VIP-Net kulcsszót tartalmazó cikkek

Találatok a következő kulcsszóra: VIP-Net

Javult a horvát VIPnet mobilszolgáltató forgalma és eredménye

A Mobilkom Austria horvátországi leányvállalata, a VIPnet az idei első háromnegyed évben 11,8 százalékkal 286,2 millió euróra javította forgalmát a tavalyi azonos időszakhoz képest.

Kulcsszavak: VIP-Net +céginfo
2004. november 24. 08:58

Jót tenne a horvát telefóniának egy harmadik mobilszolgáltató

A Roland Berger vezetési tanácsadó cég által készített tanulmány megállapítása szerint a két szolgáltató felelős a telítettség viszonylag alacsony fokáért.

Kulcsszavak: VIP-Net HTCronet mobilszolg
2004. április 6. 10:24

Vodafone - terjeszkedés Európában

Az angliai központú Vodafone bejelentette, hogy az európai régióban - elsősorban Ausztriában, Horvátországban és Szlovéniában - terjeszkedni kíván. A bejelentés hátterében az ausztriai mobilkommunikációs céggel kötött marketing megállapodás áll.

2003. január 8. 07:04

A horvát internetpiac felfejlődése

A Hrvatski Telekom a körülbelül 250.000 előfizetőt számláló horvát internetpiac 85%-át tudhatja magáénak. De részesedése gyorsan megcsappanhat a számos külföldi befektető által indított új kezdeményezések miatt.

2000. október 10. 22:09

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További híreink

Megvannak az idei Gyurós Tibor-díjazottak

A jubileumi, harmincadik MENTA 2023 – NEXT30! konferencián adta át IVSZ – Digitális vállalkozások szövetsége az egykori elnökéről, Gyurós Tiborról elnevezett Év menedzsere-díjat. A 2023-as díjazott Patay Szabolcs, a fejlett járműkommunikációs technológiákat fejlesztő magyarországi startup, a Commsignia ügyvezető igazgatója.

2023. szeptember 20. 15:17

Diákokat, női vezetőket és roma fiatalokat is támogatnak a Morgan Stanley munkatársai

A tudás átadásának, a személyes fejlődés támogatásának egyik leghatékonyabb formája a mentorálás, azaz amikor rutinos szakemberek kevésbé tapasztalt embereket vesznek „szárnyaik alá”, segítve őket az élet számos területén. A világ egyik vezető pénzintézetének budapesti központjában már sok éves hagyománya van mindennek, a mentorálás kultúrája náluk a mindennapok része. 

2023. szeptember 18. 13:16