Tim Cook kulcsszót tartalmazó cikkek

Találatok a következő kulcsszóra: Tim Cook

Az Apple jövője a sokféleség

Tim Cook megígérte, hogy az Apple cég jövője nem lesz olyan egysíkú, mint eddig volt. A Fejlesztők Világkonferenciája (WWDC) előtt a cég vezetője elmondta, a vállalat jövője a diverzitásban rejlik.

Kulcsszavak: WWDC Tim Cook Apple
2015. június 10. 09:29

Tim Cook is csatlakozott a Weibo közösséghez

Az Apple feje nagy hangsúlyt fektet a kínai piacra. Tim Cook ennek jelét adva a kínai közösségi oldalhoz, a Weibóhoz is csatlakozott.

2015. május 12. 16:29

Egész vagyonát szétosztja az Apple-vezér

Tim Cook, az Apple vezérigazgatója teljes vagyonát jótékony célra kívánja felajánlani. Az elmúlt években többen vallottak hasonló elhatározásról a világ leggazdagabbjai közül.

Kulcsszavak: Apple Tim Cook
2015. március 28. 14:23

Tim Cook telefonkönyvében még mindig szerepel Steve Jobs

2013-ben, közel három évvel azután, hogy Steve Jobs meghalt, Tim Cook még mindig tárolta iPhone névjegyzékében az egykori Apple-vezér telefonszámát. Többek között ez derült ki a Becoming Steve Jobs című könyvből.

2015. március 26. 14:22

Tim Cook: az Apple legjobb napjai még előttünk állnak

Tim Cook, az Apple feje a The Wall Street Journalnak adott interjút, melyben sok érdekes, eddig ki nem mondott dologról beszélt, és kiderült, hogy pozitívan vélekedik a vállalat jövőjét illetően.

2014. február 13. 09:21

Két éve hunyt el Steve Jobs

2013. október 5-én van Steve Jobs halálának második évfordulója, melynek alkalmából az Apple jelenlegi feje, Tim Cook körbeküldött egy levelet a dolgozóknak. Az almalogós vállalat atyjára emberek milliói gondolnak ma a világon, hiszen maradandót alkotott.

2013. október 6. 20:42

Tim Cook: A Microsoft másolja az Apple stratégiáját

A Bloomberg Businessweek interjút készített az Apple vezérigazgatójával, Tim Cookkal, aki egyebek mellett a Nokia felvásárlásáról is kifejtette véleményét.

2013. szeptember 20. 16:19

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További híreink

Van még idő jelentkezni az „Az Év Honlapja” pályázatra!

Meghosszabbított nevezési határidővel 2020. november 5. éjfélig várják a jelentkezésedet az online szakma legrangosabb díjára, ’Az Év Honlapja’ pályázatra!

2020. október 15. 12:15

EasyBID – Header Bidding megoldás az Adverticumtól

EasyBID néven új funkcióval gazdagodott Magyarország piacvezető médiaoldali hirdetéskiszolgáló rendszere, az Adverticum AdServer. A szolgáltatás révén mostantól Header Bidding technológiával is értékesíthetővé válnak a hirdetési felületek, ezáltal pedig növelhetők a tartalomszolgáltatói bevételek.

2020. október 8. 15:45
online sportfogadás