Telefónica kulcsszót tartalmazó cikkek

Találatok a következő kulcsszóra: Telefónica

Mindhárom német mobilszolgáltató indult a frekvenciatenderen

Mindhárom németországi mobilszolgáltató - a Deutsche Telekom, a Vodafone Deutschland és a Telefónica O2 - indult a negyedik generációs (4G) széles sávú mobil-internetszolgáltatási frekvenciatartomány tenderén.

2015. május 28. 14:32

Csökkent a cseh Telefónica bevétele

A legnagyobb csehországi távközlési társaság, a Telefónica O2 Czech Republic bevétele 6,5 százalékkal, 47,25 milliárd koronára csökkent tavaly. Szlovákiában a társaság bevétele ugyanakkor nyolc százalékkal, 208 millió euróra emelkedett - olvasható a Telefónica  közleményében.

Kulcsszavak: +céginfo Telefónica
2014. február 27. 13:39

A cseh Telefónica eladását tervezi a spanyol anyacég

A Telefónica spanyol távközlési csoport azt tervezi, hogy eladja a Telefónica Czech Republic társaságban lévő 69,4 százalékos részvénycsomagját - közölte a cseh CTK hírügynökség prágai pénzügyi körökre hivatkozva.

Kulcsszavak: +céginfo Telefónica
2013. október 14. 17:35

Tovább emelkedett a legnagyobb cseh mobilszolgáltató nyeresége

Mintegy 16,2 milliárd koronás bevétellel zárta az idei első félévet a legnagyobb cseh mobilszolgáltató, a T-Mobil. Ez éves mértékben 5,2 százalékos növekedés - közölte a cég képviselete pénteken Prágában.

2008. augusztus 11. 09:02

Az EU szerint nem kell kiadni a fájlcserélők adatait

Az Európai Igazságügyi Bíróság (European Court of Justice) ítélete szerint az európai internetszolgáltatók polgári peres ügyekben nem kötelesek kiadni a fájlcserélők személyi adatait.

2008. január 29. 19:47

Spanyolország: újév hajnalán akár össze is omolhat az ország két legnagyobb mobilszolgáltatója

A spanyolok átlagosan 33 sms-t küldenek az év végi ünnepekre - ez derült ki a mobiltelefonos információkkal szolgáló Movilonia.com spanyol internetes oldal karácsonyi felméréséből.

Kulcsszavak: Telefónica mobilszolg
2007. december 27. 09:20

Rekord eredményt ért el a Telefónica

A spanyol Telefónica távközlési konszern, Európában nagyságra a második a Deutsche Telekom mögött, az idei első háromnegyed évben 7,85 milliárd eurós, rekord adózott eredményt ért el, 51 százalékkal többet az egy évvel korábbinál.

Kulcsszavak: +céginfo Telefónica
2007. november 13. 08:19

Az O2-é az iPhone Nagy-Britanniában: úgy tűnik, nem lesz egyetlen exkluzív összeurópai partner

A Financial Times értesülése szerint az O2 forgalmazhatja majd az iPhone-t Nagy-Britanniában, ami egyben azt is jelenti, hogy az Apple országonként, és nem pedig a teljes unióra érvényesen köt partneri szerződéseket a szolgáltatókkal.

Kulcsszavak: iPhone Apple Telefónica
2007. július 5. 15:29

Az EU nagy büntetést szabott ki a Telefónica cégre

Az EU monopóliumellenes büntetés címén 151,9 millió euró megfizetésére akarja kötelezni a spanyol Telefónica távközlési céget, mert az szerinte hálózatában olyan magas (nagykereskedelmi) szélessávú internetes használói díjat állapított meg, amely elveszi a piac más szolgáltatóinak nyereségét.

Kulcsszavak: Telefónica EU
2007. július 5. 09:09

A Telecom Italia legújabb kérője a spanyol Telefónica

Az olasz Corriere della Sera lap értesülése szerint a spanyol Telefónica távközlési konszern ajánlatot készül tenni a Telecom Italia társaságot ellenőrző Olimpia holding többségi részesedésére 3,00 eurós árfolyamon.

2007. április 13. 08:43

Mobilszolgáltatók szövetkeznek a Google ellen

A Sunday Telegraph értesülései szerint Európa legnagyobb mobilszolgáltatói olyan mobil keresőprogram kifejlesztését fontolgatják, amely méltó konkurenciája lehetne a piacvezető Google-nak.

2007. február 6. 19:32

Megkezdte működését a harmadik mobilszolgáltató Szlovákiában

Péntek óta harmadik lehetőségként egy új mobilszolgáltató áll a szlovák előfizetők rendelkezésére, a Telefonica O2 Slovakia, a spanyol Telefonica leányvállalata.

2007. február 5. 08:14

A spanyol Telefónicáé a harmadik szlovák mobilkoncesszió

A spanyol Telefónicát hirdették ki szerdán győztesnek a harmadik szlovák mobilkoncesszióért folyó küzdelemben.

Kulcsszavak: UMTS Telefónica
2006. augusztus 3. 10:32

Felvásárolják a Vodafone-t?

Brit lapjelentések szerint újabb óriásfelvásárlás körvonalazódik a távközlési piacon: az amerikai Verizon, a spanyol Telefónica és egy amerikai cég, a Blackstone alkotta konzorcium a brit Vodafone-ra vetett szemet. A Daily Mail úgy tudja, hogy a konzorcium 140 milliárd eurót ajánlana a Vodafone-ért.

2006. április 11. 08:45

Cáfolják a 20 milliárd eurós Telefónica-KPN fúziót

A spanyol Telefónica - a világ nagyságra harmadik távközlési cége - hétfőn határozottan cáfolta, hogy tárgyalásokat folytatna a holland KPN távközlési céggel egy 20 milliárd eurós felvásárlásról. A KPN egyelőre nem nyilatkozott.

Kulcsszavak: +céginfo KPN Telefónica
2005. október 4. 08:33

A Telefónica első féléve: negyedével emelkedett a profit

A spanyol Telefónica távközlési vállalat az előrejelzéseket felülmúló, 25 százalékos nyereségnövekedésről számolt be az első félévről csütörtökön. Latin-Amerikai mobilüzletága bevételének köszönhetően növekedése maga mögé utasította szektortársait.

Kulcsszavak: +mérleg Telefónica
2005. július 29. 09:00

Spanyolország és Kína erősíti távközlési együttműködését

Kína vezető távközlési vállalata, a China Netcom csoport stratégiai szövetségük megerősítéséről kezdett tárgyalásokat a spanyol Telefonica vállalattal.

2005. július 25. 09:52

A spanyol Telefónica a cseh mobilpiac első számú szereplőjévé vált

Csütörtöktől hivatalosan is a Cesky Telecom cseh távközlési nagyvállalat fő külföldi részvényesévé vált a spanyol Telefónica csoport, amelynek tőkerészesedése 51,1 százalék.

2005. június 17. 09:35

EU-jóváhagyás a Cesky Telecom-Telefonica ügyletre

Az Európai Bizottság pénteken jóváhagyta azt az ügyletet, amelynek értelmében a spanyol Telefonica többségi részesedést vásárol a cseh Cesky Telecom távközlési cégben.

2005. június 13. 09:12

A spanyol Telefonica teljesítménye még az elemzőket is meglepte

A spanyol telefontársaság, a Telefonica igencsak nagy sikereket tudhat a háta mögött, ha rápillantunk az elmúlt negyedévi gazdasági eredményeikre.

Kulcsszavak: Telefónica +céginfo
2005. május 17. 08:24

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További híreink

Kihirdették a 2019-es Az Év Honlapja pályázat díjazottait!

18. alkalommal került megrendezésre az online marketingkommunikációs szakma legrangosabb hazai eseménye, Az Év Honlapja pályázat. A Magyar Marketing Szövetség és az Internet Marketing Tagozat által szervezett versenyen összesen 183 nevezés érkezett.

2019. december 3. 18:18

Megtartották Magyarország eddigi legnagyobb informatikai versenyét

Minden idők legnagyobb informatikai versenye zajlott a múlt héten Magyarországon: a Neumann Társaság és az ELTE Informatikai Karának szervezésében lezajlott e-Hódon 202 magyarországi iskola 27 702 diákja vett részt. A kezdeményezés célja, hogy felkeltse a diákok érdeklődését az informatika iránt, megmutassa annak sokszínűségét, és eloszlassa az azzal kapcsolatos negatív előítéleteket.

2019. november 26. 11:05
online sportfogadás