Számalk kulcsszót tartalmazó cikkek

Találatok a következő kulcsszóra: Számalk

Személyi változások a Számalknál

2011. július 1.-től Zárda Olivér a Számalk Oktatási és Informatikai Zrt. új vezérigazgatója.

Kulcsszavak: CIO Számalk
2011. július 13. 13:06

Magyarországon rajtol a hivatalos etikushekker-képzés új verziója

A világon csupán néhány kiemelt helyen, köztük hazánkban indul először idén márciusban az amerikai hadseregben is oktatott etikushekker-képzés új verziója. A különleges esemény apropóján a hazai informatikai oktatóközpontok összefogásával nemzetközi ösztöndíjban részesülhet egy tehetséges fiatal magyar etikus hekker.

2011. február 15. 18:11

VMware oktatóközpont státust szerzett a Számalk

Szolgáltatáspalettáját bővítve, a független hazai oktatóközpontok közül elsőként a Számalk Továbbképzés szerezte meg a "Hivatalos VMware Oktatóközpont" jogosultságot.

Kulcsszavak: Számalk VMware oktatás
2009. március 31. 16:32

Tréningsorozat harmad áron a magyar fejlesztői bázis kiszélesítésére

A Microsoft a SZÁMALK-kal közösen tréningsorozatot indít a hazai fejlesztői tudásbázis megerősítésére. Intenzív tanfolyami képzésben, a piacon jelenleg elérhetőnél rövidebb idő alatt és közel harmad áron válnak megszerezhetővé az iparágban meghatározó Microsoft fejlesztői kompetenciák és MCP vizsgák.

2008. április 21. 17:27

Az Oracle kiemelt oktatási partnere lett a Számalk

Oracle Hungary és a Számalk Oktatási és Informatikai Zrt. Oracle University Education Partner-i megállapodást írtak alá, így új szereplővel bővült a hivatalos Oracle oktatóközpontok sora Magyarországon.  Az együttműködés a Számalk számára portfólióbővítést, az Oracle számára a növekvő oktatási igényeknek megfelelő erőforrás-fejlesztést jelent.

Kulcsszavak: oktatás Oracle-hu Számalk
2007. április 19. 17:39

Számalk-SZÁMOK: 35 éve az informatikai oktatásban

Megalakulásának 25. évfordulóját ünnepelte 2007. január 1-jén a Számalk Zrt., elődje, a KSH Nemzetközi Számítástechnikai és Oktató Központ (SZÁMOK) pedig épp 30 éve költözött új (jelenlegi) székházába, melyben az informatikai oktatás a mai napig történik. A SZÁMOK először 35 évvel ezelőtt adta ki a bizonyítványokat hazánk első számítástechnikai szakembereinek. A hármas évfordulót a cég szakmai konferenciával, számítástechnikai oktatástörténeti kiállítással és öreg-diák találkozóval ünnepli.

Kulcsszavak: Számalk
2007. január 22. 12:41

Díjazott távoktatási program - elegendő a vizsgákra bejárni

A Számalk Zrt. fejlesztése nyerte az idén a magyar Minőség Társaság díját az e-oktatás fejlesztői kategóriájában. A díjazott távoktatási program az első olyan hazai, interneten elérhető főiskolai tananyag, melynek köszönhetően a jövőben a diákoknak elegendő a vizsgákra bejárni.

Kulcsszavak: e-learning Számalk
2006. november 18. 11:01

Számalk Kereskedőház: Disztributor.hu Kereskedelmi Rt. néven működik tovább

A társaság közgyűlésének, valamint a cégbíróság döntésének értelmében végképp lezárult a vállalat korában megkezdett átalakulási folyamata. A Számalk Kereskedőház Rt. a mai naptól - a tevékenységi körét hűen tükröző - Disztributor.hu Kereskedelmi Rt. néven folytatja tevékenységét.

Kulcsszavak: Számalk
2005. augusztus 31. 10:30

Informatikával bővítette ki nevét a Számalk Oktatási Rt.

Informatikai divízióval bővítette tevékenységi körét és nevét a Számalk Oktatási Rt., amelynek új neve ezentúl Számalk Oktatási és Informatikai Rt. A társaságnál már régóta meglévő szakértelemre alapozott üzletág leginkább az iskolai tananyagok multimédiás fejlesztésével foglalkozik. A cég 200 millió forintos megbízást nyert el az Apertus Kht. érettségire felkészítő digitális tartalomfejlesztési projektjében.

Kulcsszavak: oktatás Számalk
2005. július 20. 10:36

Atigris: sikeres ISO-audit

A hároméves érvényességi időszak lejártával most került sor az Atigris Informatika Rt. minőségirányítási rendszerének újratanúsítására.

Kulcsszavak: Számalk audit Atigris
2005. június 7. 18:02

A Számalk a cég közgyűlése elé terjeszti nevének megváltoztatását

A korábban elkezdett átalakulási folyamat lezárása, valamint a Számalk név körül tapasztalható félreértések miatt a Számalk Kereskedőház Rt. bejelentette, hogy a 2005. május 30-i közgyűlésen napirendre tűzi nevének megváltoztatását.

Kulcsszavak: +céginfo Számalk
2005. május 11. 13:06

SZAK-könyvek az üzemeltetőknek

A Microsoft rendezvényeken immár hagyományos szakkönyvárusításon ismét hasznos könyveket szerezhetnek azok, akik készítik a pénztárcájukat. A SZÁMALK angol nyelvű könyvekkel, a SZAK Kiadó pedig részben fordításokkal, részben kiváló tollú magyar szerzőktől származó könyvekkel fog kedveskedni.

2005. május 10. 20:54

Tigrist fogadott örökbe az Atigris

Az Atigris Informatika Rt. örökbe fogadta Nadiát a Fővárosi Állat- és Növénykert tigrishölgyét.

Kulcsszavak: Atigris Számalk
2005. május 6. 11:30

A Számalk lett az IBM RSS termékek magyarországi disztribútora

Az IBM Magyarországi Kft. és a Számalk Kereskedőház Rt. április 28-án disztribútori megállapodást írt alá az IBM RSS (Retail Sales Solutions) megoldásainak nagykereskedelmi értékesítésére.

Kulcsszavak: IBM-hu +céginfo Számalk
2005. május 4. 09:38

Atigris rajzpályázat gyerekeknek a tigrisről

A Számalk Informatika Rt. a hazai informatikai piac egyik maghatározó szereplője -egy image megújítási kampány keretében nevét a tradicionális és jól ismert Számalkról, Atigris Informatika Rt.-re változtatta. Az Atigris Informatika Rt ezennel rajzpályázatot hirdet általános iskolások számára.

Kulcsszavak: +céginfo Számalk Atigris
2005. április 13. 17:15

Számalk-ból Atigris Rt.

A SZÁMALK Informatika Rt., a hazai informatikai piac egyik maghatározó szereplője, a Microsoft legnagyobb magyarországi partnere, a jövőben megújult szervezeti formában, kibővített szolgáltatási és termék kínálattal jelentkezik, de már Atigris Informatika Rt. néven.

Kulcsszavak: Atigris +céginfo Számalk
2005. április 6. 13:25

Microsoft licenszelési megoldás kisvállalatok és intézmények számára

A Microsoft Kisvállalati Licencprogram újdonsága abban rejlik, hogy kifejezetten kisvállalati termékpalettát kínál a Microsoft az OSL SB (Open Subscription License Small Business) éves előfizetéses licencprogram keretén belül, az 5 és 75 számítógép közötti gépszámmal rendelkező vállalatok és intézmények számára.

2005. március 29. 16:30

ECDL oktatási akciót hirdet a SZÁMALK Informatika Rt.

A nagy szoftvergyártók gyakorlatát átvéve a SZÁMALK Informatika Rt. az iskolák számára oktatási akciót indít.

Kulcsszavak: ECDL Számalk
2005. március 18. 12:10

30%-kal növelte eladásait a SZÁMALK Informatika Rt. e-learning üzletága

A SZÁMALK Informatika Rt. által fejlesztett és forgalmazott multimédiás tananyagok tartalmilag az ECDL Syllabus 4.0 vizsgakövetelményekhez igazodnak, és a megfelelő funkciójú Microsoft eszközök alkalmazásán keresztül mutatják be az egyes modulok ismeretanyagát.

2005. február 8. 11:39

Navision a WILO-nál a Számalk Informatikától

Sikeresen vezette be a Microsoft Navisiont a világ egyik legnagyobb szivattyúgyártó cége, -a WILO- magyarországi leányvállalatánál a Számalk Informatika Rt.

2005. január 25. 13:42

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További híreink

Több millióan kaphatnak ingyenes online védelmet áprilistól

A koronavírus járvány okozta rendkívüli gazdasági és társadalmi helyzetben három hónapig ingyen digitális védelmet nyújt a Panda Security minden meglévő és új vállalati ügyfelének, valamint tanároknak és diákoknak világszerte. A távmunkára és az online oktatásra való hirtelen átállás komoly biztonsági kockázatot jelent megfelelő technológiai háttér nélkül. Ezért a cég több mint 30 millió meglévő felhasználója és az új belépők számára biztosít díjmentesen kibervédelmi szolgáltatásokat az online támadásokkal szemben. A kezdeményezéssel a társaság célja, hogy a vállalkozások és az oktatási intézmények biztonsággal munkatársaikra és alaptevékenységükre koncentrálhassanak.

2020. március 31. 12:57

Hogyan legyenek a gyerekek és a tanárok biztonságban a digitális oktatás ideje alatt is?

Az ország összes iskolájában múlt hétfőn digitális oktatás kezdődött. Ez azt jelenti, hogy a gyerekeknek és a tanároknak sok esetben kapkodva, pár óra alatt kell megismerkedniük rengeteg platformmal, letölteni mindeddig ismeretlen programokat, felkészülten állniuk a virtuális világ kihívásai elé. Ez sokszor nem könnyű, főleg hogy a szülők nem tudják ezekben a napokban teljes figyelmükkel a gyerekek internetes tevékenységén tartani a szemüket, hiszen esetleg maguk is ugyanezekkel a kihívásokkal küzdenek a home office munkavégzés kapcsán. Az ESET szakemberei összegyűjtötték, hogy mire érdemes figyelni ilyenkor, és hogy levegyék a terhek egy részét a szülőkről, most 3 hónapos ingyenes próbaverziót biztosítanak az ESET Internet Security biztonsági megoldásból minden diáknak és tanárnak.

2020. március 25. 10:43
online sportfogadás