Szilíciumvölgy kulcsszót tartalmazó cikkek

Találatok a következő kulcsszóra: Szilíciumvölgy

Amitől versenyképes lesz egy szilícium völgyi startup a világpiacon

Rendszeres helyszíni kollégánk, Horváth László ezúttal a Solid 2015 konferenciára látogatott el. A hardverek, szoftverek és IoT újdonságok körül forgó eseményen a legújabb formabontó találmányokkal, innovációkkal találkozhattak a résztvevők. Helyszíni beszámolónk Horváth László tollából.

2015. június 26. 11:56

Sopreso: újabb magyar prezentációs eszköz indul a Szilícium-völgybe

A Sopreso nevű interaktív prezentáció-támogató szolgáltatást fejlesztő magyar startup is a kiemelt győztesek közé került az Európai Bizottság által finanszírozott OpenAxel startup verseny döntőjében, Madridban. A magyar fejlesztők ezzel a célzott mentorálás és rengeteg üzleti támogatás mellett egy szakmai utat is nyertek a Szilícium-völgybe.

2014. október 16. 10:34

A teljes Szilícium-völgy részt vesz a jeges vizes kihívásban

A Szilícium-völgyet is elérte az új internetes őrület, az Ice Bucket Challenge, azaz a jeges vizes kihívás: az internetes világ nagyágyúi is jéghideg vízzel öntik le magukat, hogy így hívják fel a figyelmet egy komoly betegségre.

2014. augusztus 18. 11:28

Az Apple és a Samsung szomszédok lesznek

Új irodát épít a Samsung a Szilícium-völgyben, ami nem messze lesz a vetélytárs Apple központjától. Várhatóan két év múlva nyitja meg kapuit az amerikai központ.

2013. július 11. 12:38

Cséfalvay a magyar startupok lehetőségeinek bővítéséről tárgyalt a Szilíciumvölgyben

fennáll a lehetőség, hogy a magyarországi startup-versenyben jól szereplő vállalkozások rövidebb időre ki tudjanak költözni a Szilíciumvölgybe, hogy elsajátíthassák az ott honos gondolkodásmódot.

Kulcsszavak: Szilíciumvölgy start-up
2013. június 22. 12:08

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További híreink

Újdonságok a szegedi informatikatörténeti kiállításon

A Neumann Társaság által vezetett Informatikai Múzeum újra várja látogatóit a szegedi Szent-Györgyi Albert Agorában új kamarakiállítással, még sosem látott műtárgyakkal, nyári táborokkal és tematikus szombati programokkal.

2020. július 3. 18:53

Új funkcióval bővült a WIWE

Hiánypótló funkcióval bővült a WIWE mobil EKG, mostantól szívritmus-variablilitás (HRV) mérés készítésére is alkalmas az eszköz. Az új funkciót biztosító frissítés a napokban vált elérhetővé a különféle applikációs webáruházakban, ráadás meglepetésként június 17-től egy hónapon keresztül a WIWE kedvezményes áron lesz megvásárolható. 

2020. június 15. 16:23
online sportfogadás