TPSA kulcsszót tartalmazó cikkek

Találatok a következő kulcsszóra: TPSA

A "lengyel Matáv"-ot a mobilüzlet tartja felszínen

A vezető lengyel távközlési cég, a TPSA konszolidált adózott eredménye az idei első negyedévben 2,6 százalékkal javult, s ez elsősorban a mobilüzletágnak köszönhető.

Kulcsszavak: +céginfo TPSA
2007. április 26. 09:46

A vártnál nagyobb mértékben nőtt a lengyel TPSA forgalma az első negyedévben

A TPSA lengyel távközlési vállalat bevételének vártnál nagyobb mértékű növekedéséről számolt be az első negyedévről. Adózott eredményét azonban a tőzsdén kiábrándítóan alacsonynak találták, emiatt a részvény árfolyama csökkent.

Kulcsszavak: TPSA
2006. április 27. 10:01

A Telekomunikacja Polska tavalyi éve: 1,7 százalékkal nőtt a profit

A Telekomunikacja Polska (TPSA), a hazai vezetékes piacán majdnem egyeduralkodó lengyel távközlési vállalat hétfőn 553 millió zlotys adózott eredményt jelentett az utolsó negyedévről, elmaradva a 2004-es utolsó negyedévi 607 milliótól, a vezetékes szolgáltatás iránti kereslet további, általános gyengülése miatt.

Kulcsszavak: TPSA
2006. február 14. 08:49

2,5 millió eurós versenyjogi bírság a TPSA-nak

A TPSA lengyel távközlési vállalat 10 millió zlotys (2,5 millió euró) bírságot kénytelen fizetni, mert nem engedte piacra jutni egyik versenytársát, így döntött a lengyel állami távközlési és postai szabályozó hatóság (URTiP).

Kulcsszavak: +céginfo jog TPSA
2005. november 16. 09:41

A Fitch megerősíti a TPSA-t

Megerősítette csütörtökön a lengyel Telekomunikacja Polska SA (TPSA) távközlési szolgáltató adóskockázati osztályzatait a Fitch Ratings, arra a hírre, hogy a cég átveszi a PTK Centertel mobilüzletág még nem nála lévő 34 százalékos részvényhányadát a France Télécomtól. Ugyanerre a tranzakcióra a Moody's Investors Service már előző este felminősítette a lengyel céget.

Kulcsszavak: TPSA
2005. október 28. 09:43

A Moody's felértékelte a TPSA-t

Felértékelte szerdán a lengyel Telekomunikacja Polska SA (TPSA) távközlési szolgáltatót a Moody's Investors Service, arra a hírre, hogy a cég átveszi a PTK Centertel mobilüzletág még nem nála lévő 34 százalékos részvényhányadát a France Télécomtól.

Kulcsszavak: TPSA
2005. október 27. 11:00

TPSA: kivásárolja a France Telecom 34 százalékos részesedését a PTK Centertelből

A TPSA lengyel távközlési szolgáltató szerdán bejelentette, hogy anyacégétől, a francia France Telecomtól kivásárolja a PTK Centertel lengyel mobilszolgáltató 34 százalékát és ezzel 100 százalékos tulajdonosává válik.

Kulcsszavak: TPSA
2005. október 27. 10:34

Sztrájkkal fenyegetnek a dolgozók a TPSA-nál a leépítések miatt

A vezető lengyel távközlési vállalat, a TPSA pénteken szakszervezeti nyomásra belement abba, hogy 3500 fő helyett csupán 2800-zal csökkentse állományi létszámát. A szakszervezetek más költségtakarékossági forrásokat javasoltak a leépítés helyett.

Kulcsszavak: +céginfo TPSA
2005. április 4. 09:12

France Télécom-ajánlat a lengyel TPSA távközlési cég megmaradt állami hányadára

A TPSA lengyel távközlési cég csütörtökön bejelentette, hogy stratégiai befektetője, a francia France Télécom vételi ajánlatot tesz a lengyel vállalatban még meglévő 3,9 százalékos állami hányadra.

Kulcsszavak: TPSA France Télécom
2005. február 11. 09:02

A Cesky és a Matáv fej-fej mellett, a TPSA lemaradva

A három vezető közép-európai távközlési szolgáltató közül a cseh Cesky Telecom van a legjobb versenyhelyzetben, vele csaknem egy szinten a Matáv, és jelentős hátrányokkal a lengyel Telekomunikacja Polska (TPSA) a sereghajtó.

Kulcsszavak: Cesky Telecom TPSA Matáv
2004. december 20. 20:50

Nőtt a lengyel TPSA árbevétele és nyeresége

A lengyel TPSA, Kelet-Európa legnagyobb távközlési cége a vártnál nagyobb nyereségre tett szert a harmadik negyedben a bevételek növekedésének és a költségcsökkentési programnak köszönhetően.

Kulcsszavak: +mérleg TPSA
2004. október 29. 09:15

Lefelé módosít Lengyelország vezető távközlési cége

Lengyelország vezető távközlési cége, a Telekomunikacja Polska SA (TPSA) lefelé módosította idei árbevétel-növekedését: 2-3 százalékra a korábbi 3-5 százalékról - tette közzé a vállalat honlapján pénteken.

Kulcsszavak: TPSA
2004. augusztus 2. 09:10

Lengyelország - a vártnál lassabban nő a TPSA forgalma

A lengyel piac domináns távközlési cége, a TPSA kedden 1,5 százalékos emelkedést jelentett első félévi eladásaiban: ez kevesebb mint a fele idei megcélzott növekedési ütemének.

Kulcsszavak: +céginfo TPSA
2004. július 28. 09:11

Újabb telekommunikációs cég az EDS ügyfelei között

Hat és fél évre szóló szerződés írt alá az EDS Lengyelország legnagyobb telekommunikációs vállalatával, a Telekomunikacja Polska S.A. (TPSA) –val. A megállapodás összértéke 22 millió euró.

Kulcsszavak: EDS TPSA ügyvitel +céginfo
2003. június 18. 19:33

A vártnál nagyobb tiszta nyereség a lengyel távközlési vállalatnál

A Telekomunikacja Polska SA (TPSA), kemény átszervezés után, tavaly az utolsó negyedévben a vártnál nagyobb tiszta nyereséget ért el - közölték hétfőn, az egész évi eredmények ismertetésével együtt.

Kulcsszavak: +céginfo TPSA +mérleg
2003. március 4. 08:26

A TPSA konszolidált bevétele 3,9 százalékkal nőtt

A lengyel távközlés vezető vállalata, a francia France Télécom stratégiai részesedésével működő Telekomunikacja Polska (TPSA) kedden közölte, hogy konszolidált bevételei 3,9 százalékkal, 18 milliárd zlotyra nőttek 2002-ben, elsősorban mobilvállalkozása, a PTK Centertel gyorsan növekvő eladásainak köszönhetően.

Kulcsszavak: +céginfo +mérleg TPSA
2003. január 29. 08:45

A France Telecom nem vásárolt újabb TPSA-részvényeket

A France Telecom nem élt elővételi jogával a lengyel telefontársaság, a Telekomunikacja Polska SA 2,5 százalékos részvénycsomagjára az előírt határidőig, 2002 végéig - közölte csütörtökön Varsóban a lengyel kincstárügyi minisztérium szóvivője.

2003. január 3. 08:07

Lengyelország - nemzetközi telefonhívások liberalizációja

Lengyelországban 2003. január elsejétől felszabadítják a nemzetközi telefonhívások piacát, amely eddig az állami telefontársaság, a Telekomunikacja Polska SA monopóliuma volt; az új operátoroknak tevékenységük megkezdése előtt azonban meg kell állapodniuk a TP SA-val.

2002. december 30. 09:51

50 százalékkal növelte bevételét a lengyel Centertel mobilszolgáltató

A lengyel TPSA mobilegysége, a Centertel a harmadik negyedre hétfőn 50 százalékos bevételnövekedést jelentett. Egyúttal közölte, hogy változtat eddigi alacsony nyereségrést célzó gazdálkodásán, hogy felzárkózzon riválisaihoz.

Kulcsszavak: +céginfo Centertel TPSA
2002. október 30. 07:24

A France Télécom növeli részét a TP SA-ban

A lengyel kincstárügyi minisztérium szerdán aláírta a Telekomunikacja Polska SA lengyel telefontársaság újabb, 12,5 százalékos részvénycsomagjának eladásáról szóló megállapodást a France Télécom és a lengyel Kulczyk Holding konzorciumával, amely eddig a TP SA részvényeinek 35 százalékát birtokolta - jelentette be szerda délutáni varsói sajtóértekezletén Aldona Kamela-Sowinska tárcavezető.

2001. szeptember 6. 07:23

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További híreink

A vírusveszély miatt idén online rendezik meg a cégvezetők csúcskonferenciáját

Október 13-án immár nyolcadik alkalommal rendezik meg az Országos Cégvezetői Csúcskonferenciát, az esemény viszont ezúttal a koronavírus-járvány terjedésére való tekintettel online formában zajlik majd. A konferencia résztvevői megtudhatják, hogyan építhetnek stabil céget a jelenlegi instabil piaci környezetben. Piroska Gyula szervező tájékoztatása szerint a rendezvényen több olyan szakértő és sikeres vállalkozó is előadást tart majd különböző területekről, akik korábban már átéltek nehézségeket, és hiteles információkat tudnak átadni az érdeklődőknek.

2020. szeptember 21. 10:11

Virtuális nézőteret nyit a Budai Szabadtéri Színház

A vírushelyzetre reagálva online színházi rendszert fejlesztett a Budai Szabadtéri Színház. Már szombat estétől „dupla nézőtérrel” lesz látható a ’Négyen Extra’ című előadás Mészáros Árpád Zsolt, Serbán Attila, Egyházi Géza, Csengeri Attila és Kerényi Miklós Máté szereplésével. Így tehát nem csak azoknak játszanak majd a színészek, akik az épített nézőtéren ülnek, hanem azoknak is, akik otthonról, élőben, HD minőségben követik majd az előadást. A virtuális nézőtérre kedvezőbb áron válthat jegyet a közönség. Az elkövetkezendő fél évben számtalan musical, operett és vígjáték kerül bemutatásra ezzel a módszerrel.

2020. szeptember 9. 12:11
online sportfogadás