Tencent kulcsszót tartalmazó cikkek

Találatok a következő kulcsszóra: Tencent

Kínai cégek törnek fel a "legokosabb" vállalatok ranglistájára

Az idén már három kínai vállalat is megjelent az első tíz között a Massachusetts Institute of Technology (MIT) neves amerikai műszaki egyetem kiadványa, a MIT Technology Review világ 50 "legokosabb" vállalatát felsoroló ranglistáján.

Kulcsszavak: Xiaomi Tencent Alibaba.com
2015. szeptember 4. 08:33

Súrolja a kínai Tencent értéke a Facebookét

Már magasabb az Amazon, az IBM vagy az Oracle tőkeértékénél, és közelíti a Facebookét a kínai Tencent Holdings befektetési társaság piaci tőkeértéke.

Kulcsszavak: Tencent +céginfo
2015. április 14. 14:35

Példátlanul nő a kínai Tencent nyeresége

Ötven százalékkal nőtt az egyik legnagyobb kínai internetes vállalat, a Tencent Holdings nettó nyeresége 2014 utolsó negyedévében. A profit 5,86 milliárd jüanra (270 milliárd forint) nőtt a 2013-as utolsó negyedéves 3,91 milliárd jüanról.

Kulcsszavak: +céginfo Tencent
2015. március 20. 08:34

Mégsem akkora üzlet a Weibo-részvény

Az utóbbi időben egyre több kínai cég hajt végre részvénykibocsátást az Egyesült Államokban; a legfrissebb példa a félmilliárd regisztrált felhasználóval rendelkező, „kínai Twitterként” emlegetett Weibo. A nyilvános amerikai részvénykibocsátás időzítése nem volt a legszerencsésebb...

2014. április 24. 10:43

A Groupon Kínába készül?

A csoportos vásárlás kedvezményeire építő, napi ajánlatokat hirdető Groupon úgy tűnik, hogy készen áll a rendszer Kínában történő bevezetésére. Ezzel a cég kiterjesztheti piacát Ázsiában. A Chicago központú Groupon, mely kedvezményes termékeket és szolgáltatásokat kínál, ezáltal 450 millió új internet felhasználóhoz juthatna el.

Kulcsszavak: Kína Tencent Groupon
2011. február 22. 00:09

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További híreink

A vírusveszély miatt idén online rendezik meg a cégvezetők csúcskonferenciáját

Október 13-án immár nyolcadik alkalommal rendezik meg az Országos Cégvezetői Csúcskonferenciát, az esemény viszont ezúttal a koronavírus-járvány terjedésére való tekintettel online formában zajlik majd. A konferencia résztvevői megtudhatják, hogyan építhetnek stabil céget a jelenlegi instabil piaci környezetben. Piroska Gyula szervező tájékoztatása szerint a rendezvényen több olyan szakértő és sikeres vállalkozó is előadást tart majd különböző területekről, akik korábban már átéltek nehézségeket, és hiteles információkat tudnak átadni az érdeklődőknek.

2020. szeptember 21. 10:11

Virtuális nézőteret nyit a Budai Szabadtéri Színház

A vírushelyzetre reagálva online színházi rendszert fejlesztett a Budai Szabadtéri Színház. Már szombat estétől „dupla nézőtérrel” lesz látható a ’Négyen Extra’ című előadás Mészáros Árpád Zsolt, Serbán Attila, Egyházi Géza, Csengeri Attila és Kerényi Miklós Máté szereplésével. Így tehát nem csak azoknak játszanak majd a színészek, akik az épített nézőtéren ülnek, hanem azoknak is, akik otthonról, élőben, HD minőségben követik majd az előadást. A virtuális nézőtérre kedvezőbb áron válthat jegyet a közönség. Az elkövetkezendő fél évben számtalan musical, operett és vígjáték kerül bemutatásra ezzel a módszerrel.

2020. szeptember 9. 12:11
online sportfogadás