VNU kulcsszót tartalmazó cikkek

Találatok a következő kulcsszóra: VNU

Vállalat- és adatkonszolidáció felsőfokon

Még tulajdonos- és szerkezetváltás előtt tért át korábbi 5.0-s Scala-rendszeréről - az új igényekhez igazodva teljes reimplementáció kíséretében - 5.1-esre a VNU Kiadó. A verzióváltással egy időben platformváltás is történt, az addig alkalmazott Btrieve adatbázis-kezelő helyett a Scala 5.1 már MS SQL-alapokon került bevezetésre. A verzió- és platformváltással, valamint az új változat igény szerinti konfigurálásával járó kedvező változások, az átállás során szerzett tapasztalatok és maga a Scala rendszere is megkönnyítette az átalakulást, majd az új cégszerkezet adminisztratív támogatását. A Sanoma stratégiájában meghatározott, az egyszerűsítést, átláthatóságot szolgáló célok - többek között egységes, átlátható cégszerkezet és új tevékenységek - további munkát róttak ugyan mind a Scala, mind a kiadó érintett munkatársaira, de ez már gördülékenyen zajlott. Fél évvel a változások után a tapasztalatokról Antal Katalinnal, a Sanoma Holding kontrollerével beszélgettünk, aki mindkét átállásban aktívan részt vett.

2002. november 17. 16:01

Az interaktív nők lapja

A VNU Budapest Lapkiadó Rt. elindította újabb tartalomszolgáltató portálját, a nők lapja c@fét (www.noklapja.hu), mely az internetező nők számára nyújt hasznos információkat, szolgáltatásokat, fórumokat és érdekes tartalmat. A szerkesztőség célja, hogy a női portál az internetben rejlő interaktivitást kihasználva a modern nők közösségi életének színterévé váljék.

Kulcsszavak: VNU onlineszolg
2001. április 23. 16:44

Mobilinternet-portált indított a VNU

A VNU lapkiadó és információszolgáltató cég a héten beindította Tutch nevű portálját, amely mobiltelefonon keresztüli internet-hozzáférést ajánl bármely telefontársaság előfizetői számára.

2000. október 21. 08:12

VNU Budapest: idén 13,5 milliárd forintos árbevétel

Szabó György, a cég vezérigazgatója közölte, hogy a VICO (Egyesült Kiadói Holding) integrálása előtt a két lapcsoport együttes árbevétele 1999-ben 12 milliárd forint volt, az idén a cég nettó árbevétele elérheti a 13,5 milliárd forintot. Az internetes piacon a VNU fejlesztésekre készül, startlap.hu működtetése mellett további portálok indítását tervezik.

2000. október 2. 07:56

A VNU Budapest megvásárolta a Startlap portált

A VNU International magyarországi leányvállalata, a Figyelőt, a korábbi VICO-lapokat és az informatikai berkekben is ismert Computer Actív illetve Easy PC magazinokat megjelentető VNU Budapest Lapkiadó Rt. megvásárolta a web magyar nyelvű szolgáltatásait összefogó Startlap portált. A vásárlás beillik a VNU nemzetközi stratégiájába is: Hollandiában a VNU tulajdonában lévő, hasonló profilú Startpagina.nl átlagosan napi 600 ezer látogatót ér el.

2000. június 23. 11:35

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További híreink

Negyvenéves magyar mikroszámítógépre fejlesztenek új játékokat

Újjáéledt az egyik legritkább és legkultikusabb magyar otthoni számítógép, az Aircomp-16, sorban fejlesztik rá az új játékprogramokat. Október 15-ig egy teljesen nyílt játékpályázat keretében bárki beküldheti új játékprogramjait a muzeális típusra, ezzel gaming platformmá avatva a magyar informatikatörténet egyik legkülönlegesebb számítógépét.

2023. szeptember 29. 18:51

Megvannak az idei Gyurós Tibor-díjazottak

A jubileumi, harmincadik MENTA 2023 – NEXT30! konferencián adta át IVSZ – Digitális vállalkozások szövetsége az egykori elnökéről, Gyurós Tiborról elnevezett Év menedzsere-díjat. A 2023-as díjazott Patay Szabolcs, a fejlett járműkommunikációs technológiákat fejlesztő magyarországi startup, a Commsignia ügyvezető igazgatója.

2023. szeptember 20. 15:17