Step kulcsszót tartalmazó cikkek

Találatok a következő kulcsszóra: Step

empolis: teljes körű tartalom- és tudásmenedzsment

Bejegyezték Magyarországon az empolis Magyarország Informatikai Kft-t. A cég - a magyar IT piacon eddig is tevékeny STEP Kft. utódja - a Bertelsmann Mohn Media Group többségi tulajdonában van. Az empolis Kft. ezentúl - megtartva az eddigi SGML és XML technológián alapuló szolgáltatásait - az empolis csoport teljes termékskáláját képviseli.

2001. május 15. 12:46

A Bertelsmann stratégiai cégalapítása

A Bertelsmann konszern Mohn Media csoportja a hozzá tartozó vállalatok egy részéből létrehozta legújabb leányvállalatát, a comFusion GmbH-t. Az elnevezés igen pontosan mutatja az új cég profilját, a comFusion név a companies, commitment, combination, competence, communication és commerce fúzióját szimbolizálja. Az új céghez tartozó öt vállalatnál mintegy 240 munkatársat foglalkoztatnak, éves összforgalmuk megközelíti az 50 millió márkát.

2000. március 29. 23:02

SigmaLink a Shell UK-nál

A korszerű, SGML/XML szabványokon alapuló szöveges információfeldolgozás területén Európában vezető helyet elfoglaló STEP-csoport legfőbb termékének, a SigmaLinknek legújabb felhasználója az angliai Shell UK ExPro.

Kulcsszavak: ügyvitel Step
2000. január 19. 22:25

Újabb Step-lépés: CD-n az angol klasszikus nagyszótárak

Decemberben került az üzletekbe az Akadémiai Kiadó gondozásában - az alig több mint egy éve megjelent nyomtatott kiadás után - a teljesen felújított Országh-féle angol nagyszótárak CD-változata.

Kulcsszavak: multimédia szótár Step
2000. január 12. 22:04

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További híreink

Jól szerepeltek a magyar diákok a juniorok informatikai diákolimpiáján

A világ harminc országának legfeljebb 15 és fél éves diákjai számára meghirdetett Európai Junior Informatikai Diákolimpiát (eJOI) idén Ukrajna rendezte meg - virtuálisan. A magyar diákolimpikonok a Neumann Társaság tehetséggondozási programja keretében, a Nemzeti Tehetség Program támogatásával készültek fel az eJOI-ra, amelyen két ezüstérmet és öt bronzérmet szereztek.

2022. szeptember 26. 18:20

Megvannak az idei Gyurós Tibor-díjazottak

Az IVSZ – Szövetség a digitális gazdaságért szakmai zsűrije a siófoki MENTA konferencia gálavacsorája keretében kedd este jelentette be az idei év Gyurós Tibor-díjasait: az év menedzserét, az év digitalizációs projektjét, az év innovációja díj nyertesét, illetve az év digitális oktatási nagykövetét.

2022. szeptember 21. 13:46