Stratis kulcsszót tartalmazó cikkek

Találatok a következő kulcsszóra: Stratis

Radnóti Tibor lépett a Stratis versenypiaci üzletágának élére

Tapasztalt szakember veszi át a versenypiaci üzletág vezetését a tanácsadási piac egyik legnagyobb magyar tulajdonú szereplője, a Stratis Vezetői és Informatikai Tanácsadó Kft. vezetői csapatában. A pozíciót eddig Bíró Zoltán a cég vezetése mellett vitte. 

2019. február 20. 18:24

Felvásárlás a tanácsadási piacon

A vezetési tanácsadási piac egyik meghatározó szereplője, a Stratis Vezetői és Informatikai Tanácsadó Kft. részvényvásárlás útján részesedést szerez az XperTeam Zrt.-ben, mely az üzleti intelligencia területének kiemelkedő szakértője.

2016. március 8. 11:20

Új szereplő a hazai Big Data piacon

A Stratis Vezetői és Informatikai Tanácsadó Kft. hivatalos HP Autonomy partner lett. Ezzel a lépéssel az informatikai piac legforróbb területén, a nagy adatmennyiségből ténylegesen hasznosítható információkinyerésre törekvő Big Data megközelítés új piaci szereplőt kapott.

Kulcsszavak: big data Stratis +céginfo
2014. október 28. 13:50

Támogatás integrált vállalati információs rendszer fejlesztésére

A fejlesztés célja, hogy a kkv szektor cégei számára a nagyvállalati megoldásokkal összemérhető integrált információs rendszert valósítson meg, amely nyílt forráskódon alapul. A számítási felhők - cloud computing -, azaz távoli elérésű szerverek beruházási költség nélkül, felhasználás alapú havi díjazásért elérhetőek.

2013. szeptember 23. 10:13

Édes-keserű terhek

Hogyan élnek manapság szimbiózisban a hagyományos, hierarchikus szervezetek a versenyszféra vállalatainál állandóan jelen lévő és ma már a közigazgatásba is beóvakodott informatikai, távközlési projektekkel? Hogyan fér meg együtt ez a két, látszólag eltérő szervezet? Hogy látják a vállalatok - nevezetesen a közüzemek, a távközlési cégek, az állam- és közigazgatási szervek, illetve a pénzügyi szektor - vezetői a projektek helyét, szerepét, mit várnak a projektmenedzsmenttől, és hogyan mérik a sikert? Miért olyan sok a bukott projekt, és kire milyen felelősség hárul? Milyen képességekkel van felruházva a jó projektmenedzser? Ilyen és ehhez hasonló kérdésekre igyekezett választ adni a mintegy 240 főnyi résztvevőnek harminc előadás és két kerekasztal-beszélgetés keretében a HTE által idén immár ötödik alkalommal megrendezett Távközlési és Projekt Menedzsment Fórum, amelynek főbb tanulságait az alábbiakban igyekszünk összefoglalni.

2002. szeptember 11. 12:30

A META Group Magyarországon is aktivizálja magát

A piacelemzéssel, trendkutatással, informatikai és távközlési tanácsadással foglalkozó META Group cég kisebbségi részesedést szerzett a magyar Stratis Vezetői és Informatikai Tanácsadó Kft-ben, ezáltal az amerikai cég Magyarországon is megkezdi jelenlétének kiépítését.

2000. szeptember 21. 19:43

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További híreink

Mától rendelhetők az Apple legújabb termékei

Nem omlik össze az ekereskedelem: egy év haladék az erős ügyfélhitelesítésre

Miután a PSD2 bevezetésére kitűzött szeptember 14-i határidő tarthatatlanná vált, az MNB tegnap közleményt adott ki, amelyben megnyugtatja az érintetteket, hogy - az Európai Uniós szinten hozott döntéssel összhangban - az MNB többlet időt biztosít a magyar pénzügyi szektor számára, hogy megfeleljen az erős ügyfél-hitelesítésről szóló jogszabályoknak, a fizetési kártyával végzett online fizetési műveletek esetében.

 

2019. szeptember 11. 08:34

A budapesti ITU Telecom World kulcsszava az 5G

2015 után másodszor rendezik meg Budapesten az ITU Telecom World konferenciát (Europe Telecom-ot rendeztek már itt korábban is). A világ talán legfontosabb nemzetközi infokommunikációs- és távközlési eseménye kormányok és az iparágban érdekelt vállalatok, valamint kis- és középvállalkozások számára nyújt lehetőséget a találkozásra és információcserére. 

2019. szeptember 9. 23:51
online sportfogadás