Telnet kulcsszót tartalmazó cikkek

Találatok a következő kulcsszóra: Telnet

Rekord váltságdíj hazánkban: 4,5 milliót követelt a zsarolóvírus

Összesen 6 Bitcoint, azaz mintegy 4,5 millió forint összegű váltságdíjat kért egy zsarolóvírus egy közepes méretű magyar vállalkozástól, miután a cég hálózatát megfertőzve sikerült titkosítania az adatokat a legfontosabb adatbázisokat tároló számítógépeken. Kibervédelmi szakemberek régóta figyelmeztetnek, hogy bármikor érkezhet a zsarolóvírusok következő hulláma.

2017. június 15. 12:24

Nemes Dániel távozik a Telnet Magyarország Rt.-től

A fiatal elnök-vezérigazgató távozása okaként azt jelölte meg, hogy a tulajdonosokkal néhány stratégiai kérdésben összeegyeztethetetlenül eltérő álláspontot képviselt.

2002. június 25. 16:41

Telnet WebX: elkészült a GlaxoSmithKline-sitecsoport

Elkészült a GlaxoSmithKline végleges weboldala, a www.gsk.hu. A GlaxoSmithKline teljes online portólióját - beleértve az egyes terméksite-ok kialakítását is - 2002. február óta a Telnet Magyarország Rt. kezeli.

2002. június 24. 18:13

Egy hétig akció az Internet világnapja alkalmából

Az internetes világnap alkalmából a telnet Magyarország Rt. egy héten keresztül engedményesen kínálja ún. hozzáférés-szolgáltatásait.

Kulcsszavak: Telnet ISP +céginfo
2002. május 19. 07:47

Új internetes biztonságtechnikai szolgáltatás a Telnettől

A nemzetközi biztonságtechnikai piacon elvétve már alkalmazott, hazánkban azonban elsőként kipróbált informatikai biztonsági vizsgálatot végzett legújabb szolgáltatásának segítségével a Telnet Magyarország Rt. informatikai biztonság divíziója.

2002. április 25. 11:09

Öt magyar cég a „Fast 500” európai technológiai rangsorán

Öt magyar technológiai vállalat (Telnet Hungary Kft., a Kirowski Kft., az econet.hu Informatikai Rt., a Marketlink Kft. és az R&R Software Rt.) versenyzett, hogy a Deloitte Touche Tohmatsu első, éves európai Fast 500 elnevezésű rangsorán minél előkelőbb helyen végezzen.

2002. április 10. 19:53

Homoki János elsőfokon nyert a stop! ellen

Homoki János honvédelmi államtitkárral szemben 1.7 millió forint kártérítés megfizetésére kötelezte a MiG-ügy kapcsán a Telnet Magyarország Rt.-t elsőfokú, nem jogerős ítéletében a Pesti Központi Kerületi Bíróság. A Honvédelmi Minisztérium politikai államtitkára azért indított 10 millió forintos nem vagyoni kártérítési pert, mert nevét összefüggésbe hozták a vadászrepülőgépek beszerzésével kapcsolatban feltételezett korrupciós üggyel és emiatt kettétört politikai karrierje, egészségi állapota pedig megromlott.

Kulcsszavak: +legfontosabb Telnet jog
2002. február 18. 15:45

Telnet - a bíróság elutasította az NBH keresetét

A Pesti Központi Kerületi Bíróság hétfői elsőfokú ítéletében elutasította a Nemzetbiztonsági Hivatal (NBH) keresetét, amelyben azt kérte, hogy a Telnet Magyarország Rt. internetszolgáltató törölje az ingyenes tárhelyén elhelyezett weboldalt, ahol a hivatal októberben feltört oldalát lehet megtekinteni.

Kulcsszavak: Telnet jog +legfontosabb Extra
2001. december 10. 20:45

Az internetszolgáltatót fenyegető informátor beváltotta fenyegetéseit

Szinte már követni sem lehet az eseményeket, a cáfolatot követő cáfolatokat, az újabb és újabb híreket az Axelero internetszolgálató körül tegnap hajnalban kipattant botrány kapcsán, ami nem hogy csitulna, de egyre nagyobbra duzzad. Nemrégiben adtunk hírt arról, hogy a vállalat rendszerét továbbra is sebezhetőnek minősítette a www.extra.hu/axelero címen elérhető website készítője. Azóta beváltotta fenyegetését, kódolatlan jelszavakat tett fel lapjára. Állítólag ezt azért tette, mert feldühítette, hogy komolytalannak nevezték őt amiatt, hogy jelszava 12345 volt. Az Axelero PR-igazgatójának, valamint az Extra.hu tárhelyszolgáltatót üzemeltető telnet Magyarország Rt. vezetőjének, Nemes Dánielnek késő esti kommentárja is elolvasható a cikkben.

2001. november 21. 19:59

A Telnet véleménye a (H)axelero ügyben

A hajnalban kirobbant (H)axelero botrány kapcsán megkérdeztük Nemes Dánielt, az Extra.hu ingyenes tárhelyszolgáltatót üzemelő Telnet Rt. vezetőjét. Az igazgató véleménye az alábbiakban olvasható.

2001. november 21. 13:54

A Nemzetbiztonsági Hivatal futni hagyja a crackert

Futni hagyják a Nemzetbiztonsági Hivatal website-jának feltörőjét, "Pistikét". Polgári peres eljárást indítanak viszont az Extra.hu ingyenes tárhelyszolgáltató tulajdonosa, a telnet Magyarország Rt. ellen. A Nemes Dániel vállalata tulajdonában lévő freehely az NBH szerint annak ellenére nem távolította el a hivatal feltört oldaláról készített tükoroldalt (www.extra.hu/nbh), hogy arról a titkosszolgálat szerint a webszolgáltatónak tudnia kellett. Precedensértékű per várható.

2001. november 6. 23:03

Az Év Informatikai Menedzsere – 2000

Az Informatikai Vállalkozások Szövetsége február 1-jén kiosztotta a 2000. év legjobb informatikai vezetőinek az „Év Informatikai Menedzsere – 2000” díjat. A vándordíjat (vezetői kvalitásokat szimbolizáló karmesterpálca), valamint az „Év Informatikai Menedzsere – 2000” oklevelet Keresztesi János, a Sun Microsystems Magyarország Kft. ügyvezető igazgatója vehette át. Az „Év Fiatal Informatikai Menedzsere – 2000” címet Nemes Dániel, a telnet Magyarország Rt. elnök-vezérigazgatója kapta, míg Kenyeres Judit, az ICL Hungary Kft projektvezetője kapta az „Év Informatikai Projekt Vezetője – 2000” díjat.

Kulcsszavak: Sun-hu Telnet ICL IVSZ
2001. február 2. 22:20

Önálló lett a Telnet on-line marketing üzletága

A Telnet Magyarország Rt. 45 százalékos és a Red-Stars.Com Data AG 55 százalékos részesedéssel megalapította a Telnet Interaktív Marketing Rt.-t, amely az egyik tulajdonos, a Telnet on-line marketing üzletágának tevékenységét viszi tovább - közölték az érintett cégek képviselői pénteken Budapesten sajtótájékoztatón.

Kulcsszavak: Telnet +céginfo
2000. december 1. 13:29

ISO 9001 minősítés a Telnetnek

A Telnet Magyarország Rt. a hazai internetes cégek közül elsőként, 2000. november 8-án megszerezte az ISO 9001 szerinti minőségügyi rendszertanúsítványt.

Kulcsszavak: Telnet ISO 9001 +céginfo
2000. november 17. 14:59

Telnet: politikai fókusz a megújult stop! portálon

November 16-tól színesebb, új külsővel és önálló, szerkesztett tartalommal, a headline-okra építve várja internetes látogatóit a Telnet stop! portálja.

Kulcsszavak: onlineszolg Telnet
2000. november 15. 18:19

A Compexpo pereskedik a compfair.hu domain névért

A Compfair rendezője, a Compexpo eljárást kezdeményezett a www.compfair.hu domain név visszaszerzése a domain nevet foglaló Extra 7 Bt ellen, illetve a domaint regisztráló telnet Magyarország Rt. ellen.

2000. szeptember 6. 07:49

Az Extra 7 és a telnet rakciója a Compexpo Kft vádjaira

A Compexpo Kft tegnap sajtóközleményében ismertette, hogy eljárást kezdeményezett a www.compfair.hu domain név körüli vita miatt az Extra 7 Bt, illetve a domaint regisztráló telnet Magyarország Rt. ellen. Az üggyel kapcsolatosan a két perbevont fél vezetői, Gautier Tamás és Nemes Dániel is megtették hivatalos nyilatkozatukat.

2000. szeptember 6. 07:48

Jövőnéző a telnetnél

A telnet Magyarország megvásárolta a 15 ezer regisztrált előfizetővel rendelkező Jövőnéző nevű ismeretterjesztő vertikális portált.

Kulcsszavak: website onlineszolg Telnet
2000. június 19. 14:15

Szabadidős tartalomszolgáltatás a Stop! portálon

A Telnet Magyarország Rt. és a Globopolis.com stratégiai együttműködést írt alá, melynek keretében 2000. június 20-ától a Globopolis.com a Stop! főoldalán útmutatóként a budapesti élet színhelyeihez és eseményeihez a felhasználókat napi két-három ajánlóval látja el.

2000. június 2. 17:30

Nemes Dániel kedvenc webhelyei

Nemes Dániel a Telnet Magyarország 23 éves igazgatója. Ő képviseli azt a korosztály, amely tulajdonképpen már belenőtt az internetbe, s így nem rabja korábbi szokásainak, ezért lehetőség szerint mindent a weben keresztül intéz.

Kulcsszavak: Telnet website
2000. május 9. 18:58

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További híreink

Új energiacímkék jönnek a háztartási gépekre

Ha háztartási gép vásárlását tervezzük, ne lepődjünk meg az újfajta címkék és akár a korábbiaknál lényegesen alacsonyabb kategóriabesorolások láttán. Lecserélik ugyanis az eddigi energiafogyasztási címkéket, amelyek alapvető segítséget nyújtanak a vásárlók döntéshozatalában.

2020. augusztus 4. 16:36

Online sportfogadás Magyarországon

A sportfogadás világa átalakult: a 21. században már az interneten keresztül teszik meg tétjeiket a fogadni vágyók. A kínálati paletta széles, nehéz azonban megtalálni az igazán minőségi oldalakat. Vannak azonban gyűjtősite-ok, amelyek segítenek eligazodni a bukméker oldalak dzsungelében.

2020. július 23. 20:39
online sportfogadás