TeszVesz kulcsszót tartalmazó cikkek

Találatok a következő kulcsszóra: TeszVesz

Megújul a kínálat a Vaterán

Nagy fordulathoz érkezik a Vatera. Április elsején véget ér a több mint féléves tesztüzem, és egy megújult platform várja majd a vásárlóközönséget. Az oldalon a Grando online pláza és a TeszVesz online piactér kínálata is megtalálható majd.

2014. február 3. 10:19

A Vatera és a Tesz-Vesz kistestvére

Nem is kistestvérrel van szó, hanem apróról. Az allegroup.hu Kft. tulajdonában lévő aprod.hu portál azoknak nyújt alternatívát, akiknek a termékek jellege miatt nem mindig az aukciós oldalak kínálják a legideálisabb megoldást. A nem egészen egy hónapja indult apróhirdetési oldalon már több mint 15.000 hirdetés fut, a legtöbb hirdetést az ingatlan és az állás kategória alatt találjuk. Az apróhirdetési portál - a maga kategóriájában egyedülállóan - mindjárt az induláskor mobilra optimalizált verzióval is debütált.

 

Kulcsszavak: Vatera TeszVesz
2011. április 23. 02:16

Intenzíven zajlik a vaterás csalás felderítése

A Vatera december 30-án megjelent cikkünk (Karácsonyi csaló a Vaterán és a Teszveszen) nyomán állásfogalást küldött szerkesztőségünknek, melyet változtatás nélkül közlünk, hogy az eset kapcsán az olvasók minden fontos részletet megismerhessenek.

2011. január 4. 18:17

Összeolvad a Vatera és a TeszVesz: allegroup.hu

A két oldal megőrzi külön működését, ám jelentős mértékben változik a fizetés módja.

2010. október 29. 07:20

Egymillióan kutatnak a TeszVeszen

Regisztrált az egymilliomodik felhasználó a TeszVesz.hu aukciós portálra. A 2004-ben indult szolgáltatás továbbra is várja az új felhasználókat, de a fenntartóknak az is célja, hogy a régi felhasználók is minél szélesebb termékkínálatból válogathassanak, és minél egyszerűbben vásárolhassanak vagy adhassanak el.

2010. szeptember 15. 09:25

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További híreink

Indul a 2022-es ’Az Év Honlapja’ pályázat!

Early Bird kedvezménnyel startol Magyarország legnagyobb online marketingkommunikációs pályázata. A Magyar Marketing Szövetség és az Internet Marketing Tagozat idén 21. alkalommal hirdeti meg a digitális megmérettetést, amelyre a szakmai zsűri a legfrissebb idei honlapokat, appokat, Hungarikum márkák weboldalait és a legjobb digitális és technológiai megoldásokat várja. Indul 'Az Év Honlapja' pályázat!

2022. augusztus 15. 12:31

Új HR vezérigazgató-helyettes a Yettelnél

2022. augusztus 1-jétől Szalai Enikő a Yettel Magyarország Zrt. HR vezérigazgató-helyettese. A HR-menedzsment területén 25 év nemzetközi tapasztalattal rendelkező szakember egy kihívásokkal teli időszakban, izgalmas vállalati környezetben veszi át a terület vezetését a telekommunikációs cégnél.

2022. augusztus 11. 11:21