T-Online kulcsszót tartalmazó cikkek

Találatok a következő kulcsszóra: T-Online

Különleges szolgáltatásokkal készül az olimpiára a T-Home TV

Az IPTV-szolgáltatás interaktív lehetőségekkel, webes alkalmazásokkal és alacsonyabb havi díjjal készül a pekingi olimpiára.

Kulcsszavak: T-Online IPTV olimpia
2008. június 9. 16:38

Paramount filmek a T-Home TV-n és a T-Online Tékában

Az [origo] Média és Kommunikációs Szolgáltató Zrt. és a Paramount Digital Entertainment International filmstúdió sikeres tárgyalássorozatának eredményeként mostantól a T-Home TV Videotéka, illetve a T-Online Téka filmkölcsönző szolgáltatása Paramount filmsikerekkel bővül.

Kulcsszavak: IPTV T-Online
2007. november 14. 16:04

Ingyenes internetoktatási program ősszel is

Folytatódik a Magyar Telekom ingyenes internetoktatási programja. Idén eddig több mint 5500-an éltek az internetakadémia nyújtotta lehetőséggel, és az érdeklődés azóta is rendkívüli: a résztvevők létszáma év végéig várhatóan meghaladja a tízezret.

2007. október 16. 12:18

Csatornahalmozó IPTV szolgáltatás

A T-Home TV, a T-Online IPTV szolgáltatása – előfizetői száma a stabil háttérének, a tévécsatornák és rádióállomások széles kínálatának, valamint a folyamatosan bővülő kényelmi funkcióknak köszönhetően dinamikusan nő - hangzott el a cég mai zártkörű sajtóbemutatóján. A már ADSL vonal nélkül is megrendelhető szolgáltatatáson többek között magyar Eurosport2, továbbá új HBO-vígjátékcsatorna fogható, valamint műsorújságja és műsorrögzítési funkciói a t-home.tv.hu interaktív portálon keresztül is elérhetők.

Kulcsszavak: T-Online IPTV
2007. szeptember 11. 18:30

Handabandázik a T-Online

Új arculattal és átalakított tartalommal jelentkezik a Axer.hu oldal, amely ezentúl Handabanda GyerekInternet néven várja a szórakozni, illetve informálódni vágyó gyerekeket és szüleiket. A T-Online által üzemeltetett portál látogatói számtalan játéklehetőség mellett interaktív mesekönyvben lapozgathatnak, különleges fórumban beszélgethetnek, valamint a felnőtt tartalmaktól védett Gyerekböngészőt is használhatják.

Kulcsszavak: website portál T-Online
2007. május 31. 18:31

T-Online: PR-menedzseri kinevezés

Június 1-jétől Sólyom Balázs PR-menedzseri munkakörben a T-Online Magyarország Zrt. kommunikációs csapatát erősíti.

Kulcsszavak: CIO +céginfo T-Online
2007. május 31. 12:42

Multimédiaigazgatóként folytatja pályafutását a T-Online-nál Koltai Péter

2007. április 1-jétől a T-Online Magyarország Zrt. átalakult tartalomszolgáltatási igazgatóságán a multimédiaigazgatói posztot tölti be Koltai Péter a cég korábbi üzletfejlesztési és innovációs osztályvezetője.

Kulcsszavak: T-Online +céginfo CIO
2007. május 1. 08:27

Warner-műsorok a T-Home TV-n és a T-Online tékában

A T-Home TV Videotéka, illetve a T-Online Téka filmkölcsönző (video-on-demand) szolgáltatása a Warner Bros. filmsikereivel bővül – jelentette be ma Simó György, a T-Online Magyarország vezérigazgatója és Jeffrey R. Schlesinger, a Warner Bros. International Television elnöke.

Kulcsszavak: T-Online film IPTV
2007. március 29. 12:28

Szélessáv, T-Home TV, iWiW a T-Online prioritásai között

A T-Online Magyarország mai sajtótájékoztatóján Szász Dániel pénzügyi vezérigazgatóhelyettes adott tájékoztatást a társaság 2006. évi eredményeiről és idei terveiről.

Kulcsszavak: onlineszolg T-Online
2007. március 23. 16:23

Online beszerzési aukció kórházi felszerelésre először Magyarországon

Első alkalommal került sor nagy értékű egészségügyi berendezés vásárlására online beszerzési aukció keretében hazánkban. A T-Online Marketline Üzleti Megoldások üzletág által szervezett aukciót egy magánkórház kezdeményezte aneszteziológiai munkaállomás beszerzésére, és ezzel a módszerrel a hagyományos beszerzéshez képest több millió forinttal kedvezőbb áron juthatott a berendezéshez.

2007. március 5. 17:31

Ismét T-Nagyi Program

Idén is indul időseknek szóló ingyenes oktatási program a T-Online Magyarország és a T-Com szervezésében.

Kulcsszavak: oktatás T-Com T-Online
2007. február 21. 18:28

Növekvő sávszélesség a T-Online Magyarországnál

Átfogó sávszélesség-bővítésbe kezd január 15-étől a T-Online Magyarország Zrt. A „felpörgetés” eredményeként az előfizetők az általuk korábban fizetett díjért akár négyszer gyorsabb internetszolgáltatást is igénybe vehetnek.

Kulcsszavak: ADSL T-Online
2007. január 12. 12:01

Simó György kapta a Dale Carnegie & Associates Inc. Vezetői Minőség Díját

Simó György, a T-Com üzletágvezetője, a T-Online Magyarország Zrt. vezérigazgatója részesült a Dale Carnegie & Associates Inc. nemzetközi vezetői tanácsadó vállalat rangos elismerésében az elmúlt időszakban végzett kiváló szervezetfejlesztési tevékenyégéért. Az ünnepélyes díjátadásra november 16-án került sor a budapesti Festetics Palotában.

Kulcsszavak: T-Com T-Online
2006. november 16. 16:15

T-Online Magyarország: tévézés, ahogy mi szeretnénk

Elindította IPTV szolgáltatását a T-Online Magyarország: mától megrendelhető a T-Home TV. A T-Home TV az eddig megszokottakhoz képest vadonatúj élményt kínál a tévénézőknek – mindezt a már meglévő tévékészüléken, számítógép közbeiktatása nélkül, távirányító segítségével és kedvező áron.

Kulcsszavak: IPTV T-Online
2006. november 6. 16:30

Cisco szuperrouter a T-Online-nál

A T-Online a kelet-közép-európai régióban elsőként alkalmazza a Cisco CRS-1 útválasztóját a Dataplexben. A 640 Gbps összteljesítményű router kiemelkedő adattovábbítási képességet és üzemeltetési biztonságot nyújt a T-Online tartalomszolgáltatásaihoz és a szerverelhelyezési szolgáltatásokat igénybe vevő ügyfeleknek.

Kulcsszavak: Cisco T-Online
2006. szeptember 28. 16:56

T-Online Magyarország: új értékesítési vezérigazgató-helyettes és ügyfélkapcsolati igazgató

2006. szeptember 1-jétől Horváth János tölti be a T-Online Magyarország értékesítési vezérigazgató-helyettesi munkakörét, a vállalat új ügyfélkapcsolati igazgatója pedig Magyar Gábor lett.

Kulcsszavak: T-Online
2006. szeptember 27. 12:46

Megnyílt a T-Online PG Cyber Café

A T-Online Magyarország és a cseh ProGamers megnyitotta a hazai számítógép- és konzoljátékosok legnagyobb, legmodernebb klubját T-Online PG Cyber Café néven. A Közép-Európában folyamatosan bővülő játékterem-hálózat legújabb helyszíne Budapest egyik legkedveltebb helye, a Mammut Bevásárló- és Szórakoztató Központ.

Kulcsszavak: játék T-Online
2006. szeptember 5. 18:16

Televíziós szolgáltatást indít a T-Online ADSL-előfizetőinek

A T-Online Magyarország elérhetővé teszi a szélessávú IP hálózaton nyújtott televíziós szolgáltatást (IPTV) Budapesten és több vidéki nagyvárosban. Az ingyenes kipróbálási időszakot követően a T-Home kereskedelmi szolgáltatás várhatóan még ebben az évben elindul.

Kulcsszavak: IPTV T-Online
2006. szeptember 4. 20:18

Online hitelkártyát vezet be az [origo] klikkbank

Tovább bővíti szolgáltatásainak körét a T-Online Magyarország Zrt. által, az Erste Bank Hungary Nyrt. pénzügyi szolgáltatói hátterével működtetett [origo] klikkbank: 2006 június 12-étől már hitelkártya is igényelhető az interneten keresztül.

Kulcsszavak: Origo bankszolg T-Online
2006. június 22. 14:42

Hungaroton albumokkal bővül a T-Online Zeneáruház kínálata

A T-Online Zeneáruházban elérhetővé válik a Hungaroton teljes könnyűzenei és folkrepertoárja, valamint komolyzenei és népzenei kínálatának legfontosabb felvételei. Magyarország egyetlen internetes zeneáruházában a bővítésnek köszönhetően több mint 300 000 zeneszám lesz elérhető.

Kulcsszavak: zene T-Online
2006. június 21. 17:45

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További híreink

Mától Budapest nagy részén elérhető a Vodafone 5G hálózata

A hazai szolgáltatók közül elsőként, Budapest lakott területének nagy részén elérhetővé vált a kültéri 5G hálózat a Vodafone ügyfelei számára: Budapesten és környékén több mint 200 bázisállomáson kapcsolták fel az 5G-t. A Vodafone emellett bejelentette, hogy a tervek szerint az első negyedév végéig országosan közel 300 bázisállomáson fogják felkapcsolni az 5G-t, ezzel további nagyvárosokban és kisebb településeken is elérhetővé téve az újgenerációs mobilhálózatot.

2021. március 4. 16:27

Idén 20 éves az Adverticum

Az elmúlt év mindenki számára merőben új kihívásokat és a korábbiaktól eltérő feladatokat tartogatott. Az Adverticumnál is be kellett vezetni tavasszal az otthoni munkavégzést, bár a járvány enyhülésétől kezdve mindenki maga dönthette el, hogy hol tud hatékonyabban dolgozni. A napi online értekezleteken, beszámolókon keresztül kézben tartott „home office” meghozta az eredményét: év végére egy igen jelentős fejlesztés készült el: az EasyBID szolgáltatás mely maximalizálja a programmatic megoldásokat használó tartalomszolgáltatók bevételeit. A cég pedig idén már a 20. születésnapját ünnepli.

2021. február 8. 14:49