Tech Data kulcsszót tartalmazó cikkek

Találatok a következő kulcsszóra: Tech Data

A Barracuda Networks felhő-alapú biztonsági megoldásai a Tech Data hazai kínálatában

A Tech Data bejelentette, hogy a közép-kelet-európai régió több országában, köztük Magyarországon is felveszi kínálatába a felhő-alapú biztonsági megoldásokat nyújtó Barracuda Networks egyes termékeit. 

2019. június 15. 15:53

A Microsoft az „Év globális partnere 2018” díjjal tüntette ki a Tech Data-t

A Tech Data bejelentette, hogy elnyerte a Microsoft „Év globális partnere 2018” díját, mint az „Év indirekt szolgáltató partnere”. Az elismerést a Tech Data az innováció, illetve a Microsoft technológiák felhasználói megoldásokká implementálása terén mutatott eredményei alapján érdemelte ki.

2018. június 25. 15:59

Microsoft mennyiségi licencértékesítés a Tech Data-nál

A Tech Data bejelentette, hogy a Microsoft-tal újabb megoldásportfólióra vonatkozó viszonteladói szerződést kötött Magyarországon. A disztribútor stratégia partnere felhőszolgáltatásai mellett, immár mennyiségi licenceit is értékesíti ügyfeleinek.

2018. június 9. 11:18

IQRF-partnerséggel erősíti európai IoT-kínálatát a Tech Data

A Tech Data bejelentette, hogy stratégiai partnerségi megállapodást kötött az IQRF Alliance-szel. A Tech Data első informatikai forgalmazóként csatlakozik az olyan ökoszisztémák kiépítésével foglalkozó vállalatokat és intézményeket tömörítő szövetséghez, amelyek összefogják az IQRF-interoperábilis eszközöket és az azokhoz kapcsolódó felhő megoldásokat, átjárókat, szoftvereket, illetve mobil alkalmazásokat.

Kulcsszavak: IoT IQRF Alliance Tech Data
2018. március 2. 16:02

A Tech Data lett a Micro Focus hivatalos partnere Európában

A Tech Data bejelentette, hogy a vállalati szoftverek piacvezető specialistájaként ismert Micro Focus az Azlant nevezte ki hivatalos európai forgalmazó partnerévé. A megállapodás értelmében a Micro Focus portfóliójába tartozó megoldások mostantól elérhetők a Tech Data partnerei számára Európa-szerte, így Magyarországon is.*

2017. november 9. 09:46

A Tech Data új globális márkát vezet be

A Tech Data ma bevezette új márkaidentitását, amely a technológiai termékek és szolgáltatások forgalmazása területén globálisan piacvezető vállalat kibővült lefedettségére és szolgáltatási körére helyezi a hangsúlyt. 

2017. szeptember 27. 15:22

Tech Data: negyedéves eredmények

A hardver- és szoftvernagykereskedő Tech Data bejelentette, hogy negyedéves nyeresége 10%-kal nőtt az igen nehéz helyzetben lévő információtechnológiai piacon. Mint ismert, a vállalat azt is bejelentette, hogy terveikben szerepel magyarországi részlegük eladása vagy bezárása a második negyedév végéig, melyre 2,5-3 millió dollár közötti összeget szánnak.

2002. május 23. 18:33

A Tech Data és a Kenwood is távozik Magyarországról

Az amerikai Tech Data bejelentette, hogy bezárja vagy eladja magyarországi leányvállalatát. A jövő év márciusának végéig kilenc külföldi gyárából négyet bezár vagy elad a japán Kenwood cég is; lapinformációk szerint az intézkedés érinti a magyarországi termelést is.

2002. május 23. 11:36

Bevált az elektronikus kereskedelem a Tech Data-nál

A Tech Data piaci elemzők számításai szerint a legjobb technológiájú logisztikai ellátónak bizonyult. A vállalat logisztikai stratégiájának titka abban rejlik, hogy erőteljes hangsúlyt helyez elektronikus kereskedelmére.

2001. március 12. 13:03

Első, az európai disztribútorok között

Értékesítési eredményei alapján a Tech Data Corporation, az informatikai termékek, a logisztikai irányítás és az egyéb értéknövelt szolgáltatások vezető nemzetközi szállítója az első helyre került a 30 európai számítástechnikai disztribútor listáján.

2001. február 22. 23:48

Tech Data Magyarország: az idén 19 milliárd forintos forgalom

A Tech Data Magyarország Kft. az idén a tervek szerint 19 milliárd forintos árbevételt ér el, ami 5 milliárd forinttal haladja meg az elmúlt évit - közölte Szabó Pál, a társaság kereskedelmi és marketingigazgatója.

2001. január 29. 18:15

E-kereskedelem a javából

Felvette az e-kereskedelem által a nagykereskedők elé vetett kesztyűt a tavaly óta már 100 százalékos tulajdonosának, a Tech Datának idén december elsejétől az imázsát, nevét is magára öltő Computer 2000, s frappáns válaszként maga is a „fegyvert” kezdte alkalmazni.

2000. december 1. 08:55

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További híreink

A Magyar Telekom 2019. második negyedéves eredményei

A Magyar Telekom ma közzétette 2019. második negyedévre vonatkozó Nemzetközi Pénzügyi Jelentési Szabványok (IFRS) szerinti konszolidált pénzügyi eredményeit.

2019. augusztus 8. 11:32

Új tulajdonosa van a UPC-nek

Sikeresen lezárult a Vodafone Csoport és a Liberty Global közötti tranzakció, melynek köszönhetően a Vodafone Magyarország lett a UPC Magyarország 100%-os tulajdonosa. A két szolgáltató mostantól egy cégcsoportként közösen bővíti gigabit képes szolgáltatásait, hozzájárulva ezáltal Magyarország digitális fejlődéséhez. A Vodafone és a UPC egyelőre különálló vállalatként működnek tovább,  az ügyfeleket pedig változatlanul, az eddig megszokott ügyfélszolgálati csatornákon szolgálja ki.

2019. augusztus 1. 12:20
online sportfogadás