Telekom Srpske kulcsszót tartalmazó cikkek

Találatok a következő kulcsszóra: Telekom Srpske

A szerb Telekom Srbija nyerte el a boszniai Telekom Srpskét

A Telekom Austriát kiütve a szerb Telekom Srbija nyerte el a Telekom Srpske - a nagyságra második boszniai távközlési cég - 65 százalékának vételi jogát, 646 millió euróért, közölte a boszniai kormányfő kedden. Az ügylet Bosznia-Hercegovina legnagyobb idei privatizációs ügylete.

2006. december 6. 10:39

Csak két ajánlat a Telekom Srpskére

Csak az osztrák Telekom Austria és a szerb Telekom Srbija adott be hétfőn ajánlatot a boszniai-hercegovinai Telekom Srpske távközlési cég 65 százalékának megvételére a határidő lejártának napján.

Kulcsszavak: Telekom Srpske
2006. november 22. 08:33

Magyar Telekom: pályázati dokumentáció a Telekom Srpske-re

A Magyar Telekom mellett további tíz cég vásárolta meg a szeptember 4-i határidőig a bosznia-hercegovinai Telekom Srpske távközlési cég 65 százalékának eladására kiírt tender dokumentumait - jelentette az AFXNews.

2006. szeptember 7. 09:02

Kormányzati vita a Telekom Srpske privatizációja körül

Heves vita robbant ki Bosznia-Hercegovinában a Telekom Srpske privatizációja körül: a kormányfő meg akarja akadályozni, hogy a boszniai szerbek az eladást saját hatáskörükben hajtsák végre. Adnan Terzic szerint ugyanis az eladás az általa vezetett központi kormány kompetenciája kell legyen.

Kulcsszavak: Telekom Srpske
2006. augusztus 16. 10:40

Privatizálják a Telekom Srpskét

Bosznia-Hercegovina szerb részén privatizálják a Telekom Srpske távközlési vállalatot: a cég 65 százalékát adják el, az ajánlatok beadási határideje szeptember 4-én jár le. A boszniai szerb kormány legalább 400 millió eurót remél az ügyletből.

2006. augusztus 7. 09:03

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További híreink

A vírusveszély miatt idén online rendezik meg a cégvezetők csúcskonferenciáját

Október 13-án immár nyolcadik alkalommal rendezik meg az Országos Cégvezetői Csúcskonferenciát, az esemény viszont ezúttal a koronavírus-járvány terjedésére való tekintettel online formában zajlik majd. A konferencia résztvevői megtudhatják, hogyan építhetnek stabil céget a jelenlegi instabil piaci környezetben. Piroska Gyula szervező tájékoztatása szerint a rendezvényen több olyan szakértő és sikeres vállalkozó is előadást tart majd különböző területekről, akik korábban már átéltek nehézségeket, és hiteles információkat tudnak átadni az érdeklődőknek.

2020. szeptember 21. 10:11

Virtuális nézőteret nyit a Budai Szabadtéri Színház

A vírushelyzetre reagálva online színházi rendszert fejlesztett a Budai Szabadtéri Színház. Már szombat estétől „dupla nézőtérrel” lesz látható a ’Négyen Extra’ című előadás Mészáros Árpád Zsolt, Serbán Attila, Egyházi Géza, Csengeri Attila és Kerényi Miklós Máté szereplésével. Így tehát nem csak azoknak játszanak majd a színészek, akik az épített nézőtéren ülnek, hanem azoknak is, akik otthonról, élőben, HD minőségben követik majd az előadást. A virtuális nézőtérre kedvezőbb áron válthat jegyet a közönség. Az elkövetkezendő fél évben számtalan musical, operett és vígjáték kerül bemutatásra ezzel a módszerrel.

2020. szeptember 9. 12:11
online sportfogadás