Symantec-hu kulcsszót tartalmazó cikkek

Találatok a következő kulcsszóra: Symantec-hu

Új értékesítési vezető a Norton élén

A Symantec bejelentette, hogy új értékesítési vezetőt nevezett ki fogyasztói üzletága, a Norton élére Rakoncza Zsolt személyében. Az új vezető az elmúlt évtizedben olyan nemzetközi nagyvállalatoknál bizonyított értékesítési vezetőként, mint a Microsoft Hungary, a Pannon GSM (ma már Telenor) valamint a Vodafone legnagyobb magyarországi disztribútora.

2012. január 12. 10:11

Már egy-két óra alatt sok milliós veszteség érheti a nagyvállalatokat egy IT-leállás esetén

 "A magyarországi nagyvállalatok több mint fele nem rendelkezik katasztrófa-elhárítási tervvel" - állapította meg az a hazai felmérés, amelyben 200 magyarországi nagyvállalat IT döntésekben felelős szakértőit kérdezték katasztrófa felkészültségükről.

Kulcsszavak: felmérés Symantec-hu
2011. április 13. 14:31

A közepes méretű vállalatok az adatközpontok éllovasai

Az adatközpontok összetettsége, a nagyszámú alkalmazások és a katasztrófa utáni helyreállítási terv jelentik a legfőbb kihívást a 2010-es esztendőben - derül ki a Symantec tanulmányából.

2010. január 15. 09:01

Ötéves az Informatikai Biztonság Napja - IT-biztonság a gyakorlatban

Az Informatikai Biztonság Napja (ITBN) 2009. szeptember 24-én a korábbiaknál nagyobb helyszínen, a Cinema City Arénában és 1200 fő IT szakember részvételével kerül megrendezésre. Az idén ötéves eseményre a támogatók jóvoltából még ingyenes a belépés, de csakis regisztrációval juthatnak be az érdeklődők a szakma legjavát képviselő előadásokra.

2009. szeptember 9. 17:32

Személyes adatok egy dobozos kóla áráért

Már egy dobozos kóla áráért vásárolhatók személyes adatok az internetes feketegazdaságban; 160 és 16 000 forint közötti összegért akár teljes személyazonosságot, névvel, címmel, születési dátummal kiegészített hitelkártyaadatokat is lehet kapni, míg a "csapolható", kipróbált bankszámla-hozzáférést mintegy 200 000 forintért adják a bűnözők.

Kulcsszavak: Symantec-hu security
2009. április 17. 11:11

Norton 2009: erőforrás-kímélő, leggyorsabb, legtöbbször frissít

Teljesen újfajta vírusszkennelési módszert használ; egyetlen klikkel, egy percnél rövidebb idő alatt telepíthető; alig 7 MB memóriát igényel; impulzusszerűen, átlagban naponta 222 frissítést végez el; állítólag 50%-kal gyorsabb, mint a pl. Kaspersky 2009. Ezt jelenti az új Symantec Norton 2009. A Symantec Képviselet mai budapesti sajtótájékoztatóján Bartha Hedvig marketingmenedzser és Con Mallon (regionális marketingigazgató) mutatta be az új a Norton Internet Security 2009 integrált csomagot és a Norton AntiVirus 2009-et.

2008. október 1. 16:40

A szülőknek fogalmuk sincs, mit csinál gyermekük a világhálón

Vajon a szülők tudják, hogy mit csinálnak gyermekeik, miközben interneteznek? És vajon mit csinálnak a szülők, amikor szörfölnek a neten? Idegenekkel beszélgetnek? Jobban szeretik online ismerőseiket, mint a barátaikat? Vajon hányan használták már a világhálót arra, hogy randevúzzanak, kifizessék a számláikat vagy játsszanak? Továbbá miként viszonyulnak mindezek a valós élet dolgaihoz?

2008. február 18. 12:51

Új területi igazgató a Symantecnél

[smallimage 1 left]A Symantec Magyarorszagért es Romániáért felelős új területi igazgatója Konkoly Thege Szabolcs, aki 2003. július 1. óta tölti be ezt a pozíció.

Kulcsszavak: +céginfo Symantec-hu
2003. július 8. 20:43

Szoftverek, megoldások győzelemre ítélve

Bár az IT 2003 konferencia melletti kamarakiállításon bemutatott szoftverek mindegyike nem kaphatta meg a pénz- és médiadíjat (igazság szerint már az is a választás nehézségét és a mezőny erősségét mutatta, hogy egy helyett végül is négyen nyertek), a zsűri és a szakmai közönség egyaránt megállapította, hogy rendkívül jó mezőny vonult fel, és szinte mindegyik megoldás győzelemre van ítélve abban a piaci versenyben, amely a kiállításon kívül zajlik.

2003. április 19. 10:35

Symantec: internetes támadások korai riasztórendszere

A Symantec Magyarország március 21-én tartott sajtótájékoztatóján bemutatásra került a most megjelent, a maga nemében a világon egyedülálló Symantec DeepSight Treat Management System 4.0, a vállalati internetes biztonságtechnikában alkalmazható világméretű ún. korai riasztórendszer.

2003. március 21. 13:34

Fókuszban a biztonság

Az üzleti és különösen az információbiztonság kérdése visszatérő témája a sajtónak, és gyakorta foglalkoztatja az informatikai igazgatókat, IT-menedzsereket, illetve mindazokat a vezetőket, akik felelősek a vállalat kockázati tényezőinek felügyeletéért. E kérdéskör vállalaton belüli mélyreható vizsgálatakor az IT-biztonság gyakran csupán olyan eszköznek tűnhet, amellyel üzleti veszteségeket próbálunk elkerülni, s amely meg nem térülő költségeket von maga után. Mindezek ellenére a megfelelő biztonsági megoldás bevezetése ennél jóval többet is nyújthat: hozzáadott értéket biztosíthat, s akár a bevételeket is növelheti. Az IDC IT Security Roadshow Central and Eastern Europe 2003 konferencián február 13-án elhangzottak közül Gombás Lászlónak, a magyarországi Symantec-képviselet senior rendszermérnökének gondolatait ismertetjük.

2003. március 9. 09:48

Symantec: új víruselhárító-változat hálózati tároló- és tartalomtovábbító berendezésekhez

A Symantec bejelentette Symantec AntiVirus for NetApp Filerst és a Symantec AntiVirus for Network Appliance NetCache-t. A Symantec AntiVirus vizsgálómotorjának (Scan Engine) 4.0 változatában alkalmazott eljárásokon alapuló megoldás a rendszerfelügyelők kezébe a hálózati erőforrásokat, valamint a Network Appliance tároló- és tartalomtovábbító berendezésein tárolt információk megbízható megvédéséhez gyors, méretezhető és megbízható vírusellenes védelmet ad.

Kulcsszavak: Symantec-hu vírus Symantec
2003. január 6. 09:27

Megjelent a Norton AntiVirus 2003 magyar nyelvű változata

A napokban megjelent a Norton AntiVirus 2003 magyar nyelvű változata a piacon. Az újdonságok közé tartozik a közvetlen üzenetek védelme és az új férgek felismerése mellett a férgek és a trójaiak önműködő eltávolítása.

2002. december 10. 11:42

Norton Internet Security 2003 Professional Edition

A Symantec bejelentette a Norton Internet Security 2003 Professional Editiont, mely a cég legjobb, átdolgozott tűzfal-, bizalmasságvédő, víruselhárító és tartalomszűrő eljárásait egyetlen, könnyen kezelhető programcsomagban tartalmazza.

2002. december 3. 17:11

Vírusvédelem Lotus Domino for Linuxra

Elkészült az első, a Lotus Domino for Linuxra szánt víruselhárító megoldás, a Symantec AntiVirus 2.5 for Lotus Notes/Domino for Linux. A Symantec AntiVirus 2.5 for Lotus Notes/Domino for Linux széles körű, önműködő vírusvédelmet biztosít a Lotus Notes/Domino valamennyi számítógépes környezete, köztük a Solaris, az AIX, az OS/400, az OS/390 és immár a Linux számára.

2002. július 25. 10:09

Symantec Security Check: több mint 20 millió felhasználót szolgál ki

Már 20 millióan használták eddig a Symantec Security Check biztonságiteszt-honlapot, amely a hálózatbiztonsági fenyegetések beazonosítását célozza. A honlapon elérhető ingyenes szolgáltatás segítségével a PC és a Macintosh számítógép használói világszerte behatárolhatják, megérthetik és megoldhatják a saját számítógépük hálózati biztonsági gyengeségeit.

2002. június 13. 16:54

Common Criteria EAL4 tanúsítvány a Symantec Enterprise Firewallnak

A Symantec Enterprise Firewall 7.0 megkapta a Common Criteria Evaluation Assurance Level 4 (EAL4) tanúsítványt. Az okirat azt bizonyítja, hogy a Symantec Enterprise Firewall megfelelt a széles körű tesztek során, és teljesíti az International Standards Organization (ISO) által felállított szabványok követelményeit.

2002. május 25. 07:52

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További híreink

Hogyan lopják el adatainkat a hackerek és mire figyeljünk jelszókezelő vásárlásakor?

Egy 2022-es jelentés szerint 24 milliárd felhasználónév és jelszó kombináció kering a kiberbűnözői piacon, ami 65 százalékos növekedést jelent 2020-hoz képest. A felhasználók sajnos gyakran ugyanazokat a belépési adatokat adják meg kényelmi szempontok miatt, amit a hackerek ki is használnak úgy, hogy az ellopott jelszavakat minden népszerű online szolgáltatásban végigpróbálják, így egyszerre akár több fiókhoz is hozzáférhetnek. Kiemelten fontos tehát, hogy egyedi, erős jelszavakat használjunk minden egyes online fiókunk esetében. Egy jelszókezelő pedig remek megoldást nyújt ezek megjegyzésére és kényelmes előhívására. De hogyan válasszunk, hogy biztonságban legyenek az adataink? Az ESET szakértőinek tanácsai.

2023. május 31. 15:40

Itt a legnagyobb webáruházak rangsora

A GKID a Mastercard közreműködésével 2023-ban immár nyolcadik alkalommal publikálja a Magyarországon működő, legnagyobb forgalmú online kereskedők rangsorát. 

2023. május 23. 20:10