SonicWALL kulcsszót tartalmazó cikkek

Találatok a következő kulcsszóra: SonicWALL

Minden eddiginél fejlettebb védelmet nyújt a Dell SonicWALL OS 6.2.6 verziója

A SonicWALL használói szerint a hálózatuk biztonsága rendkívüli mértékben nőtt a SonicWALL Capture Advanced Threat Protection Service technológiai előzetesének használata során.

2016. augusztus 4. 07:59

SonicWALL: biztonsági mentés és visszaállítás kkv-knak

A SonicWALL Continuous Data Protection (CDP) megoldás a kis és közepes méretű szervezetek számára kínál teljes és folyamatos lemezalapú biztonsági mentést és visszaállítást a kritikus fontosságú adatok, alkalmazások és rendszerek védelmére.

Kulcsszavak: SonicWALL kkv
2009. március 1. 09:19

Hálózati adminisztráció SonicWALL UMA kezelőeszközzel

A SonicWALL cég Universal Management (UMA) EM5000 terméke az IT infrastruktúra kezelését teszi egyszerűbbé a korszerű szabálykezeléssel, központosított felügyelettel és jelentéssel. Bárhonnan kezelhető akár néhány vagy több ezer SonicWALL eszköz esetén is, illetve alkalmazható belső vállalati hálózaton vagy IT szolgáltatók ügyfelei között egyaránt, így az UMA EM5000 egyaránt megfelelő megoldás kis-és középvállalatok és nagyvállalatok, továbbá menedzselt szolgáltatásnyújtó valamint IT szaktanácsadó vállalatok számára is.

Kulcsszavak: SonicWALL hálózat
2009. február 8. 15:49

Biztonságos távoli hozzáférés mobil munkásoknak

A SonicWALL megjelentette Aventail E-Class Secure Remote Access (SRA) termékcsaládját, mely biztonságos, könnyen kezelhető távoli elérést biztosít a mobil munkaerővel rendelkező szervezetek számára. Az eszköz SSL VPN platformra épül, mely lehetővé teszi a végpontok biztonságának ellenőrzését, az alkalmazások védelmét, valamint az alkalmazottak és üzleti partnerek kapcsolódását. Egyetlen eszközön keresztül akár 2000 felhasználó biztonságos kapcsolódása garantálható.

Kulcsszavak: SonicWALL hálózat
2009. január 26. 19:15

E-mailes fenyegetettség elleni védelem kkv-nak

A termékek a kockázatkezelés, tartalomszűrés, szabályozás-kezelés és megfelelés funkciókat ötvözik hatékony formában. Az új megoldás nagyteljesítményű és könnyen kezelhető védelmet biztosít az e-mailben érkező fenyegetettségekkel szemben a kisvállalati (kkv) felhasználók számára.

Kulcsszavak: SonicWALL security
2008. december 15. 09:49

Új generációs SonicWALL tűzfalalkalmazás

A SonicWALL Application Aware Firewalling (AAF) megoldása már elérhető az új generációs SonicWALL NSA termékekhez. Egy technológiai újítás nyomán az AAF nagymértékben növeli a hálózat teljesítményét és biztonságát, az alkalmazás-hozzáférés és -ellenőrzés hatékonnyá tételével. Az AAF azonosítja és osztályozza az alkalmazásokat, rálátást biztosít a felhasználóspecifikus alkalmazások és a tartalom hozzáféréséhez, automatikussá teszi a szükséges ellenlépések megtételét a kockázatokkal szemben.
 
 

Kulcsszavak: SonicWALL security
2008. november 21. 18:16

SonicWall Email Security 7.0 - spamvédelem új változatban

A 7.0 nagyteljesítményű és könnyen kezelhető védelmi megoldást kínál az e-mailes biztonsági fenyegetettségek ellen, miközben biztosítja a vállalati és iparági szabályozásoknak való megfelelést.

Kulcsszavak: SonicWALL security
2008. november 10. 21:19

Az RRC-n keresztül erősít a SonicWall

Közös sajtótájékoztatót tartott ma a kaliforniai székhelyű, hálózati biztonsági megoldásszállító SonicWALL (SW) és disztribútora, az RRC Hungary Kft. Az RRC megújulása mellett, a SW globális és regionális stratégiája, a globális és európai biztonsági piacra jellemző trendek, a nagyvállalati hálózatok kihívásai és a hálózati infrastruktúra védelme volt terítéken.

2008. szeptember 26. 15:18

SonicWALL megoldás NDR spamek ellen

Az Email Security 6.2 a visszapattanó e-mail-címek ellenőrzésével igazolja az elektronikus levél megbízhatóságát.

Kulcsszavak: SonicWALL security spam
2008. július 1. 14:12

RRC - az idén 500 ezer dollár bevétel SonicWALL-termékből

Az RRC januárban kezdte meg a kaliforniai SonicWALL termékeinek forgalmazását, s eddig már több mint 100 ezer dollár értékűt adott el.

2008. március 27. 08:25

Hálózati biztonsági termékcsalád középvállalatoknak

A SonicWALL piacra dobta a SonicWALL Network Security Appliance (NSA) megoldást, amelynek segítségével a középvállalkozások valamennyi biztonsági alkalmazásukat egyetlen felületen keresztül irányíthatják. A most bemutatott termékkel a rendszergazdák könnyebben kezelhetik, titkosíthatják és ellenőrizhetik a hálózati forgalmat, így csökkentve a biztonsági rések kockázatát és egyszerűbbé téve a hálózati adatforgalom felügyeletét.

2008. március 9. 14:01

SonicWALL partner és IBM disztribútor lett az RRC Kft.

A SonicWALL a biztonságos hálózati megoldások piacvezető vállalata bejelentette, hogy megkezdte magyarországi működését. A SonicWALL egy kétlépcsős terjesztői hálózat révén vezeti be díjnyertes biztonsági és adatvédelmi megoldásait a magyar piacon. A SonicWALL termékei az RRC Hungary Kft.-n keresztül lesznek elérhetők a partnerek számára.

2008. február 12. 14:52

Sonicwall tűzfaleszközök a HIS Software Kft.-től

Az IT biztonsági termékek tanácsadójaként és rendszerintegrátoraként ismert HIS Software Kft. május 31-i sajtótájékoztatóján bejelentette, hogy kizárólagos disztribútorként megkezdi az amerikai Sonicwall tűzfaltermékek magyarországi forgalmazását.

2001. május 31. 17:41

SonicWALL-biztonság

2001 januárjától új termékcsaláddal találkozhatunk a magyarországi számítógépes hálózatbiztonság területén. A SonicWALL 1991-ben alapult és azóta az egész világon, több mint 95,000 helyen szolgálja termékeivel az információbiztonság védelmét.

Kulcsszavak: SonicWALL security
2001. január 11. 15:36

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További híreink

Lezárult a 28. Magyar Innovációs Nagydíj pályázat nevezése

A Magyar Innovációs Nagydíj pályázati felhívására sok jelentős, és több kiemelkedő innovációs teljesítményt, összesen 46 pályázatot nyújtottak be különböző magyarországi cégek.

2020. február 24. 11:45

Megjelent az NMHH 2020-as felügyeleti terve

Többek között a roaminggal és a határozott időre szóló szerződésekkel kapcsolatos előírásokat ellenőrzi majd a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság (NMHH) az idei felügyeleti terve alapján. A szolgáltatók kötbérkezelési folyamatai a korábbi évekhez hasonlóan idén is a fókuszban lesznek. Jó hír, hogy a nemzetközi hívások tavalytól érvényes árcsökkentési uniós előírását megfelelően alkalmazták a hazai szolgáltatók.

2020. február 18. 10:35
online sportfogadás