Time Warner kulcsszót tartalmazó cikkek

Találatok a következő kulcsszóra: Time Warner

Az AT&T tulajdonába került az HBO, a CNN, a Hulu és sok más médium

A mobil videóban látja a jövőt az AT&T, ez magyarázza a bejelentést, amely véget vetett a pletykáknak: eladó és vevő együtt jelentette be, hogy az AT&T 85,4 milliárd dollárért felvásárolja a Time Warner médiabirodalmat. 

Kulcsszavak: fúzió Time Warner
2016. október 23. 13:13

A Comcast felvásárolná a Time Warner Cable-t

A Comcast közölte, hogy 45,2 milliárd dollárért hajlandó megvásárolni a Time Warner Cable-t (TWC), így az Egyesült Államok két legnagyobb kábeltelevízió- és szélessávúinternet-szolgáltatója egyesülhet.

2014. február 14. 08:40

Interaktív médiaalkalmazás a durva bánásmód ellen

A Facebook és a Time Warner Inc. vállalat elindította a „Közös erővel a durva bánásmód ellen” interaktív médiaalkalmazását, amelyen keresztül bárki – tanárok, szülők és diákok – személyesen is elkötelezheti magát a durva bánásmód elleni küzdelem mellett, és másokat is meghívhatnak, hogy csatlakozzanak e kezdeményezéshez.A Facebook, a CNN, a Cartoon Network és a Time Inc. minden eszközt bevetnek annak érdekében, hogy az alkalmazást minél hatékonyabban népszerűsítsék több százmillió fős közönségük körében. A kezdeményezéshez a mai napig több mint 110 ezren csatlakoztak.

Kulcsszavak: Facebook Time Warner média
2011. szeptember 23. 18:46

A Warner tényleg megszabadul az AOL-tól

Az eddigi híreket megerősítve a Time Warner bejelentette, hogy még az idén leválasztja magáról régóta gyengélkedő internetes részlegét, az America Online-t (AOL).

2009. május 29. 07:45

Leváltották a Time Warner vezérigazgatóját

A vállalat igazgatótanácsa leváltotta Richard Parsonst, helyére Jeffrey Bewkest, a jelenlegi elnököt és ügyvezetőt választották meg, az ok, langyos üzletmenet.

Kulcsszavak: Time Warner CIO +céginfo
2007. november 5. 23:05

Egyszerűen a HD-ről

A Time Warner Cable és a Cisco bejelentette, hogy közös erővel – vásárlási és használati tanácsokkal – próbálnak tiszta képet nyújtani a fogyasztóknak a valódi nagyfelbontású (HD, azaz High-Definition) televíziózásról. A két vállalat összefogásának eredménye a Time Warner által beindított „HD Clear & Simple” (Egyszerűen a HD-ről) névre keresztelt webhely.

2007. augusztus 30. 12:18

Filmstúdiók perelik a Samsungot egy DVD lejátszója miatt

Öt nagy hollywoodi filmstúdió beperelte a Samsungot amiatt, hogy korábban egy olyan DVD lejátszót hozott forgalomba, amellyel kikerülhető volt a cégek másolásvédelmi technológiája.

2006. február 20. 22:25

Meghiúsulhat a Google-AOL megállapodás

Egyes források máris lezárt tényként kezelik a Google 5 százalékos részesedésvásárlását az AOL-ban, ám a Time Warner egyik milliárdos befektetője kampányba kezdett az üzlet megakadályozása érdekében.

2005. december 20. 09:12

A Time Warner szétválasztását szorgalmazza Steve Case

Steve Case, az America Online alapítója, majd később az (AOL) Time Warner egykori elnöke a két vállalat ismételt szétválasztását, illetve több önálló részre osztását szorgalmazta a Washington Postnak adott nyilatkozatában.

Kulcsszavak: Time Warner
2005. december 12. 23:46

Formálódó Microsoft - Time Warner összefogás a Google ellen a hirdetési piacon

A Time Warner és a Microsoft egyre közelebb kerül egy olyan megállapodáshoz, mely az online hirdetési piacon szorongatná meg a két cég számára az elmúlt években kínosan nagyra nőtt Google-t.

2005. december 7. 10:41

A Time Warner is beszállna a videojáték- és mobilüzletbe

A világ legnagyobb médiakonszernje, a Time Warner azt fontolgatja, hogy kipróbálnák magukat a videojáték és mobil üzletágakban is.

2005. november 6. 18:37

Vállalati átszervezést sürget a Time Warner egyik legnagyobb befektetője

A milliárdos befektető Carl Icahn bejelentette, hogy elégedetlen a vállalat vezetésével, a részvények visszavásárlását és a kábelrészleg leválasztását követeli a cégtől.

Kulcsszavak: Time Warner
2005. augusztus 15. 21:57

A Time Warner kiszáll a Google-ből

A Time Warner a Google-ben korábban megszerzett tulajdonjogának egy részét már értékesítette, most a maradék 5,1 millió részvényt is eladta.

2005. május 10. 07:42

A Time Warner elveszített 600.000 személyes adatot

A médiakonszern Time Warner-nek sikerült egy hónapja 40 adathordozót elveszítenie, amelyek 600.000 személyes információt tartalmaztak. Többek között a jelenlegi 85.000 alkalmazott és több százezer volt munkatárs nevét és társadalom-biztosítási számát tartalmazó adat tűnt el.

Kulcsszavak: Time Warner security
2005. május 3. 14:46

Az Adelphia elfogadta a Time Warner Inc. és a Comcast Corp. közös felvásárlási ajánlatát

Az Adelphia Communications Corp. csütörtökön elfogadta a Time Warner és a Comcast Corp. közös felvásárlási ajánlatát, amely 12,7 milliárd dolláros készpénzt és részesedést ajánl az új cégben.

Kulcsszavak: Time Warner
2005. április 22. 10:25

A Thomson is csatlakozott a MS-Time Warner másolásvédelmi projekthez

A Thomson bejelentette, hogy megvásárolja a Microsoft kezdeményezésére, digitális szórakoztató tartalmak új típusú másolásvédelmének kidolgozására alapított ContentGuard vállalat 33%-át.

2004. november 22. 20:27

Négy részre bomlik az AOL

A világ legnagyobb internetszolgáltatója négy különálló részre bontja fel eddigi egysége vállalti struktúráját, hogy csökkentse a bürokráciát és növelje nyereségességét.

2004. november 10. 20:29

Csak később dönt az EU a Microsoft és a Time Warner közös vásárlásáról

Az Európai Unió trösztellenes szabályozótestülete bejelentette, hogy a hétfői dátum helyett csak augusztus 25-én foglalnak állást a Microsoft és a Time Warner közös tervével kapcsolatban, miszerint a két vállalat együtt vásárolná fel a digitális tartalmak jogi kezelésével fogalakozó ContentGuard céget.

Kulcsszavak: Microsoft Time Warner EU
2004. augusztus 17. 10:38

Time Warner lesz az AOL Time Warnerből

A jelenlegi AOL Time Warne azt tervezi, hogy az „AOL" kifejezést eltávolítja a vállalat nevéből.

Kulcsszavak: AOL Time Warner
2003. szeptember 19. 12:45

AOL-jelentés a piac megnyitásáról

Az AOL Time Warner bejelentette, hogy nemsokára átadja a hatóságoknak az első olyan jelentést, mely igazolja, hogy a vállalat a fúzióhoz feltételül szabott piaci nyitást megkezdte versenytársai felé. A sorban az első ilyen jelentés az Amerikában piacvezető AOL Instant Messenger üzenőrendszer szabad piaci feltételeknek megfelelő működését igazolja.

Kulcsszavak: +céginfo Time Warner AOL
2001. július 23. 21:40

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További híreink

Fél évig ingyenes az Adverticum „DataMe DMP adatok" szolgáltatása

Magyarország piacvezető médiaoldali hirdetéskiszolgáló rendszere, az Adverticum AdServer a rendkívüli helyzetre való tekintettel ingyenesen biztosítja ügyfelei számára innovatív célzási megoldását. A „DataMe DMP adatok” néven bevezetett szolgáltatás segítségével az AdServer felhasználóinak lehetősége nyílik demográfia, ISP (internetszolgáltató) és érdeklődési körök szerint szegmentált adatokat a pontosabb célzás érdekében felhasználni. 

2020. április 30. 09:47

Az LG történetének legjobb üzemi eredményét érte el 2020. első negyedében

Történetének legjobb negyedévi üzemi eredményéről számolt be pénzügyi gyorsjelentésében az LG Electronics Inc. (LG). A dél-koreai vállalatcsoport 2020 január-márciusi időszakában 14,73 ezer milliárd won (12,45 milliárd dollár) konszolidált árbevételt ért el, míg az első negyedévi üzemi eredmény 1,09 milliárd wont (921,47 millió dollár) tett ki. 

2020. április 29. 17:15
online sportfogadás