TFT kulcsszót tartalmazó cikkek

Találatok a következő kulcsszóra: TFT

A MÁV fejleszti utastájékoztató rendszereit

A MÁV Zrt. folyamatosan javítja és fejleszti utastájékoztató rendszereit. Elsőként olyan vasútállomásokon lesz a közeljövőben fejlesztés, ahol a nagy utasforgalom, sűrű vonatközlekedés indokolja. Idén a Budapest-Keleti pályaudvaron, a debreceni, a füzesabonyi, mezőkövesdi állomásokon az utastájékoztató rendszerek jelentősebb megújítására. A Nyugati pályaudvaron a meglévő technikai berendezéseket egészítik ki vizuális elemekkel.

2014. február 3. 15:32

Új Samsung IT termékek a hazai piacon

A Samsung Electronics Magyar Zrt. bevezeti legújabb monitorait és nyomtatóit a magyar piacon is. A Samsung bízik benne, hogy az új termékekkel jelentősen erősítheti pozícióit a monitorok és a nyomtatók piacán.

2006. június 2. 10:15

1,48 mm vékony LG TFT LCD panel

Az LG egy alig 1,48 mm vastagságú TFT LCD kijelzőt mutatott be, amelynek prototípusai 2, illetve 2,2 inch átmérőjűek.

2006. június 2. 09:05

TFT LCD monitorgyártó közös vállalatot létesít a Sony és a Samsung

A Sony és a Samsung közös vállalatot alapít amorf vékonyrétegű tranzisztoros (thin-film-transistor) folyadékkristályos képernyők (TFT LCD) gyártására.

Kulcsszavak: TFT LCD Samsung +céginfo Sony
2004. március 9. 10:25

Feltekerhető képernyő a Philipstől

A talán leginkább egy vastag kartonra hasonlító képernyőt az újságok és folyóiratok alternatívájának szánják. A polimer alapra integrált TFT elektronika segítségével megoldott a megjelenítés és a tartalom letölthető mobiltelefonról vagy más alkalmas eszközről az elektronikus papírra.

2004. január 27. 10:49

A Samsung a világ legnagyobb TFT-LCD gyárát építi

Ez a telephely a világ legnagyobb TFT-LCD gyártó létesítménye, mely elkészülte után több mint 2 millió négyzetméternyi területen helyezkedik el.

Kulcsszavak: Samsung LCD TFT +céginfo
2003. november 26. 10:35

Hordozható Toshiba PC-k széles képernyővel

A Toshiba a novemberi, Las Vegas-i Comdex kiállításon és konferencián a nagy felbontású, széles képernyőkkel felszerelt hordozható PC-k széles választékát mutatja be.

Kulcsszavak: TFT LCD Toshiba
2003. október 22. 08:54

Samsung: gyorsan terjednek a TFT-LCD monitorok Magyarországon is

[smallimage 1 left] A Samsung Electronics Magyar Rt. a folyadékkristályos, energiatakarékos TFT-LCD monitorok gyors elterjedésére számít Magyarországon is, a cég várakozásai szerint 2005-ben már több ilyen készüléket adnak el, mint hagyományos katódsugár csöves (CRT) monitort.

Kulcsszavak: TFT LCD Samsung monitor
2003. július 18. 10:05

Számos kijelzőújdonság a SID 2003-on

Az elmúlt napokban Baltimore-ban megrendezett Society for Information Display (SID) 2003 szakkiállításon rendkívül sok új kijelzőt mutattak be a gyártók. A rangos rendezvény látogatói a kiállításon sétálgatva lényegében meg is feledkezhettek arról, hogy a kijelzőpiac legnagyobb bevételi forrása a személyi számítógépes piac, ugyanis a SID 2003-on érdekes módon háttérbe szorultak a PC-s kijelzők, és sokkal inkább a fogyasztói elektronikus képmegjelenítő megoldások voltak fókuszban.

Kulcsszavak: LCD TFT televízió monitor
2003. május 25. 23:34

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További híreink

Megjelent az NMHH 2020-as felügyeleti terve

Többek között a roaminggal és a határozott időre szóló szerződésekkel kapcsolatos előírásokat ellenőrzi majd a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság (NMHH) az idei felügyeleti terve alapján. A szolgáltatók kötbérkezelési folyamatai a korábbi évekhez hasonlóan idén is a fókuszban lesznek. Jó hír, hogy a nemzetközi hívások tavalytól érvényes árcsökkentési uniós előírását megfelelően alkalmazták a hazai szolgáltatók.

2020. február 18. 10:35

Informatikai szakembereket keres az SAP Labs Hungary

Az SAP ökosztisztémában és a régióban is kiemelt szerepet betöltő budapesti fejlesztőközpont új üzletágat indít, melyhez első fázisban 20 magasan képzett informatikai szakembert keres. Ezzel a céges utazások szervezésére és költségelszámolásokra szakosodott SAP Concur is felkerül a szervezet termékpalettájára.

2020. február 14. 10:33
online sportfogadás