Telekom Srpske kulcsszót tartalmazó cikkek

Találatok a következő kulcsszóra: Telekom Srpske

A szerb Telekom Srbija nyerte el a boszniai Telekom Srpskét

A Telekom Austriát kiütve a szerb Telekom Srbija nyerte el a Telekom Srpske - a nagyságra második boszniai távközlési cég - 65 százalékának vételi jogát, 646 millió euróért, közölte a boszniai kormányfő kedden. Az ügylet Bosznia-Hercegovina legnagyobb idei privatizációs ügylete.

2006. december 6. 10:39

Csak két ajánlat a Telekom Srpskére

Csak az osztrák Telekom Austria és a szerb Telekom Srbija adott be hétfőn ajánlatot a boszniai-hercegovinai Telekom Srpske távközlési cég 65 százalékának megvételére a határidő lejártának napján.

Kulcsszavak: Telekom Srpske
2006. november 22. 08:33

Magyar Telekom: pályázati dokumentáció a Telekom Srpske-re

A Magyar Telekom mellett további tíz cég vásárolta meg a szeptember 4-i határidőig a bosznia-hercegovinai Telekom Srpske távközlési cég 65 százalékának eladására kiírt tender dokumentumait - jelentette az AFXNews.

2006. szeptember 7. 09:02

Kormányzati vita a Telekom Srpske privatizációja körül

Heves vita robbant ki Bosznia-Hercegovinában a Telekom Srpske privatizációja körül: a kormányfő meg akarja akadályozni, hogy a boszniai szerbek az eladást saját hatáskörükben hajtsák végre. Adnan Terzic szerint ugyanis az eladás az általa vezetett központi kormány kompetenciája kell legyen.

Kulcsszavak: Telekom Srpske
2006. augusztus 16. 10:40

Privatizálják a Telekom Srpskét

Bosznia-Hercegovina szerb részén privatizálják a Telekom Srpske távközlési vállalatot: a cég 65 százalékát adják el, az ajánlatok beadási határideje szeptember 4-én jár le. A boszniai szerb kormány legalább 400 millió eurót remél az ügyletből.

2006. augusztus 7. 09:03

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További híreink

Életet menthet az ÉletMentő applikáció

Elindult a Vodafone Magyarország Alapítvány és az Országos Mentőszolgálat új, ÉletMentő elnevezésű applikációja, amely gyorsabbá és hatékonyabbá teheti a segélyhívást. Az applikáció amellett, hogy pontos helymeghatározást tesz lehetővé, és megjeleníti a mentők számára az előre feltöltött egészségügyi adatokat, tartalmazza a felhasználóhoz legközelebb eső gyógyszertár, kórház, defibrillátor helyét, valamint része egy elsősegélynyújtó kisokos is.

2020. január 23. 14:20

Így válthatja le személyi igazolványunkat, útlevelünket egy okostelefon

Az e-aláírás-specialista NETLOCK szerint hamarosan leválthatják az okostelefonokba zárt digitális tárcák a fizikailag létező okmányokat, bőrtárcákat: 2020-ra áttörést jósolnak a digitalizáció terén.

2020. január 16. 14:39
online sportfogadás