TOP50 kulcsszót tartalmazó cikkek

Találatok a következő kulcsszóra: TOP50

Az 50 legjobb iPhone alkalmazás – közösség

A játékokon és különböző hasznos alkalmazásokon kívül természetesen már a közösségi oldalak is elérhetők az iPhone készülékünkkel. Sorozatunk befejező részében, melyben a Time szerkesztői által legjobbnak ítélt alkalmazásokat mutattuk be utazás, életmód, zene és fényképezés valamint szórakozás témakörökben, most a legjobb közösségi oldalak következnek.

2011. szeptember 10. 09:25

Az 50 legjobb iPhone alkalmazás – szórakozás

A játékok, utazással, életmóddal, zenével és fényképezéssel kapcsolatos iPhone alkalmazások után most bemutatjuk a Time szerkesztői által legjobbnak ítélt szórakozáshoz kapcsolódó applikációkat. (http://href.hu/x/fzym)

Kulcsszavak: TOP50 alkalmazás
2011. szeptember 9. 10:14

Az 50 legjobb iPhone alkalmazás – zene és fényképezés

Korábbi cikkeinkben bemutattuk a Time szerkesztői által legjobbnak tartott iPhone játékokat, az utazással és az életmóddal kapcsolatos alkalmazásokat. Ma folytatjuk a sorozatot, és következnek a zenéhez, fényképezéshez kapcsolódó alkalmazások.

Kulcsszavak: TOP50 iPhone zene fotó
2011. szeptember 8. 11:50

Az 50 legjobb iPhone alkalmazás - életmód

A hétfőn indult cikksorozatunkban a Time magazin szerkesztői által legjobbnak értékelt 50 iPhone alkalmazást mutatjuk be. A játékok és az utazással kapcsolatos alkalmazások után most a hétköznapi életünkben hasznos eszközöket ismertetjük.

Kulcsszavak: iPhone TOP50
2011. szeptember 7. 10:50

Az 50 legjobb iPhone alkalmazás - mozgásban

A Time magazin szerkesztői kiválasztották az 50 legjobb iPhone alkalmazást, amelyek közül tegnapi cikkünkben a játékokat  mutattuk be. Mai írásunkban az utazáskor, nyaraláskor hasznos alkalmazásokat gyűjtöttük össze.

Kulcsszavak: TOP50 térkép iPhone
2011. szeptember 6. 10:44

Az 50 legjobb iPhone alkalmazás - játékok

Augusztusi cikksorozatunkban bemutattuk a Time magazin által kiválasztott 50 legjobb weboldalt . Most elkezdjük az -ugyancsak a Time magazin értékelése alapján - legjobbnak tartott iPhone alkalmazások ismertetését, elsőként a játékok kategóriában.

Kulcsszavak: játék TOP50
2011. szeptember 5. 11:19

Az 50 legjobb weboldal – oktatás

Közeledik az iskolakezdés, ezért a Time magazin által választott 50 legjobb weblapról szóló cikksorozatunkat az oktatással kapcsolatos oldalak bemutatásával zárjuk. A korábbi cikkeinkben bemutattuk a filmekről és zenéről, családról, üzleti életről, sportról, egészségről, utazásról és vásárlásról , játékokról szóló oldalakat, hírportálokat és közösségi szájtokat..

Kulcsszavak: oktatás TOP50
2011. augusztus 29. 10:17

Az 50 legjobb weboldal – játékok

Az interneten található számítógépes játékok színes választéka rengeteg lehetőséget biztosít a kikapcsolódásra. A Time magazin szerkesztői kiválasztották ezek közül a legjobbakat.  A korábbi cikkeinkben bemutattuk a filmekről és zenéről, családról, üzleti életről, sportról, egészségről, utazásról és vásárlásról szóló oldalakat, hírportálokat és közösségi szájtokat. Az 50 legjobb weboldal bemutatását a játékoldalakkal folytatjuk.

Kulcsszavak: TOP50 játék
2011. augusztus 28. 10:52

Az 50 legjobb weboldal – közösségi oldalak

Az elmúlt héten megjelent cikksorozatban a Time magazin által kiválasztott legjobb oldalak kerültek bemutatásra a zene és film, család és gyerekek, üzlet és vállalkozás, utazás és vásárlás, fitnesz és egészség, hírek és információk valamint sport kategóriákban. Ma a legjobb közösségi oldalakon folytatjuk a barangolást.

2011. augusztus 27. 10:07

Az 50 legjobb weboldal – fitnesz és egészség

Az elmúlt napokban már bemutattuk Time magazin által kiválasztott 50 legjobb weboldal közül a  hír- és sportoldalakat, a családi portálokat, a zenei- és videó kínálatokat, az üzleti vállalkozásokról  valamint az utazásról és vásárlásról szóló szájtokat. A mai összeállításban az egészséges életmóddal kapcsolatos legjobb oldalak ismertetése következik.

 

Kulcsszavak: TOP50
2011. augusztus 26. 10:33

Az 50 legjobb weboldal – vásárlás és utazás

Folytatjuk cikksorozatunkat a Time magazin által kiválasztott 50 legjobb weboldalról. Az elmúlt napokban szemlézett hír- és sportoldalak, családi portálok, zenei- és videó kínálatok valamint az üzleti vállalkozásokról  szóló site-ok után most a vásárlással és utazással kapcsolatos weboldalak bemutatása következik.
 

2011. augusztus 25. 11:12

Az 50 legjobb weboldal – üzlet és vállalkozás

A Time magazin szerkesztői által kiválasztott 50 legjobb weboldal  közül cikksorozatunk mai részében a vállalkozással és üzleti élettel kapcsolatos oldalakat mutatjuk be. (Akit a legjobb hír- vagy sportoldalak, családi portálok, zenei- és videó kínálatok érdekelnek, azok lapozzák fel az elmúlt napokban publikált cikkeket.)

2011. augusztus 24. 09:17

Az 50 legjobb weboldal – hírek, információk

Folytatjuk a Time magazin által legjobbnak tartott 50 weboldal bemutatását. Az elmúlt napokban a zene, a film, a család és a sport témakörben kiválasztott oldalakat ismertettük. Mai összeállításunk a legjobb hírportálokról szól.

Kulcsszavak: Hírek TOP50
2011. augusztus 23. 10:28

Az 50 legjobb weboldal – sport

Augusztus 20-án tízrészes cikksorozatot indítottunk a Time magazin szerkesztői által kiválasztott 50 legjobb weboldalról , és megkezdtük a nyertesek ismertetést az öt legjobb zenei és videó portál  bemutatásával. Tegnap a családi és gyerekeknek szóló legjobb oldalak kerültek sorra. most a legnépszerűbb sportoldalak következnek.

Kulcsszavak: sport autóverseny TOP50
2011. augusztus 22. 11:31

Az 50 legjobb weboldal – család és gyerekek

Tegnap már beszámoltunk arról, hogy a Time magazin szerkesztői kiválasztották az 50 legjobb weboldalt , és megkezdtük a nyertesek ismertetést az öt legjobb zenei és videó portál  bemutatásával. Most folytatjuk ezt a cikket, ezúttal a családi és gyerekeknek szóló legjobb oldalak következnek.

 

Kulcsszavak: TOP50 internet gyerek
2011. augusztus 21. 10:28

Az 50 legjobb weboldal – zene és film

Akik a hétvégi melegben inkább a virtuális barangolást választják, azoknak érdemes ellátogatniuk a Time magazin weboldalára. Az újság szerkesztői kiválasztották az 50 legjobb weboldalt  témák szerint csoportosítva. Az oldalak között egyaránt szerepelnek régi klasszikusok, és új hódítók. A cikksorozat első részében az öt legjobb zenei és videó portált mutatjuk be.

Kulcsszavak: TOP50 videó zene
2011. augusztus 20. 18:56

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További híreink

Hogyan lopják el adatainkat a hackerek és mire figyeljünk jelszókezelő vásárlásakor?

Egy 2022-es jelentés szerint 24 milliárd felhasználónév és jelszó kombináció kering a kiberbűnözői piacon, ami 65 százalékos növekedést jelent 2020-hoz képest. A felhasználók sajnos gyakran ugyanazokat a belépési adatokat adják meg kényelmi szempontok miatt, amit a hackerek ki is használnak úgy, hogy az ellopott jelszavakat minden népszerű online szolgáltatásban végigpróbálják, így egyszerre akár több fiókhoz is hozzáférhetnek. Kiemelten fontos tehát, hogy egyedi, erős jelszavakat használjunk minden egyes online fiókunk esetében. Egy jelszókezelő pedig remek megoldást nyújt ezek megjegyzésére és kényelmes előhívására. De hogyan válasszunk, hogy biztonságban legyenek az adataink? Az ESET szakértőinek tanácsai.

2023. május 31. 15:40

Itt a legnagyobb webáruházak rangsora

A GKID a Mastercard közreműködésével 2023-ban immár nyolcadik alkalommal publikálja a Magyarországon működő, legnagyobb forgalmú online kereskedők rangsorát. 

2023. május 23. 20:10