VIVAnet kulcsszót tartalmazó cikkek

Találatok a következő kulcsszóra: VIVAnet

Növelte ADSL szolgáltatási területét a VIVAnet

A VIVAnet Magyarország Internet Szolgáltató Kft. és az Invitel Távközlési zRt. megállapodásának következtében a VIVAnet ADSL szolgáltatásai februártól az Invitel zRt. teljes szolgáltatási területén elérhetőek.

Kulcsszavak: ADSL Invitel VIVAnet
2008. február 18. 13:01

Az Econeté lesz a Vivanet

Az Econet megállapodást írt alá arról, hogy az érdekeltségébe tartozó Externet Telekommunikációs és Internet Szolgáltató Zrt. megszerzi a Vivanet Kft 100 százalékát 2008 március 17-ig.

Kulcsszavak: +céginfo VIVAnet Econet.hu
2007. december 18. 08:22

Állat-örökbefogadási lehetőség Vivanet-felhasználóknak

A Budapesti Állatkert és a Vivanet internet szolgáltató mai közös sajtótájékoztatóján bejelentették: egzotikus állatok örökbefogadóivá válhatnak azok, akik a Vivanetnél fizetnek elő internetre, vagy meghosszabbítják szerződésüket.

Kulcsszavak: VIVAnet ADSL DSL
2007. szeptember 26. 17:21

Szimmetrikus DSL szolgáltatást indít a T-Com

A T-Com augusztus 1-jétől Szimmetrikus DSL üzleti szolgáltatást kínál a kis- és középvállalatok számára. A szolgáltatás előnye, hogy azonos fel- és letöltési sebességet biztosít, továbbá átalánydíjért vehető igénybe felhasználási időtől és internetforgalomtól függetlenül.

Kulcsszavak: ADSL T-Com VIVAnet
2007. augusztus 1. 17:19

VIVAnet szolgáltatások munkáltatói utalványra

Megállapodás született az ACCOR Services és a VIVAnet között: ezután a munkáltatótól kapott Ticket Web utalványokkal is lehet fizetni a VIVAnet internetes szolgáltatásaiért.

Kulcsszavak: VIVAnet ADSL DSL
2007. május 9. 12:04

Biztonságos wifi routerek a VIVAnettől

Realitássá vált az egyik legelterjedtebb védelmi technológiával, a WEP-pel (Wired Equivalent Privacy) védett wifi-hálózatok feltörése. A VIVAnet azonnal reagált: már csak a biztonságosabb védelmi technológiával is ellátott routereket árusítja, és cserét ajánl azoknak az ügyfeleinek, amelyek bérlik ezeket az eszközöket a társaságtól.

Kulcsszavak: ADSL VIVAnet
2007. április 18. 14:07

Tavaszi ADSL-akciók a VIVAnet-nél

Folytatódik a belépési korlátok lebontása az ADSL-piacon: jelentős kedvezményeket tartalmazó akciókkal indítja a tavaszt a VIVAnet Kft. Amellett, hogy Hungarotel-területen is elkezdődik a sávszélesség emelése, ingyenes próbaidőszakot is kínál új ADSL-előfizetőinek az internetszolgáltató.

Kulcsszavak: DSL ADSL VIVAnet
2007. március 1. 17:05

VIVAnet: nő a minőségi szolgáltatások iránti igény

A VIVAnet elmúlt évi eredményeinek értékelése alapján egyértelműnek látszik az a folyamat, hogy az előfizetések a minőségi szolgáltatások irányába tolódnak el, miközben folytatódik az előfizetők számának erőteljes növekedése.

Kulcsszavak: VIVAnet
2007. január 28. 10:13

Emelkedik a VIVAnet ADSL-szolgáltatásainak sávszélessége

Január közepétől megnövekszik a Magyar Telekom területen nyújtott különböző VIVAnet ADSL-szolgáltatások sávszélessége.

Kulcsszavak: ADSL VIVAnet
2006. december 24. 11:09

Biztonságosabb és takarékosabb ügyvitel kihelyezett szerverrel

A VIVAnet három hónapja megnyitott szerverterme, a Szervergalaxis több olyan szolgáltatási csomagot kínál, amelyeket kis- és középvállalatok számára dolgoztak ki.

Kulcsszavak: szerver hosting VIVAnet
2006. december 11. 11:29

Szervertermet nyitott a Vivanet

Vivanet Kft. internet szolgáltató a mai napon Szervergalaxis néven megnyitotta szervertermét. A szerverhely szolgáltatás keretében ügyfeleik professzionális környezetben helyezhetik el szervergépeiket, számítástechnikai berendezéseiket, ahol fizikai biztonságot és gyors, folyamatos internetkapcsolatot biztosítanak a szerverek számára.

2006. szeptember 21. 13:31

Hűségszerződés nélküli korlátlan ADSL havi 3990 Ft-ért

Augusztus 28-tól indítja különleges akcióját a VIVAnet internetszolgáltató az első ötezer jelentkező számára.

Kulcsszavak: ADSL VIVAnet
2006. augusztus 28. 14:42

Piaci átlag feletti növekedési ütem a VIVAnetnél

A Nemzeti Hírközlési Hatóság gyorsjelentése szerint országosan stagnáltak az ADSL-előfizetések ez év áprilisában, de a VIVAnet ebben a hónapban is növelte ADSL-ügyfeleinek számát.

Kulcsszavak: ADSL +céginfo VIVAnet
2006. július 28. 07:37

Ingyenes próbaidő Hungarotel-területen a VIVAnet akciójában

Közzétette a Hungarotel-területre vonatkozó, július és augusztus hónapokban érvényes ADSL-akcióit a VIVAnet Kft.

Kulcsszavak: ADSL VIVAnet
2006. július 17. 19:19

Internet-elérés ajándékba a VIVAnet üzleti csomagjai mellé

Kedvezően fogadja a piac a VIVAnet EXTRAdsl szolgáltatását, amelyben az üzleti előfizetők – sok egyéb kiegészítő szolgáltatás mellett - lakossági ADSL Internet-elérést kapnak ajándékba, egyes konstrukciókban akár négyet is.

Kulcsszavak: ADSL VIVAnet
2006. június 29. 13:30

Extra kedvezmények a VIVAnet ADSL-akcióiban

Nyár végéig nem kell havidíjat fizetniük azoknak, akik T-Com területen a VIVAnet korlátlan családi vagy irodai ADSL-csomagjait választják. Az akcióval egy időben minőségi fejlesztéseket is végrehajt a társaság.

Kulcsszavak: DSL ADSL VIVAnet
2006. június 1. 13:05

A VIVAnetnél már 5000 Ft alatt van a korlátlan ADSL

Márciusban és áprilisban is folytatódik a VIVAnet év elején T-Com területen indított rendkívül sikeres ADSL akciója. Az előfizetők szerint az akció vonzerejét az alacsony havi díj és a két ingyenes hónapot biztosító konstrukció adja.

Kulcsszavak: ADSL VIVAnet
2006. március 6. 12:29

VIVAnet: Sikeres évzárás, további ADSL-akciók

A VIVAnet a tavalyi évet rendkívül sikeresen zárta. A siker kulcsa a fogyasztók igényeihez kialakított kedvező árú szolgáltatások bevezetése volt. Ezzel összhangban a VIVAnet ügyfeleinek száma nőtt.

Kulcsszavak: +céginfo ADSL VIVAnet
2006. január 11. 12:05

A VIVAnet akciós ADSL szolgáltatással nyit a Hungarotel területén

A vállalat értékesítési területe jelentősen nőtt a Hungarotellel történt megállapodás következtében, így országosan több, mint 1000 településen van jelen szélessávú szolgáltatásaival.

Kulcsszavak: Hungarotel ADSL VIVAnet
2005. december 20. 10:14

VIVAnet ADSL szolgáltatás a Hungarotel területén is

A VIVAnet és a Hungarotel között december folyamán létrejött megállapodás értelmében a jövőben a VIVAnet szélessávú szolgáltatásai is elérhetőek lesznek a Hungarotel távközlési területén élők számára.

Kulcsszavak: ADSL VIVAnet
2005. december 8. 13:04

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További híreink

Új energiacímkék jönnek a háztartási gépekre

Ha háztartási gép vásárlását tervezzük, ne lepődjünk meg az újfajta címkék és akár a korábbiaknál lényegesen alacsonyabb kategóriabesorolások láttán. Lecserélik ugyanis az eddigi energiafogyasztási címkéket, amelyek alapvető segítséget nyújtanak a vásárlók döntéshozatalában.

2020. augusztus 4. 16:36

Online sportfogadás Magyarországon

A sportfogadás világa átalakult: a 21. században már az interneten keresztül teszik meg tétjeiket a fogadni vágyók. A kínálati paletta széles, nehéz azonban megtalálni az igazán minőségi oldalakat. Vannak azonban gyűjtősite-ok, amelyek segítenek eligazodni a bukméker oldalak dzsungelében.

2020. július 23. 20:39
online sportfogadás