TeszVesz kulcsszót tartalmazó cikkek

Találatok a következő kulcsszóra: TeszVesz

Megújul a kínálat a Vaterán

Nagy fordulathoz érkezik a Vatera. Április elsején véget ér a több mint féléves tesztüzem, és egy megújult platform várja majd a vásárlóközönséget. Az oldalon a Grando online pláza és a TeszVesz online piactér kínálata is megtalálható majd.

2014. február 3. 10:19

A Vatera és a Tesz-Vesz kistestvére

Nem is kistestvérrel van szó, hanem apróról. Az allegroup.hu Kft. tulajdonában lévő aprod.hu portál azoknak nyújt alternatívát, akiknek a termékek jellege miatt nem mindig az aukciós oldalak kínálják a legideálisabb megoldást. A nem egészen egy hónapja indult apróhirdetési oldalon már több mint 15.000 hirdetés fut, a legtöbb hirdetést az ingatlan és az állás kategória alatt találjuk. Az apróhirdetési portál - a maga kategóriájában egyedülállóan - mindjárt az induláskor mobilra optimalizált verzióval is debütált.

 

Kulcsszavak: Vatera TeszVesz
2011. április 23. 02:16

Intenzíven zajlik a vaterás csalás felderítése

A Vatera december 30-án megjelent cikkünk (Karácsonyi csaló a Vaterán és a Teszveszen) nyomán állásfogalást küldött szerkesztőségünknek, melyet változtatás nélkül közlünk, hogy az eset kapcsán az olvasók minden fontos részletet megismerhessenek.

2011. január 4. 18:17

Összeolvad a Vatera és a TeszVesz: allegroup.hu

A két oldal megőrzi külön működését, ám jelentős mértékben változik a fizetés módja.

2010. október 29. 07:20

Egymillióan kutatnak a TeszVeszen

Regisztrált az egymilliomodik felhasználó a TeszVesz.hu aukciós portálra. A 2004-ben indult szolgáltatás továbbra is várja az új felhasználókat, de a fenntartóknak az is célja, hogy a régi felhasználók is minél szélesebb termékkínálatból válogathassanak, és minél egyszerűbben vásárolhassanak vagy adhassanak el.

2010. szeptember 15. 09:25

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További híreink

A DokiApp-ot választották az év applikációjának

A Magyar Marketing Szövetség 2020-ban is kihirdette az Év Applikációja díjat, melyet a DokiApp vihetett haza. A telemedicina alkalmazás segítségével a nap bármely időszakában, mindössze pár perc várakozás után konzultálhatunk egy orvossal vagy pszichológussal. Az online orvoslás Uber-e nem először kap rangos díjat, tavaly ősszel ugyanis a Vodafone Digitális Díj egyik fődíját vihették haza az ötletgazdák.

2021. január 18. 14:59

Zsinórban hatodszor az Év Honlapja a mateking.hu

A hatodik egymást követő évben is a mateking.hu nyerte az Év Honlapja kitüntetést. A bejelentés kapcsán kihirdették: a leggyorsabban jelentkező 5 iskolának ingyenes hozzáférést biztosítanak. Magyarország legnépszerűbb egyetemi e-learning oldalának célja, hogy élménnyé változtassa a matektanulást, hatékonyságát pedig az adja, hogy a tananyagok sok-sok apró lépésből, picike morzsákból épülnek fel. A honlapon ráadásul folyamatosak a fejlesztések is: 2020-ban a mateking epizódok új, sokkal intenzívebb dizájnt kapott, a letisztult és elegáns külső pedig egy felhasználóbarát felületet eredményezett.

2021. január 7. 09:55
online sportfogadás