Thomson kulcsszót tartalmazó cikkek

Találatok a következő kulcsszóra: Thomson

Skype készülék a Thomsontól

A GE Dual-Mode DECT 6.0 vezeték nélküli Skype telefon készülék lehetővé teszi internetes és hagyományos telefonhívások és konferenciahívások bonyolítását.

Kulcsszavak: Thomson Skype
2006. szeptember 22. 11:01

Képszemcsésítő effekt a Thomson HD DVD lejátszókban

A celluloid film valós felbontása jóval a legújabb elektronikus szabványok fölött van, és mivel ezek a megoldások nem képesek átadni a valós filmérzetet, a Thomson ebből a célból speciális effektet épít be lejátszóiba.

Kulcsszavak: film Thomson HD DVD
2006. július 7. 12:10

A Thomson IP távközlési berendezésekkel akar Kelet-Európában hódítani

A francia Thomson cég jó növekedési lehetőséget lát a kelet-európai piacokban, és jelentős megállapodásokat is kötött most a térség több államával.

Kulcsszavak: Thomson
2005. november 25. 09:45

Csökkent a Thomson összes bevétele, de javultak fő tevékenységeinek eladási számai

A francia Thomson SA első negyedéves bevételének csökkenéséről számolt be, amit a dollár gyengesége és a televízió-gyártásból történő kiszállása magyaráz; a társaság ugyanakkor megerősítette 2005-ös célkitűzéseit.

Kulcsszavak: Thomson
2005. április 22. 10:43

A Thomson is csatlakozott a MS-Time Warner másolásvédelmi projekthez

A Thomson bejelentette, hogy megvásárolja a Microsoft kezdeményezésére, digitális szórakoztató tartalmak új típusú másolásvédelmének kidolgozására alapított ContentGuard vállalat 33%-át.

2004. november 22. 20:27

Újfajta DVD másolásvédelmi technológia

Az NDS, az STMicroelectronics és a Thomson új, a mozgóképes tartalmak másolásvédelmére szolgáló technológiát fejlesztettek ki.

2004. szeptember 11. 10:02

A Thomson bevétele csökkent az első negyedévben

A francia Thomson elektronikai vállalatnál, a világon a nagyságra negyedik háztartási elektronikai gyártónál szerdán 1,86 milliárd eurós bevételt jelentettek az első negyedévről, kevesebbet az egy évvel korábbi 1,89 milliárdnál.

Kulcsszavak: +céginfo Thomson
2004. április 14. 09:00

A Thomson mp3-as másolásvédelmi újítása

A Thomson által kidolgozott új technológia, amely az elterjedt DRM ("digitális szerzői jogi") szabványon alapul, korlátozza egy zeneszám nemcsak CD-re, hanem mp3-lejátszóra készíthető másolatainak számát is.

Kulcsszavak: MP3 Thomson
2004. március 3. 23:23

A Thomson nyeresége meredeken csökkent

A francia Thomson elektronikai vállalat tiszta nyeresége tavaly 26 millió euró volt, elmaradva az elelmzői előrejelzésektől és a 2002-es 373 millió eurós eredménytől.

Kulcsszavak: Thomson +céginfo
2004. február 12. 08:00

A Thomson felvásárolta a BIOSIS kiadóvállalatát

A Thomson felvásárolta a Biological Abstracts cég kiadóvállalatát, amely a világ legnagyobb élettudományokkal kapcsolatos tartalmi kivonatokat és tárgymutatókat készítő szolgálatát is magában foglalja.

Kulcsszavak: Thomson
2004. január 14. 17:58

Veszteséges lett az első fél évben a francia Thomson

A szórakoztatóelektronikai cikkeket gyártó francia Thomson - a tavalyi időszak nyeresége után - a 2003-as esztendő első fél évében 92 millió euró veszteséget szenvedett el - az átalakítási költségek megnövekedése és az eladások visszaesése miatt.

Kulcsszavak: Thomson
2003. július 24. 09:18

Csökkentette eredmény-előrejelzését a francia Thomson

A francia Thomson elektronikai berendezés gyártó konszern csökkentette az idei eredményére vonatkozó előrejelzését egy amerikai tévékészülék alkatrész gyártó üzemének átszervezése és a létszámcsökkentés költségei miatt.

Kulcsszavak: Thomson +céginfo
2003. június 16. 08:47

A Thomson értékesítése csökkent

A francia Thomson háztartásielektronika-gyártó 1,905 milliárd eurós bevételt jelentett szerdán az első negyedévről, 23 százalékkal kisebbet az egy évvel korábbi 2,484 milliárdnál, elmaradva az elemzők előrejelzéseitől és a februári vállalati becsléstől is. Az árfolyamváltozások hatását kiszűrve a forgalom 12 százalékkal csökkent.

Kulcsszavak: +céginfo Thomson +mérleg
2003. április 17. 06:21

Televíziós műsorok ADSL-en?

A Thomson bejelentette, hogy a közeljövőben egy-egy olyan franciaországi, illetve monacói technológiai kísérletben fog részt venni, melyek különböző Video-over-ADSL technológiákkal kapcsolatosak. A világ ezen első nagyszabású Video-over-ADSL tesztjében egyrészt a TF1, másrészt a Monaco Telecom lesz a különböző fogyasztói elektronikus eszközök fejlesztésével és gyártásával foglalkozó Thomson partnere, a teszt pedig elsősorban a televíziós műsorok ADSL kapcsolaton keresztül történő terjesztésével fog foglalkozni.

2003. március 2. 07:50

A Vivendi eladta a programfejlesztő érdekeltségét

A francia Vivendi Universal SA eladta 89 százalékos Canal Plus Technologies részesedését a Thomson Multimedia (TMM) elektronikai konszernnek 190 millió euróért. Az ügyletet már az elmúlt év szeptemberében bejelentették, de meg kellett várni a versenyhivatal jóváhagyását. A TMM 169 millió eurót már kifizetett.

2003. február 6. 09:01

Nőtt a Thomson Multimedia első félévi profitja

Nettó profitjának jelentős emelkedésével lepte meg a piacokat szerdán a francia Thomson Multimedia elektronikai konszern.

Kulcsszavak: Thomson +mérleg +céginfo
2002. július 25. 06:16

Vivendi – Thomson szövetség a digitális kalózmásolatok ellen

A két francia vállalat bejelentette, hogy digitális termékek másolásvédelmére szövetséget hoztak létre, a megállapodás kiterjed a DVD, műholdas televíziózás, szélessávú hálózatok, és a kérésre játszott videó-programok területére.

Kulcsszavak: mp3 Thomson Vivendi SA
2002. április 20. 20:06

Thomson Multimedia 14 százalékkal növelte bevételét

Az iparág egyik barométerének számító francia fogyasztói elektronikai csoport, a Thomson Multimedia az első negyedévben 2,51 milliárd eurós bevételt ért el, 14 százalékkal többet a tavalyi első negyedévi 2,2 milliárd eurónál.

Kulcsszavak: +céginfo Thomson
2002. április 16. 08:34

Thomson HDTV újdonságok

A Thomson Multimedia cég képviselői a napokban számos új terméket jelentettek be, melyek közé tartozik többek közt egy folyadékkristály-szilícium technológiára épülő HDTV, valamint több új egyéb HDTV televízió és monitor.

Kulcsszavak: Thomson HDTV televízió
2001. július 16. 21:24

Az mp3 tulajdonosait zavarják a szabadforrású programozók

Az új mp3 pro szabvány a jelek szerint hasonlóan népszerű lesz, mint elődje, az mp3 digitális audioformátum. Az mp3 pro bár alig két hete érhető el, a demo szoftvert már 600 ezernél is többen töltötték le.

Kulcsszavak: Thomson szabvány mp3
2001. június 26. 22:28

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További híreink

A DokiApp-ot választották az év applikációjának

A Magyar Marketing Szövetség 2020-ban is kihirdette az Év Applikációja díjat, melyet a DokiApp vihetett haza. A telemedicina alkalmazás segítségével a nap bármely időszakában, mindössze pár perc várakozás után konzultálhatunk egy orvossal vagy pszichológussal. Az online orvoslás Uber-e nem először kap rangos díjat, tavaly ősszel ugyanis a Vodafone Digitális Díj egyik fődíját vihették haza az ötletgazdák.

2021. január 18. 14:59

Zsinórban hatodszor az Év Honlapja a mateking.hu

A hatodik egymást követő évben is a mateking.hu nyerte az Év Honlapja kitüntetést. A bejelentés kapcsán kihirdették: a leggyorsabban jelentkező 5 iskolának ingyenes hozzáférést biztosítanak. Magyarország legnépszerűbb egyetemi e-learning oldalának célja, hogy élménnyé változtassa a matektanulást, hatékonyságát pedig az adja, hogy a tananyagok sok-sok apró lépésből, picike morzsákból épülnek fel. A honlapon ráadásul folyamatosak a fejlesztések is: 2020-ban a mateking epizódok új, sokkal intenzívebb dizájnt kapott, a letisztult és elegáns külső pedig egy felhasználóbarát felületet eredményezett.

2021. január 7. 09:55
online sportfogadás