Time Warner kulcsszót tartalmazó cikkek

Találatok a következő kulcsszóra: Time Warner

Az AT&T tulajdonába került az HBO, a CNN, a Hulu és sok más médium

A mobil videóban látja a jövőt az AT&T, ez magyarázza a bejelentést, amely véget vetett a pletykáknak: eladó és vevő együtt jelentette be, hogy az AT&T 85,4 milliárd dollárért felvásárolja a Time Warner médiabirodalmat. 

Kulcsszavak: fúzió Time Warner
2016. október 23. 13:13

A Comcast felvásárolná a Time Warner Cable-t

A Comcast közölte, hogy 45,2 milliárd dollárért hajlandó megvásárolni a Time Warner Cable-t (TWC), így az Egyesült Államok két legnagyobb kábeltelevízió- és szélessávúinternet-szolgáltatója egyesülhet.

2014. február 14. 08:40

Interaktív médiaalkalmazás a durva bánásmód ellen

A Facebook és a Time Warner Inc. vállalat elindította a „Közös erővel a durva bánásmód ellen” interaktív médiaalkalmazását, amelyen keresztül bárki – tanárok, szülők és diákok – személyesen is elkötelezheti magát a durva bánásmód elleni küzdelem mellett, és másokat is meghívhatnak, hogy csatlakozzanak e kezdeményezéshez.A Facebook, a CNN, a Cartoon Network és a Time Inc. minden eszközt bevetnek annak érdekében, hogy az alkalmazást minél hatékonyabban népszerűsítsék több százmillió fős közönségük körében. A kezdeményezéshez a mai napig több mint 110 ezren csatlakoztak.

Kulcsszavak: Facebook Time Warner média
2011. szeptember 23. 18:46

A Warner tényleg megszabadul az AOL-tól

Az eddigi híreket megerősítve a Time Warner bejelentette, hogy még az idén leválasztja magáról régóta gyengélkedő internetes részlegét, az America Online-t (AOL).

2009. május 29. 07:45

Leváltották a Time Warner vezérigazgatóját

A vállalat igazgatótanácsa leváltotta Richard Parsonst, helyére Jeffrey Bewkest, a jelenlegi elnököt és ügyvezetőt választották meg, az ok, langyos üzletmenet.

Kulcsszavak: Time Warner CIO +céginfo
2007. november 5. 23:05

Egyszerűen a HD-ről

A Time Warner Cable és a Cisco bejelentette, hogy közös erővel – vásárlási és használati tanácsokkal – próbálnak tiszta képet nyújtani a fogyasztóknak a valódi nagyfelbontású (HD, azaz High-Definition) televíziózásról. A két vállalat összefogásának eredménye a Time Warner által beindított „HD Clear & Simple” (Egyszerűen a HD-ről) névre keresztelt webhely.

2007. augusztus 30. 12:18

Filmstúdiók perelik a Samsungot egy DVD lejátszója miatt

Öt nagy hollywoodi filmstúdió beperelte a Samsungot amiatt, hogy korábban egy olyan DVD lejátszót hozott forgalomba, amellyel kikerülhető volt a cégek másolásvédelmi technológiája.

2006. február 20. 22:25

Meghiúsulhat a Google-AOL megállapodás

Egyes források máris lezárt tényként kezelik a Google 5 százalékos részesedésvásárlását az AOL-ban, ám a Time Warner egyik milliárdos befektetője kampányba kezdett az üzlet megakadályozása érdekében.

2005. december 20. 09:12

A Time Warner szétválasztását szorgalmazza Steve Case

Steve Case, az America Online alapítója, majd később az (AOL) Time Warner egykori elnöke a két vállalat ismételt szétválasztását, illetve több önálló részre osztását szorgalmazta a Washington Postnak adott nyilatkozatában.

Kulcsszavak: Time Warner
2005. december 12. 23:46

Formálódó Microsoft - Time Warner összefogás a Google ellen a hirdetési piacon

A Time Warner és a Microsoft egyre közelebb kerül egy olyan megállapodáshoz, mely az online hirdetési piacon szorongatná meg a két cég számára az elmúlt években kínosan nagyra nőtt Google-t.

2005. december 7. 10:41

A Time Warner is beszállna a videojáték- és mobilüzletbe

A világ legnagyobb médiakonszernje, a Time Warner azt fontolgatja, hogy kipróbálnák magukat a videojáték és mobil üzletágakban is.

2005. november 6. 18:37

Vállalati átszervezést sürget a Time Warner egyik legnagyobb befektetője

A milliárdos befektető Carl Icahn bejelentette, hogy elégedetlen a vállalat vezetésével, a részvények visszavásárlását és a kábelrészleg leválasztását követeli a cégtől.

Kulcsszavak: Time Warner
2005. augusztus 15. 21:57

A Time Warner kiszáll a Google-ből

A Time Warner a Google-ben korábban megszerzett tulajdonjogának egy részét már értékesítette, most a maradék 5,1 millió részvényt is eladta.

2005. május 10. 07:42

A Time Warner elveszített 600.000 személyes adatot

A médiakonszern Time Warner-nek sikerült egy hónapja 40 adathordozót elveszítenie, amelyek 600.000 személyes információt tartalmaztak. Többek között a jelenlegi 85.000 alkalmazott és több százezer volt munkatárs nevét és társadalom-biztosítási számát tartalmazó adat tűnt el.

Kulcsszavak: Time Warner security
2005. május 3. 14:46

Az Adelphia elfogadta a Time Warner Inc. és a Comcast Corp. közös felvásárlási ajánlatát

Az Adelphia Communications Corp. csütörtökön elfogadta a Time Warner és a Comcast Corp. közös felvásárlási ajánlatát, amely 12,7 milliárd dolláros készpénzt és részesedést ajánl az új cégben.

Kulcsszavak: Time Warner
2005. április 22. 10:25

A Thomson is csatlakozott a MS-Time Warner másolásvédelmi projekthez

A Thomson bejelentette, hogy megvásárolja a Microsoft kezdeményezésére, digitális szórakoztató tartalmak új típusú másolásvédelmének kidolgozására alapított ContentGuard vállalat 33%-át.

2004. november 22. 20:27

Négy részre bomlik az AOL

A világ legnagyobb internetszolgáltatója négy különálló részre bontja fel eddigi egysége vállalti struktúráját, hogy csökkentse a bürokráciát és növelje nyereségességét.

2004. november 10. 20:29

Csak később dönt az EU a Microsoft és a Time Warner közös vásárlásáról

Az Európai Unió trösztellenes szabályozótestülete bejelentette, hogy a hétfői dátum helyett csak augusztus 25-én foglalnak állást a Microsoft és a Time Warner közös tervével kapcsolatban, miszerint a két vállalat együtt vásárolná fel a digitális tartalmak jogi kezelésével fogalakozó ContentGuard céget.

Kulcsszavak: Microsoft Time Warner EU
2004. augusztus 17. 10:38

Time Warner lesz az AOL Time Warnerből

A jelenlegi AOL Time Warne azt tervezi, hogy az „AOL" kifejezést eltávolítja a vállalat nevéből.

Kulcsszavak: AOL Time Warner
2003. szeptember 19. 12:45

AOL-jelentés a piac megnyitásáról

Az AOL Time Warner bejelentette, hogy nemsokára átadja a hatóságoknak az első olyan jelentést, mely igazolja, hogy a vállalat a fúzióhoz feltételül szabott piaci nyitást megkezdte versenytársai felé. A sorban az első ilyen jelentés az Amerikában piacvezető AOL Instant Messenger üzenőrendszer szabad piaci feltételeknek megfelelő működését igazolja.

Kulcsszavak: +céginfo Time Warner AOL
2001. július 23. 21:40

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További híreink

Megvannak az idei Gyurós Tibor-díjazottak

Az IVSZ – Szövetség a digitális gazdaságért szakmai zsűrije a siófoki MENTA konferencia gálavacsorája keretében kedd este jelentette be az idei év Gyurós Tibor-díjasait: az év menedzserét, az év digitalizációs projektjét, az év innovációja díj nyertesét, illetve az év digitális oktatási nagykövetét.

2022. szeptember 21. 13:46

Hatalmas siker a tudományos Európa Bajnokságon

Az Európa Unió által évente szervezett, legrangosabb tehetség-kutató verseny döntőjét, az EU Fiatal Tudósok Versenyét – melyre a világ 35 országából 65000 fiatal közül kiválasztott középiskolai fiatalok érkeztek – az idén szeptember 13-18. között rendezték meg a hollandiai Leidenben.

2022. szeptember 19. 18:00