény veled élni

"Élmény veled élni" a mottója az április 6-án Budapestre (a Vörösmarty téri üvegpalotába) meghirdetett Smartmobil konferenciának. A nemrégiben lezajlott barcelonai Mobile World Congress kapcsán elmondhatjuk, hogy nem csak a mobil készülékek, hanem a mobil konferenciák, kiállítások jelentősége is nő, a cégek több újdonsággal rukkoltak elő februárban Barcelonában, mint a néhány héttel későbbi, méretében még mindig jóval nagyobb hannoveri CeBIT-en. A Magyarországon most másodszor megrendezett Smartmobile konferencia láthatóan szintén növekedési pályán van, az idei minden előjel szerint jelentős mértékben felül fogja múlni a tavalyit, több, mint 500 résztvevőt várnak.

2011. március 7. 08:35

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További híreink

Megvannak az idei Gyurós Tibor-díjazottak

A jubileumi, harmincadik MENTA 2023 – NEXT30! konferencián adta át IVSZ – Digitális vállalkozások szövetsége az egykori elnökéről, Gyurós Tiborról elnevezett Év menedzsere-díjat. A 2023-as díjazott Patay Szabolcs, a fejlett járműkommunikációs technológiákat fejlesztő magyarországi startup, a Commsignia ügyvezető igazgatója.

2023. szeptember 20. 15:17

Diákokat, női vezetőket és roma fiatalokat is támogatnak a Morgan Stanley munkatársai

A tudás átadásának, a személyes fejlődés támogatásának egyik leghatékonyabb formája a mentorálás, azaz amikor rutinos szakemberek kevésbé tapasztalt embereket vesznek „szárnyaik alá”, segítve őket az élet számos területén. A világ egyik vezető pénzintézetének budapesti központjában már sok éves hagyománya van mindennek, a mentorálás kultúrája náluk a mindennapok része. 

2023. szeptember 18. 13:16