TeszVesz kulcsszót tartalmazó cikkek

Találatok a következő kulcsszóra: TeszVesz

Megújul a kínálat a Vaterán

Nagy fordulathoz érkezik a Vatera. Április elsején véget ér a több mint féléves tesztüzem, és egy megújult platform várja majd a vásárlóközönséget. Az oldalon a Grando online pláza és a TeszVesz online piactér kínálata is megtalálható majd.

2014. február 3. 10:19

A Vatera és a Tesz-Vesz kistestvére

Nem is kistestvérrel van szó, hanem apróról. Az allegroup.hu Kft. tulajdonában lévő aprod.hu portál azoknak nyújt alternatívát, akiknek a termékek jellege miatt nem mindig az aukciós oldalak kínálják a legideálisabb megoldást. A nem egészen egy hónapja indult apróhirdetési oldalon már több mint 15.000 hirdetés fut, a legtöbb hirdetést az ingatlan és az állás kategória alatt találjuk. Az apróhirdetési portál - a maga kategóriájában egyedülállóan - mindjárt az induláskor mobilra optimalizált verzióval is debütált.

 

Kulcsszavak: Vatera TeszVesz
2011. április 23. 02:16

Intenzíven zajlik a vaterás csalás felderítése

A Vatera december 30-án megjelent cikkünk (Karácsonyi csaló a Vaterán és a Teszveszen) nyomán állásfogalást küldött szerkesztőségünknek, melyet változtatás nélkül közlünk, hogy az eset kapcsán az olvasók minden fontos részletet megismerhessenek.

2011. január 4. 18:17

Összeolvad a Vatera és a TeszVesz: allegroup.hu

A két oldal megőrzi külön működését, ám jelentős mértékben változik a fizetés módja.

2010. október 29. 07:20

Egymillióan kutatnak a TeszVeszen

Regisztrált az egymilliomodik felhasználó a TeszVesz.hu aukciós portálra. A 2004-ben indult szolgáltatás továbbra is várja az új felhasználókat, de a fenntartóknak az is célja, hogy a régi felhasználók is minél szélesebb termékkínálatból válogathassanak, és minél egyszerűbben vásárolhassanak vagy adhassanak el.

2010. szeptember 15. 09:25

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További híreink

Fél évig ingyenes az Adverticum „DataMe DMP adatok" szolgáltatása

Magyarország piacvezető médiaoldali hirdetéskiszolgáló rendszere, az Adverticum AdServer a rendkívüli helyzetre való tekintettel ingyenesen biztosítja ügyfelei számára innovatív célzási megoldását. A „DataMe DMP adatok” néven bevezetett szolgáltatás segítségével az AdServer felhasználóinak lehetősége nyílik demográfia, ISP (internetszolgáltató) és érdeklődési körök szerint szegmentált adatokat a pontosabb célzás érdekében felhasználni. 

2020. április 30. 09:47

Az LG történetének legjobb üzemi eredményét érte el 2020. első negyedében

Történetének legjobb negyedévi üzemi eredményéről számolt be pénzügyi gyorsjelentésében az LG Electronics Inc. (LG). A dél-koreai vállalatcsoport 2020 január-márciusi időszakában 14,73 ezer milliárd won (12,45 milliárd dollár) konszolidált árbevételt ért el, míg az első negyedévi üzemi eredmény 1,09 milliárd wont (921,47 millió dollár) tett ki. 

2020. április 29. 17:15
online sportfogadás