Telekom Montenegro kulcsszót tartalmazó cikkek

Találatok a következő kulcsszóra: Telekom Montenegro

A Telekom Srbija tett egyedül ajánlatot a harmadik montenegrói mobilszolgáltatói licencre

A Telekom Srbija vezetésével alakult konzorcium tett egyedül ajánlatot a harmadik montenegrói mobilszolgáltatói licencre. Szerb médiajelentések szerint a csoport 16 millió eurót ajánlott fel a licencért, valamint további beruházásokra tett ígéretet 90 millió eurós nagyságrendben. A minimális ajánlati összeget 6 millió euróban szabta meg a privatizációs ügynökség.

Kulcsszavak: Telekom Montenegro
2007. február 19. 08:51

A Telekom Montenegro eladta a CKB bankban meglévő részesedését

A Magyar Telekom montenegrói leányvállalata mintegy 12 millió eurós áron értékesítette a CKB bankban meglévő 11.5 százalékos részesedését.

2006. augusztus 29. 13:50

Jelentősen növelte eredményét a Telekom Montenegro

Számottevően növelte eredményét a második negyedévben a Telekom Montenegro, és 29,7 millió eurónak megfelelő bevételt ért el.

Kulcsszavak: Telekom Montenegro
2006. augusztus 14. 11:36

A "T" márkát bevezetik Montenegróban

A Magyar Telekom Csoporthoz tartozó Telekom Montenegro (TCG) Közgyűlése Podgoricában megtárgyalta és jóváhagyta az Igazgatóság javaslatát a társaság Alapszabályának módosításáról. A Közgyűlés határozatának értelmében az elkövetkező hónapok során a társaság nevét megváltoztatják, egyúttal bevezetik a "T" márkát a montenegrói távközlési piacon.

2006. június 27. 08:10

A Telekom Montenegro közgyűlése megválasztotta az új cégvezetést

A Matáv többségi tulajdonába került Telekom Montenegro részvényesi közgyűlése szerdán megválasztotta az új cégvezetést.

Kulcsszavak: Telekom Montenegro Matáv
2005. április 7. 11:05

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További híreink

Több millióan kaphatnak ingyenes online védelmet áprilistól

A koronavírus járvány okozta rendkívüli gazdasági és társadalmi helyzetben három hónapig ingyen digitális védelmet nyújt a Panda Security minden meglévő és új vállalati ügyfelének, valamint tanároknak és diákoknak világszerte. A távmunkára és az online oktatásra való hirtelen átállás komoly biztonsági kockázatot jelent megfelelő technológiai háttér nélkül. Ezért a cég több mint 30 millió meglévő felhasználója és az új belépők számára biztosít díjmentesen kibervédelmi szolgáltatásokat az online támadásokkal szemben. A kezdeményezéssel a társaság célja, hogy a vállalkozások és az oktatási intézmények biztonsággal munkatársaikra és alaptevékenységükre koncentrálhassanak.

2020. március 31. 12:57

Hogyan legyenek a gyerekek és a tanárok biztonságban a digitális oktatás ideje alatt is?

Az ország összes iskolájában múlt hétfőn digitális oktatás kezdődött. Ez azt jelenti, hogy a gyerekeknek és a tanároknak sok esetben kapkodva, pár óra alatt kell megismerkedniük rengeteg platformmal, letölteni mindeddig ismeretlen programokat, felkészülten állniuk a virtuális világ kihívásai elé. Ez sokszor nem könnyű, főleg hogy a szülők nem tudják ezekben a napokban teljes figyelmükkel a gyerekek internetes tevékenységén tartani a szemüket, hiszen esetleg maguk is ugyanezekkel a kihívásokkal küzdenek a home office munkavégzés kapcsán. Az ESET szakemberei összegyűjtötték, hogy mire érdemes figyelni ilyenkor, és hogy levegyék a terhek egy részét a szülőkről, most 3 hónapos ingyenes próbaverziót biztosítanak az ESET Internet Security biztonsági megoldásból minden diáknak és tanárnak.

2020. március 25. 10:43
online sportfogadás