TFT kulcsszót tartalmazó cikkek

Találatok a következő kulcsszóra: TFT

A MÁV fejleszti utastájékoztató rendszereit

A MÁV Zrt. folyamatosan javítja és fejleszti utastájékoztató rendszereit. Elsőként olyan vasútállomásokon lesz a közeljövőben fejlesztés, ahol a nagy utasforgalom, sűrű vonatközlekedés indokolja. Idén a Budapest-Keleti pályaudvaron, a debreceni, a füzesabonyi, mezőkövesdi állomásokon az utastájékoztató rendszerek jelentősebb megújítására. A Nyugati pályaudvaron a meglévő technikai berendezéseket egészítik ki vizuális elemekkel.

2014. február 3. 15:32

Új Samsung IT termékek a hazai piacon

A Samsung Electronics Magyar Zrt. bevezeti legújabb monitorait és nyomtatóit a magyar piacon is. A Samsung bízik benne, hogy az új termékekkel jelentősen erősítheti pozícióit a monitorok és a nyomtatók piacán.

2006. június 2. 10:15

1,48 mm vékony LG TFT LCD panel

Az LG egy alig 1,48 mm vastagságú TFT LCD kijelzőt mutatott be, amelynek prototípusai 2, illetve 2,2 inch átmérőjűek.

2006. június 2. 09:05

TFT LCD monitorgyártó közös vállalatot létesít a Sony és a Samsung

A Sony és a Samsung közös vállalatot alapít amorf vékonyrétegű tranzisztoros (thin-film-transistor) folyadékkristályos képernyők (TFT LCD) gyártására.

Kulcsszavak: TFT LCD Samsung +céginfo Sony
2004. március 9. 10:25

Feltekerhető képernyő a Philipstől

A talán leginkább egy vastag kartonra hasonlító képernyőt az újságok és folyóiratok alternatívájának szánják. A polimer alapra integrált TFT elektronika segítségével megoldott a megjelenítés és a tartalom letölthető mobiltelefonról vagy más alkalmas eszközről az elektronikus papírra.

2004. január 27. 10:49

A Samsung a világ legnagyobb TFT-LCD gyárát építi

Ez a telephely a világ legnagyobb TFT-LCD gyártó létesítménye, mely elkészülte után több mint 2 millió négyzetméternyi területen helyezkedik el.

Kulcsszavak: Samsung LCD TFT +céginfo
2003. november 26. 10:35

Hordozható Toshiba PC-k széles képernyővel

A Toshiba a novemberi, Las Vegas-i Comdex kiállításon és konferencián a nagy felbontású, széles képernyőkkel felszerelt hordozható PC-k széles választékát mutatja be.

Kulcsszavak: TFT LCD Toshiba
2003. október 22. 08:54

Samsung: gyorsan terjednek a TFT-LCD monitorok Magyarországon is

[smallimage 1 left] A Samsung Electronics Magyar Rt. a folyadékkristályos, energiatakarékos TFT-LCD monitorok gyors elterjedésére számít Magyarországon is, a cég várakozásai szerint 2005-ben már több ilyen készüléket adnak el, mint hagyományos katódsugár csöves (CRT) monitort.

Kulcsszavak: TFT LCD Samsung monitor
2003. július 18. 10:05

Számos kijelzőújdonság a SID 2003-on

Az elmúlt napokban Baltimore-ban megrendezett Society for Information Display (SID) 2003 szakkiállításon rendkívül sok új kijelzőt mutattak be a gyártók. A rangos rendezvény látogatói a kiállításon sétálgatva lényegében meg is feledkezhettek arról, hogy a kijelzőpiac legnagyobb bevételi forrása a személyi számítógépes piac, ugyanis a SID 2003-on érdekes módon háttérbe szorultak a PC-s kijelzők, és sokkal inkább a fogyasztói elektronikus képmegjelenítő megoldások voltak fókuszban.

Kulcsszavak: LCD TFT televízió monitor
2003. május 25. 23:34

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További híreink

Mától rendelhetők az Apple legújabb termékei

Nem omlik össze az ekereskedelem: egy év haladék az erős ügyfélhitelesítésre

Miután a PSD2 bevezetésére kitűzött szeptember 14-i határidő tarthatatlanná vált, az MNB tegnap közleményt adott ki, amelyben megnyugtatja az érintetteket, hogy - az Európai Uniós szinten hozott döntéssel összhangban - az MNB többlet időt biztosít a magyar pénzügyi szektor számára, hogy megfeleljen az erős ügyfél-hitelesítésről szóló jogszabályoknak, a fizetési kártyával végzett online fizetési műveletek esetében.

 

2019. szeptember 11. 08:34

A budapesti ITU Telecom World kulcsszava az 5G

2015 után másodszor rendezik meg Budapesten az ITU Telecom World konferenciát (Europe Telecom-ot rendeztek már itt korábban is). A világ talán legfontosabb nemzetközi infokommunikációs- és távközlési eseménye kormányok és az iparágban érdekelt vállalatok, valamint kis- és középvállalkozások számára nyújt lehetőséget a találkozásra és információcserére. 

2019. szeptember 9. 23:51
online sportfogadás