Sybase kulcsszót tartalmazó cikkek

Találatok a következő kulcsszóra: Sybase

Mobilon is elérhető lesz az SAP

A Sybase felvásárlása  után három hónappal az SAP és a Sybase vezetői három területre vonatkozólag jelentették be a termékfejlesztés stratégiai irányait. Ezek a vállalati mobilitás, az üzleti analitika és a vállalati információ menedzsment rendszerei. Az SAP a bejelentéssel párhuzamosan megerősítette, hogy a Sybase különálló egységként működik majd a cégen belül, és a Sybase termékeire folyamatos lesz a terméktámogatás.

Kulcsszavak: Sybase SAP
2010. augusztus 25. 13:54

Sybase: vállalati eszközmenedzsment és biztonság iPhone-ra

A Sybase bejelentette, hogy hamarosan támogatni fogja az Apple iOS4 operációs rendszerre épülő iPhone és iPad készülékek esetében a teljes körű távoli eszközmenedzsmentet, valamint adatbiztonságot.

Kulcsszavak: Sybase iPhone
2010. július 5. 13:54

Az SAP 6 milliárd dolláros felvásárlásra készül

A német SAP, a legnagyobb európai szoftvercég 5,8 milliárd dollárért felvásárolja a Sybase amerikai adatbázis-fejlesztő társaságot.

Kulcsszavak: +céginfo Sybase SAP
2010. május 14. 08:12

Megjelent a PowerBuilder 12 bétája

A Sybase közzétette a népszerű vállalati fejlesztőeszköz, a PowerBuilder teljesen megújult, 12-es verziójának előzetesét. A PowerBuilder 12 lehetővé teszi a fejlesztőknek, hogy a létező leggyorsabb és leginkább költséghatékony módon tudjanak üzleti, adatbázis-intenzív alkalmazásokat fejleszteni .NET platformra.

2009. szeptember 1. 11:14

Sybase-SAP: Kritikus üzleti adatok elérésének új módja

A mostani együttműködés alapján a kritikus ügyféladatok a mobil eszközökről online és offline módon egyaránt elérhetőek lesznek.

2009. március 17. 10:43

IT projektmenedzsment Sybase PowerDesignerrel

A Sybase 2009. március 24-én 9 órai kezdettel, jelentkezéshez kötött félnapos munkakonferenciát tart, amelynek témája a PowerDesigner nagyvállalati modellező és terveszköz alkalmazása az IT projektekben. A workshopon egy általános projektfolyamaton keresztül mutatják be azokat a pontokat és fázisokat, amelyeken a PowerDesigner alkalmazásával hatékonyabbá tehető a fejlesztés, projektmenedzsment. A workshop tematikája:

Kulcsszavak: Sybase projektmenedzsment
2009. március 8. 13:07

Tervezzünk vállalatot!

A Sybase elsőként kínál olyan tervezőeszközt, amellyel a vállalatok nem csupán IT rendszereiket, hanem a teljes vállalati infrastruktúrát megtervezhetik és dokumentálhatják. A PowerDesigner új kiadásával lehetővé válik a szervezet és működés teljes körű modellezése és elemzése, a magasabb szintű folyamatok ábrázolása és az ezekből kinyerhető meta adatok összegyűjtése, egységes rendszerbe foglalása.

2008. november 19. 14:01

A várakozásoknál jobb Sybase-negyedév

A Sybase növekedési üteme a válság ellenére nem torpant meg, a 2008. harmadik negyedév adatai a várakozásoknál jobbak lettek: a vállalat eladásai 11 százalékkal, a nyereség pedig 2 százalékkal emelkedett. Az adatbázis termékekből származó licencértékesítés 15 százalékkal emelkedett a korábbi adatokhoz képest.

Kulcsszavak: Sybase +céginfo
2008. november 18. 11:16

Sybase: kimagasló eredmény a második negyedévben

2008. második negyedévében 15 százalékos növekedést ért el a Sybase a 2007. év hasonló időszakához képest. Az adatbázis licenceladások 38 százalékkal, a mobil szolgáltatásokból származó bevételek pedig 41 százalékkal nőttek.

Kulcsszavak: Sybase +céginfo
2008. július 31. 16:12

Fürtre fűzhetőek a Sybase nagyvállalati adatbázisszerverei

A Sybase ASE új kiadása számos szabadalmaztatott újítást tartalmaz, amelyek biztosítják az ügyfeleknek, hogy alacsonyabb költségek mellett el tudják osztani a kritikus rendszereiket ért terhelést, és megnöveljék a rendelkezésre állást.

2008. március 31. 19:01

Sybase: SAUC konferencia Magyarországon

Az adatmenedzsment és -mobilizáció terén piacvezető amerikai Sybase szoftvervállalat idén Magyarországon rendezi meg az IT-oktatási szféra rangos nemzetközi eseményét, a Sybase Academic User Conference-t.

2007. november 22. 10:53

Fish a PowerBuilder négylépcsős.NET integrációjáról

A múlt héten Bécsben rendezték meg a Sybase cég PowerBuilder .NET témájú nemzetközi konferenciáját, amelyre a térség PowerBuilder fejlesztőcégeinek képviselőit hívták meg. A szakmai eseményen David Fish, az amerikai cég technológiai evangelistája elemezte a PowerBuilder 11-es változatát és mutatta be a termék fejlesztésében fontos négy fő lépést.

2007. október 27. 13:42

Sybase: budapesti roadshow a Deák Palotában

Magyarország mint kiemelt piac, lesz az első állomása a Sybase őszi európai roadshow jellegű rendezvényének. A workshop november 6-án kedden, Budapesten, a Deák Palota (V. Deák Ferenc utca 15.) különtermében kerül sorra, ahol a Sybase kiemelt üzleti partnereivel, valamint a média képviselőivel találkozik.

Kulcsszavak: Sybase Sybase-hu +céginfo
2007. október 14. 09:21

Széles körű .NET támogatás a PowerBuilder 11-ben

A Sybase idén nyáron jelentette meg a PowerBuilder 11-es verzióját. A hatékony 4GL fejlesztőeszköz új verziója immár széles körű .NET támogatással rendelkezik, és számos olyan új funkcióval gyarapodott, amelyek nagyban megkönnyítik az adatközpontú üzleti alkalmazások fejlesztését.

Kulcsszavak: Sybase .Net
2007. szeptember 20. 13:01

Meta-matika Sybase módra, a PowerDesigner 12.5-tel

A vállalati infrastruktúra és mobilszoftverek terén vezető Sybase megjelentette all-in-one modellező és tervezőeszköze, a PowerDesigner 12.5-ös változatát. Az új kiadás legfőbb újdonsága a kibővített metaadat-kezelés (Enhanced Metadata Management), valamint az, hogy egyedülálló módon biztosítja az ETL (Extract Transform and Load) és data federation (EII) eszközökből származó metaadatok és az adatbázismodellek integrálását.

2007. szeptember 17. 18:02

Sybase: a Unwired Accelerator mobil csomag bécsi tréningje

Az elmúlt héten Bécsre figyelt a vállalati mobilizáció világa. Itt tartotta meg háromnapos rendezvényét a Sybase, ahol a vállalat teljes spektrumot lefedő mobil megoldáscsomagjából ezúttal az Unwired Accelerator volt a középpontban.

2007. július 29. 09:25

Megjelent a Sybase PowerBuilder 11

A Sybase Product Hungary ma arról tájékoztatta szerkesztőségünket, hogy megjelent a PowerBuilder 11 nagyvállalati kategóriájú fejlesztői programcsomag, amely Windows-alapú, objektumorientált, kliens/szerver fejlesztési környezetet kínál.

Kulcsszavak: Sybase
2007. június 5. 15:01

Sybase-szoftveradomány az ELTE-nek

A Sybase tájékoztatása szerint az Eötvös Loránd Tudományegyetem (ELTE) lágymányosi campusában hivatalosan átadták azt a 120 millió forint értékű szoftveradományt, amelyet egy tavaly decemberben kötött oktatási támogatási szerződés keretében ajánlott fel a Sybase az ELTE Informatikai Karának.

Kulcsszavak: adomány ELTE Sybase
2007. február 21. 09:02

Sybase-támogatás az ELTE-nek

A Sybase Product Hungary Kft. bejelentette, hogy 120 millió forint értékű szoftvereszközzel támogatja az ELTE informatikusképzését.

Kulcsszavak: Sybase ELTE
2006. december 23. 15:31

A Sybase frissítette az ingyenes adatbázis-kezelőit

A Sybase bejelentette, hogy már a legfrissebb, v15.0-s nagyvállalati környezetben felhasznált relációs adatbázisa, az Adaptive Server Enterprise (ASE) fejlesztői változata több platformon is (Windows x86, Linux x86, Sun Solaris 64-bit) a fejlesztők számára ingyenesen hozzáférhető.

2006. január 31. 14:37

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További híreink

Fél évig ingyenes az Adverticum „DataMe DMP adatok" szolgáltatása

Magyarország piacvezető médiaoldali hirdetéskiszolgáló rendszere, az Adverticum AdServer a rendkívüli helyzetre való tekintettel ingyenesen biztosítja ügyfelei számára innovatív célzási megoldását. A „DataMe DMP adatok” néven bevezetett szolgáltatás segítségével az AdServer felhasználóinak lehetősége nyílik demográfia, ISP (internetszolgáltató) és érdeklődési körök szerint szegmentált adatokat a pontosabb célzás érdekében felhasználni. 

2020. április 30. 09:47

Az LG történetének legjobb üzemi eredményét érte el 2020. első negyedében

Történetének legjobb negyedévi üzemi eredményéről számolt be pénzügyi gyorsjelentésében az LG Electronics Inc. (LG). A dél-koreai vállalatcsoport 2020 január-márciusi időszakában 14,73 ezer milliárd won (12,45 milliárd dollár) konszolidált árbevételt ért el, míg az első negyedévi üzemi eredmény 1,09 milliárd wont (921,47 millió dollár) tett ki. 

2020. április 29. 17:15
online sportfogadás