Telekom Srbija kulcsszót tartalmazó cikkek

Találatok a következő kulcsszóra: Telekom Srbija

A Telekom Srbija és a SES Video új TV-csomagot indít Európában

A Telekom Srbija és a SES Video friss terjesztési szerződésének értelmében a két vállalat új TV-csomagot indít Európában a keleti 23,5 fokos műholdas pozíción keresztül.

2018. május 14. 14:47

A SES Video és a szerbiai Telekom továbbítja az RTS csatornáit

A SES S.A. bejelentette, hogy egy hosszútávú együttműködés részeként mostantól a szerb közmédia (RTS) hat TV-csatornáját, valamint egy rádióadóját a Telekom Srbija és a SES továbbítja majd a nézőknek Európa-szerte.

2017. július 11. 08:24

Mégsem eladó a szerbiai távközlési vállalat

A kormány nem adja el a Telekom Srbija szerbiai távközlési vállalatot - jelentette be Aleksandar Vucic szerb kormányfő pénteki rendkívüli sajtótájékoztatóján.

Kulcsszavak: Telekom Srbija
2015. december 13. 08:47

Hat ajánlat érkezett a szerb távközlési vállalat megvételére

Hat kötelező érvényű ajánlat érkezett a Telekom Srbija szerb távközlési vállalat megvásárlására, a szerb kormány két héten belül dönt arról, eladja-e az állami cég többségi tulajdonrészét - számolt be róla kedden a Vecernje Novosti című belgrádi napilap.

Kulcsszavak: +céginfo Telekom Srbija
2015. november 17. 13:25

Ismét eladó a Telekom Srbija

 Ismét eladó a Telekom Srbija szerb távközlési vállalat, az ajánlatokat augusztus 2-ig lehet megtenni - olvasható a szerbiai privatizációs ügynökség honlapján.

Kulcsszavak: +céginfo Telekom Srbija
2015. július 15. 08:42

A SES és a Telekom Srbija megerősítette együttműködését

A SES (NYSE Euronext Paris és Luxembourg Stock Exchange: SESG) bejelentette, hogy több évre szóló kapacitás-megállapodást kötött a Telekom Srbija-val a SES, ASTRA 3B keleti 23,5 fokos orbitális pozícióján található műholdjára vonatkozóan. 

2013. május 21. 10:50

Júlistól Szerbiában is bevezetik a kártyafüggetlen telefonok használatát

A három szerbiai mobilszolgáltató, a Telecom Srbije, a VIP Mobile és a Telenor július 1-jétől lehetővé teszi ügyfelei részére a kártyafüggetlen telefonok használatát.

Kulcsszavak: Telekom Srbija
2011. június 21. 10:41

Kútba esett a szerb távközlési cég eladása

A szerb kormány csütörtökön úgy döntött, hogy nem adja el a Telekom Srbija állami többségű távközlési céget, annak ellenére sem, hogy az egyetlen vevő, az osztrák Telekom Austria feljavította ajánlatát szerdán.

2011. május 6. 09:04

Megemelte a Telekom Srbijára tett ajánlatát a Telekom Austria

A Telekom Srbija többségi részének privatizációjával megbízott testület az osztrák Telekom Austria feljavított ajánlatának elvetését javasolja a szerb kormánynak; a bizottság indoklása szerint az ajánlat nem felel meg a privatizációs kiírás pénzügyi feltételeinek.

2011. május 5. 09:44

A Telekom Austria még vár az újabb Telekom Srbija-ajánlattal

A Telekom Austria kedden további 15 munkanap haladékot kapott a szerb kormánytól ahhoz, hogy javítson a Telekom Srbija 51 százalékára adott ajánlatán.

2011. április 13. 08:47

A szerb kormány alacsonynak találja a Telekom Austria ajánlatát a nemzeti távközlési vállalatra

A szerb kormány várhatóan nem járul hozzá a nemzeti távközlési vállalat Telekom Srbija 51 százalékos tulajdonhányadának értékesítéséhez, mivel túl alacsonynak tartja az egyetlen pályázó Telekom Austria 950 millió eurós ajánlatát - derül ki a szerb miniszterelnök keddi közleményéből.

2011. március 23. 08:01

Egyelten ajánlat a szerb állami távközlési vállalatra

Egyetlen cég, a Telekom Austria adott be ajánlatot a szerb  Telekom Srbija állami távközlési vállalat 51 százalékos többségi részesedésének megvásárlására. Több érdeklődő is volt, de túl magasnak találták az 1,4 milliárd euróban megszabott minimális árat - jelentette be hétfőn Vuk Djokovic szerb pénzügyminisztériumi államtitkár.

2011. március 22. 08:09

Szerbia leállíthatja az állami távközlési vállalat eladását

Szerbia leállíthatja a Telekom Srbija állami távközlési vállalat többségi részesedésének az eladását, ha nem sikerül megkapnia legalább az 1,4 milliárd euróban megszabott minimális árat - mondta egy név nélkül nyilatkozó szerb kormányzati illetékes a Reutersnak.

Kulcsszavak: +céginfo Telekom Srbija
2011. február 23. 08:18

Orosz oligarchiáé lehet a szerb állami távközlési cég

Mihail Fridman ukrajnai születésű orosz oligarchia lehet a Telekom Srbija állami távközlési vállalat többségi tulajdonosa - jelentette pénteken a szerb kormányhoz közelálló forrásokra hivatkozva a Blic című belgrádi napilap.

Kulcsszavak: +céginfo Telekom Srbija
2011. január 31. 09:34

Szerbia 1,4 milliárd eurót vár a Telekom Srbija 51 százalékáért

A Telekom Srbija értékesítésre szánt 51 százalékos tulajdonrészének minimális ára 1,4 milliárd euró – közölte Mladjan Dinkic gazdasági miniszter a kormány ülését követően.

2010. december 27. 09:30

Hét pályázó a szerb vezetékes távközlési vállalatra

Négy vállalat vásárolta meg csütörtökig a szerb állami telefon társaság a Telekom Srbija többségi tulajdonrészének privatizációs tengerkiírását, és további három érdeklődik a dokumentum megvásárlása iránt.

Kulcsszavak: +céginfo Telekom Srbija
2010. december 10. 14:02

Döntött a szerb kormány a Telekom Srbija privatizációjáról

Döntött a belgrádi kormány a Telekom Srbija állami távközlési vállalat többségi tulajdonrészének eladásáról - jelentette a szerb média. A határozat szerint a legnyereségesebb szerb állami vállalat 51 százalékát hirdetik meg eladásra.

Kulcsszavak: +céginfo Telekom Srbija
2010. október 15. 18:34

Szerb távközlési privatizáció, december közepéig kiírják a pályázatot

December 15-ig kiírják a pályázatot a Telekom Srbija állami távközlési cég magánkézbe adásáról - jelentette a pénteki belgrádi sajtó.

Kulcsszavak: +céginfo Telekom Srbija
2010. október 4. 09:48

A Telekom Ausztria is érdeklődik a szerb távközlési vállalat iránt

Az osztrák Telekom Austria (TA) is érdeklődik a szerb állami távközlési vállalat, a Telekom Srbija értékesíteni kívánt részvénycsomagjának megvásárlása iránt - írta pénteki számában a Politika című belgrádi napilap.

2010. augusztus 23. 10:02

Koszovói ultimátum szerbiai mobilcégeknek: szereljék le az átjátszóállomásokat

Ultimátumot intézett a koszovói távközlési hatóság (RAT) a Koszovóban működő szerbiai telekommunikációs cégekhez, miszerint 30 napjuk van arra, hogy leszereljék átjátszóállomásaikat, és kivonuljanak a zömmel albánok lakta volt szerbiai tartományból - jelentette a szerb sajtó.

Kulcsszavak: Telekom Srbija
2010. május 26. 08:14

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További híreink

Elálltak a felek a T-Systems tranzakciótól

A 4iG Nyrt. és a Magyar Telekom Nyrt. július elején jelentették be, hogy előzetes megállapodást kötöttek a telekommunikációs cég üzleti infokommunikációs leányvállalatának, a T-Systems Magyarország adásvételére vonatkozó kölcsönös szándékról.  

2019. december 11. 10:28

Kihirdették a 2019-es Az Év Honlapja pályázat díjazottait!

18. alkalommal került megrendezésre az online marketingkommunikációs szakma legrangosabb hazai eseménye, Az Év Honlapja pályázat. A Magyar Marketing Szövetség és az Internet Marketing Tagozat által szervezett versenyen összesen 183 nevezés érkezett.

2019. december 3. 18:18
online sportfogadás