VIVAnet kulcsszót tartalmazó cikkek

Találatok a következő kulcsszóra: VIVAnet

Növelte ADSL szolgáltatási területét a VIVAnet

A VIVAnet Magyarország Internet Szolgáltató Kft. és az Invitel Távközlési zRt. megállapodásának következtében a VIVAnet ADSL szolgáltatásai februártól az Invitel zRt. teljes szolgáltatási területén elérhetőek.

Kulcsszavak: ADSL Invitel VIVAnet
2008. február 18. 13:01

Az Econeté lesz a Vivanet

Az Econet megállapodást írt alá arról, hogy az érdekeltségébe tartozó Externet Telekommunikációs és Internet Szolgáltató Zrt. megszerzi a Vivanet Kft 100 százalékát 2008 március 17-ig.

Kulcsszavak: +céginfo VIVAnet Econet.hu
2007. december 18. 08:22

Állat-örökbefogadási lehetőség Vivanet-felhasználóknak

A Budapesti Állatkert és a Vivanet internet szolgáltató mai közös sajtótájékoztatóján bejelentették: egzotikus állatok örökbefogadóivá válhatnak azok, akik a Vivanetnél fizetnek elő internetre, vagy meghosszabbítják szerződésüket.

Kulcsszavak: VIVAnet ADSL DSL
2007. szeptember 26. 17:21

Szimmetrikus DSL szolgáltatást indít a T-Com

A T-Com augusztus 1-jétől Szimmetrikus DSL üzleti szolgáltatást kínál a kis- és középvállalatok számára. A szolgáltatás előnye, hogy azonos fel- és letöltési sebességet biztosít, továbbá átalánydíjért vehető igénybe felhasználási időtől és internetforgalomtól függetlenül.

Kulcsszavak: ADSL T-Com VIVAnet
2007. augusztus 1. 17:19

VIVAnet szolgáltatások munkáltatói utalványra

Megállapodás született az ACCOR Services és a VIVAnet között: ezután a munkáltatótól kapott Ticket Web utalványokkal is lehet fizetni a VIVAnet internetes szolgáltatásaiért.

Kulcsszavak: VIVAnet ADSL DSL
2007. május 9. 12:04

Biztonságos wifi routerek a VIVAnettől

Realitássá vált az egyik legelterjedtebb védelmi technológiával, a WEP-pel (Wired Equivalent Privacy) védett wifi-hálózatok feltörése. A VIVAnet azonnal reagált: már csak a biztonságosabb védelmi technológiával is ellátott routereket árusítja, és cserét ajánl azoknak az ügyfeleinek, amelyek bérlik ezeket az eszközöket a társaságtól.

Kulcsszavak: ADSL VIVAnet
2007. április 18. 14:07

Tavaszi ADSL-akciók a VIVAnet-nél

Folytatódik a belépési korlátok lebontása az ADSL-piacon: jelentős kedvezményeket tartalmazó akciókkal indítja a tavaszt a VIVAnet Kft. Amellett, hogy Hungarotel-területen is elkezdődik a sávszélesség emelése, ingyenes próbaidőszakot is kínál új ADSL-előfizetőinek az internetszolgáltató.

Kulcsszavak: DSL ADSL VIVAnet
2007. március 1. 17:05

VIVAnet: nő a minőségi szolgáltatások iránti igény

A VIVAnet elmúlt évi eredményeinek értékelése alapján egyértelműnek látszik az a folyamat, hogy az előfizetések a minőségi szolgáltatások irányába tolódnak el, miközben folytatódik az előfizetők számának erőteljes növekedése.

Kulcsszavak: VIVAnet
2007. január 28. 10:13

Emelkedik a VIVAnet ADSL-szolgáltatásainak sávszélessége

Január közepétől megnövekszik a Magyar Telekom területen nyújtott különböző VIVAnet ADSL-szolgáltatások sávszélessége.

Kulcsszavak: ADSL VIVAnet
2006. december 24. 11:09

Biztonságosabb és takarékosabb ügyvitel kihelyezett szerverrel

A VIVAnet három hónapja megnyitott szerverterme, a Szervergalaxis több olyan szolgáltatási csomagot kínál, amelyeket kis- és középvállalatok számára dolgoztak ki.

Kulcsszavak: szerver hosting VIVAnet
2006. december 11. 11:29

Szervertermet nyitott a Vivanet

Vivanet Kft. internet szolgáltató a mai napon Szervergalaxis néven megnyitotta szervertermét. A szerverhely szolgáltatás keretében ügyfeleik professzionális környezetben helyezhetik el szervergépeiket, számítástechnikai berendezéseiket, ahol fizikai biztonságot és gyors, folyamatos internetkapcsolatot biztosítanak a szerverek számára.

2006. szeptember 21. 13:31

Hűségszerződés nélküli korlátlan ADSL havi 3990 Ft-ért

Augusztus 28-tól indítja különleges akcióját a VIVAnet internetszolgáltató az első ötezer jelentkező számára.

Kulcsszavak: ADSL VIVAnet
2006. augusztus 28. 14:42

Piaci átlag feletti növekedési ütem a VIVAnetnél

A Nemzeti Hírközlési Hatóság gyorsjelentése szerint országosan stagnáltak az ADSL-előfizetések ez év áprilisában, de a VIVAnet ebben a hónapban is növelte ADSL-ügyfeleinek számát.

Kulcsszavak: ADSL +céginfo VIVAnet
2006. július 28. 07:37

Ingyenes próbaidő Hungarotel-területen a VIVAnet akciójában

Közzétette a Hungarotel-területre vonatkozó, július és augusztus hónapokban érvényes ADSL-akcióit a VIVAnet Kft.

Kulcsszavak: ADSL VIVAnet
2006. július 17. 19:19

Internet-elérés ajándékba a VIVAnet üzleti csomagjai mellé

Kedvezően fogadja a piac a VIVAnet EXTRAdsl szolgáltatását, amelyben az üzleti előfizetők – sok egyéb kiegészítő szolgáltatás mellett - lakossági ADSL Internet-elérést kapnak ajándékba, egyes konstrukciókban akár négyet is.

Kulcsszavak: ADSL VIVAnet
2006. június 29. 13:30

Extra kedvezmények a VIVAnet ADSL-akcióiban

Nyár végéig nem kell havidíjat fizetniük azoknak, akik T-Com területen a VIVAnet korlátlan családi vagy irodai ADSL-csomagjait választják. Az akcióval egy időben minőségi fejlesztéseket is végrehajt a társaság.

Kulcsszavak: DSL ADSL VIVAnet
2006. június 1. 13:05

A VIVAnetnél már 5000 Ft alatt van a korlátlan ADSL

Márciusban és áprilisban is folytatódik a VIVAnet év elején T-Com területen indított rendkívül sikeres ADSL akciója. Az előfizetők szerint az akció vonzerejét az alacsony havi díj és a két ingyenes hónapot biztosító konstrukció adja.

Kulcsszavak: ADSL VIVAnet
2006. március 6. 12:29

VIVAnet: Sikeres évzárás, további ADSL-akciók

A VIVAnet a tavalyi évet rendkívül sikeresen zárta. A siker kulcsa a fogyasztók igényeihez kialakított kedvező árú szolgáltatások bevezetése volt. Ezzel összhangban a VIVAnet ügyfeleinek száma nőtt.

Kulcsszavak: +céginfo ADSL VIVAnet
2006. január 11. 12:05

A VIVAnet akciós ADSL szolgáltatással nyit a Hungarotel területén

A vállalat értékesítési területe jelentősen nőtt a Hungarotellel történt megállapodás következtében, így országosan több, mint 1000 településen van jelen szélessávú szolgáltatásaival.

Kulcsszavak: Hungarotel ADSL VIVAnet
2005. december 20. 10:14

VIVAnet ADSL szolgáltatás a Hungarotel területén is

A VIVAnet és a Hungarotel között december folyamán létrejött megállapodás értelmében a jövőben a VIVAnet szélessávú szolgáltatásai is elérhetőek lesznek a Hungarotel távközlési területén élők számára.

Kulcsszavak: ADSL VIVAnet
2005. december 8. 13:04

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További híreink

eTrends Monitor: a készpénzmentes fizetés már népszerűbb a netezők körében

Egyre többen választanak inkább készpénzkímélő fizetési megoldásokat Magyarországon. Míg az elmúlt években a felnőtt internetezők egyharmada fizetett inkább készpénzmentesen – ha tehette; arányuk mára már 44 százalékra nőtt. 

2018. október 8. 10:12

Videót vetít, kezet fog, ölel, táncol a robot

A Muzix Group Kft. elsőként mutatta be Magyarországon a CruzR mesterséges intelligenciával működő szolgáltató robotot. A felhő-alapú szolgáltatást használó robot úgy mozgatja a karjait, mint egy ember, tud ölelni és kezet rázni is. Rengeteg területen hasznosítható, kiválóan alkalmas például ügyfelek tájékoztatására és útbaigazítására, de arcfelismerésre, videóhívás indítására és táncolásra is képes. 

2018. szeptember 21. 14:07
cloudappsportal.com