T-Online kulcsszót tartalmazó cikkek

Találatok a következő kulcsszóra: T-Online

Különleges szolgáltatásokkal készül az olimpiára a T-Home TV

Az IPTV-szolgáltatás interaktív lehetőségekkel, webes alkalmazásokkal és alacsonyabb havi díjjal készül a pekingi olimpiára.

Kulcsszavak: T-Online IPTV olimpia
2008. június 9. 16:38

Paramount filmek a T-Home TV-n és a T-Online Tékában

Az [origo] Média és Kommunikációs Szolgáltató Zrt. és a Paramount Digital Entertainment International filmstúdió sikeres tárgyalássorozatának eredményeként mostantól a T-Home TV Videotéka, illetve a T-Online Téka filmkölcsönző szolgáltatása Paramount filmsikerekkel bővül.

Kulcsszavak: IPTV T-Online
2007. november 14. 16:04

Ingyenes internetoktatási program ősszel is

Folytatódik a Magyar Telekom ingyenes internetoktatási programja. Idén eddig több mint 5500-an éltek az internetakadémia nyújtotta lehetőséggel, és az érdeklődés azóta is rendkívüli: a résztvevők létszáma év végéig várhatóan meghaladja a tízezret.

2007. október 16. 12:18

Csatornahalmozó IPTV szolgáltatás

A T-Home TV, a T-Online IPTV szolgáltatása – előfizetői száma a stabil háttérének, a tévécsatornák és rádióállomások széles kínálatának, valamint a folyamatosan bővülő kényelmi funkcióknak köszönhetően dinamikusan nő - hangzott el a cég mai zártkörű sajtóbemutatóján. A már ADSL vonal nélkül is megrendelhető szolgáltatatáson többek között magyar Eurosport2, továbbá új HBO-vígjátékcsatorna fogható, valamint műsorújságja és műsorrögzítési funkciói a t-home.tv.hu interaktív portálon keresztül is elérhetők.

Kulcsszavak: T-Online IPTV
2007. szeptember 11. 18:30

Handabandázik a T-Online

Új arculattal és átalakított tartalommal jelentkezik a Axer.hu oldal, amely ezentúl Handabanda GyerekInternet néven várja a szórakozni, illetve informálódni vágyó gyerekeket és szüleiket. A T-Online által üzemeltetett portál látogatói számtalan játéklehetőség mellett interaktív mesekönyvben lapozgathatnak, különleges fórumban beszélgethetnek, valamint a felnőtt tartalmaktól védett Gyerekböngészőt is használhatják.

Kulcsszavak: website portál T-Online
2007. május 31. 18:31

T-Online: PR-menedzseri kinevezés

Június 1-jétől Sólyom Balázs PR-menedzseri munkakörben a T-Online Magyarország Zrt. kommunikációs csapatát erősíti.

Kulcsszavak: CIO +céginfo T-Online
2007. május 31. 12:42

Multimédiaigazgatóként folytatja pályafutását a T-Online-nál Koltai Péter

2007. április 1-jétől a T-Online Magyarország Zrt. átalakult tartalomszolgáltatási igazgatóságán a multimédiaigazgatói posztot tölti be Koltai Péter a cég korábbi üzletfejlesztési és innovációs osztályvezetője.

Kulcsszavak: T-Online +céginfo CIO
2007. május 1. 08:27

Warner-műsorok a T-Home TV-n és a T-Online tékában

A T-Home TV Videotéka, illetve a T-Online Téka filmkölcsönző (video-on-demand) szolgáltatása a Warner Bros. filmsikereivel bővül – jelentette be ma Simó György, a T-Online Magyarország vezérigazgatója és Jeffrey R. Schlesinger, a Warner Bros. International Television elnöke.

Kulcsszavak: T-Online film IPTV
2007. március 29. 12:28

Szélessáv, T-Home TV, iWiW a T-Online prioritásai között

A T-Online Magyarország mai sajtótájékoztatóján Szász Dániel pénzügyi vezérigazgatóhelyettes adott tájékoztatást a társaság 2006. évi eredményeiről és idei terveiről.

Kulcsszavak: onlineszolg T-Online
2007. március 23. 16:23

Online beszerzési aukció kórházi felszerelésre először Magyarországon

Első alkalommal került sor nagy értékű egészségügyi berendezés vásárlására online beszerzési aukció keretében hazánkban. A T-Online Marketline Üzleti Megoldások üzletág által szervezett aukciót egy magánkórház kezdeményezte aneszteziológiai munkaállomás beszerzésére, és ezzel a módszerrel a hagyományos beszerzéshez képest több millió forinttal kedvezőbb áron juthatott a berendezéshez.

2007. március 5. 17:31

Ismét T-Nagyi Program

Idén is indul időseknek szóló ingyenes oktatási program a T-Online Magyarország és a T-Com szervezésében.

Kulcsszavak: oktatás T-Com T-Online
2007. február 21. 18:28

Növekvő sávszélesség a T-Online Magyarországnál

Átfogó sávszélesség-bővítésbe kezd január 15-étől a T-Online Magyarország Zrt. A „felpörgetés” eredményeként az előfizetők az általuk korábban fizetett díjért akár négyszer gyorsabb internetszolgáltatást is igénybe vehetnek.

Kulcsszavak: ADSL T-Online
2007. január 12. 12:01

Simó György kapta a Dale Carnegie & Associates Inc. Vezetői Minőség Díját

Simó György, a T-Com üzletágvezetője, a T-Online Magyarország Zrt. vezérigazgatója részesült a Dale Carnegie & Associates Inc. nemzetközi vezetői tanácsadó vállalat rangos elismerésében az elmúlt időszakban végzett kiváló szervezetfejlesztési tevékenyégéért. Az ünnepélyes díjátadásra november 16-án került sor a budapesti Festetics Palotában.

Kulcsszavak: T-Com T-Online
2006. november 16. 16:15

T-Online Magyarország: tévézés, ahogy mi szeretnénk

Elindította IPTV szolgáltatását a T-Online Magyarország: mától megrendelhető a T-Home TV. A T-Home TV az eddig megszokottakhoz képest vadonatúj élményt kínál a tévénézőknek – mindezt a már meglévő tévékészüléken, számítógép közbeiktatása nélkül, távirányító segítségével és kedvező áron.

Kulcsszavak: IPTV T-Online
2006. november 6. 16:30

Cisco szuperrouter a T-Online-nál

A T-Online a kelet-közép-európai régióban elsőként alkalmazza a Cisco CRS-1 útválasztóját a Dataplexben. A 640 Gbps összteljesítményű router kiemelkedő adattovábbítási képességet és üzemeltetési biztonságot nyújt a T-Online tartalomszolgáltatásaihoz és a szerverelhelyezési szolgáltatásokat igénybe vevő ügyfeleknek.

Kulcsszavak: Cisco T-Online
2006. szeptember 28. 16:56

T-Online Magyarország: új értékesítési vezérigazgató-helyettes és ügyfélkapcsolati igazgató

2006. szeptember 1-jétől Horváth János tölti be a T-Online Magyarország értékesítési vezérigazgató-helyettesi munkakörét, a vállalat új ügyfélkapcsolati igazgatója pedig Magyar Gábor lett.

Kulcsszavak: T-Online
2006. szeptember 27. 12:46

Megnyílt a T-Online PG Cyber Café

A T-Online Magyarország és a cseh ProGamers megnyitotta a hazai számítógép- és konzoljátékosok legnagyobb, legmodernebb klubját T-Online PG Cyber Café néven. A Közép-Európában folyamatosan bővülő játékterem-hálózat legújabb helyszíne Budapest egyik legkedveltebb helye, a Mammut Bevásárló- és Szórakoztató Központ.

Kulcsszavak: játék T-Online
2006. szeptember 5. 18:16

Televíziós szolgáltatást indít a T-Online ADSL-előfizetőinek

A T-Online Magyarország elérhetővé teszi a szélessávú IP hálózaton nyújtott televíziós szolgáltatást (IPTV) Budapesten és több vidéki nagyvárosban. Az ingyenes kipróbálási időszakot követően a T-Home kereskedelmi szolgáltatás várhatóan még ebben az évben elindul.

Kulcsszavak: IPTV T-Online
2006. szeptember 4. 20:18

Online hitelkártyát vezet be az [origo] klikkbank

Tovább bővíti szolgáltatásainak körét a T-Online Magyarország Zrt. által, az Erste Bank Hungary Nyrt. pénzügyi szolgáltatói hátterével működtetett [origo] klikkbank: 2006 június 12-étől már hitelkártya is igényelhető az interneten keresztül.

Kulcsszavak: Origo bankszolg T-Online
2006. június 22. 14:42

Hungaroton albumokkal bővül a T-Online Zeneáruház kínálata

A T-Online Zeneáruházban elérhetővé válik a Hungaroton teljes könnyűzenei és folkrepertoárja, valamint komolyzenei és népzenei kínálatának legfontosabb felvételei. Magyarország egyetlen internetes zeneáruházában a bővítésnek köszönhetően több mint 300 000 zeneszám lesz elérhető.

Kulcsszavak: zene T-Online
2006. június 21. 17:45

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További híreink

Fél évig ingyenes az Adverticum „DataMe DMP adatok" szolgáltatása

Magyarország piacvezető médiaoldali hirdetéskiszolgáló rendszere, az Adverticum AdServer a rendkívüli helyzetre való tekintettel ingyenesen biztosítja ügyfelei számára innovatív célzási megoldását. A „DataMe DMP adatok” néven bevezetett szolgáltatás segítségével az AdServer felhasználóinak lehetősége nyílik demográfia, ISP (internetszolgáltató) és érdeklődési körök szerint szegmentált adatokat a pontosabb célzás érdekében felhasználni. 

2020. április 30. 09:47

Az LG történetének legjobb üzemi eredményét érte el 2020. első negyedében

Történetének legjobb negyedévi üzemi eredményéről számolt be pénzügyi gyorsjelentésében az LG Electronics Inc. (LG). A dél-koreai vállalatcsoport 2020 január-márciusi időszakában 14,73 ezer milliárd won (12,45 milliárd dollár) konszolidált árbevételt ért el, míg az első negyedévi üzemi eredmény 1,09 milliárd wont (921,47 millió dollár) tett ki. 

2020. április 29. 17:15
online sportfogadás