Transformer Book Chi kulcsszót tartalmazó cikkek

Találatok a következő kulcsszóra: Transformer Book Chi

ASUS Transformer Book Chi - kétféle funkció egy készülékben

Az ASUS bejelentette a Transformer Book Chi sorozatot. A család tagjai gyönyörű kidolgozású, pengevékony windowsos gépek, amelyek kétféle funkcionalitást kínálnak egyben: egy nagy teljesítményű noteszgépét, amely a billentyűzet leválasztásával zökkenőmentesen praktikus táblagéppé alakítható, ha arra van szükség. A Transformer Book Chi gyors, de csendes, mivel ventilátor nélküli kialakítású és akár Intel Core M processzorokkal is rendelhető. Ennek köszönhető a bámulatos teljesítmény is, amely jelentős szabadságot ad: a gép használója bárhonnan és bármikor erőfeszítések nélkül dolgozhat vagy játszhat.

2015. január 9. 16:12

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További híreink

Új HR vezérigazgató-helyettes a Yettelnél

2022. augusztus 1-jétől Szalai Enikő a Yettel Magyarország Zrt. HR vezérigazgató-helyettese. A HR-menedzsment területén 25 év nemzetközi tapasztalattal rendelkező szakember egy kihívásokkal teli időszakban, izgalmas vállalati környezetben veszi át a terület vezetését a telekommunikációs cégnél.

2022. augusztus 11. 11:21

Most lesz csak igazán fontos érteni az energiacímkéket

Tudatosabb háztartásigép-használatot hozhat lakossági szinten az energiavészhelyzet. Az augusztustól érvényes szabályozás szerint az is könnyen kicsúszhat majd az átlagos havi fogyasztásból, aki nem él fényűző életet. Simon Anikó, a Gorenje Magyarország Kft. marketingvezetője szerint a jövőben kulcsfontosságú lehet, hogy milyen állapotban vannak a háztartási gépeink, hiszen egy 15 éves vagy annál idősebb készülék akár meg is háromszorozhatja a fogyasztást. Aki új termékre ruházna be, annak érdemes lesz tisztában lennie a gépeket kategorizáló energiacímkék jelentésével – a szakértő szerint azonban a magyaroknak ez még mindig nehézséget okoz.

2022. július 31. 12:17