Veracomp kulcsszót tartalmazó cikkek

Találatok a következő kulcsszóra: Veracomp

Az Exclusive Networks véglegesítette a Veracomp Csoporttal való megállapodását

A Veracomp, a Közép- és Kelet-Európa 19 országában működő informatikai disztribútor a teljes értéknövelt disztribúciós üzletágának eladásáról állapodott meg az Exclusive Networks-szel.

2021. január 12. 10:51

Tulajdonosváltás a Veracompnál

A Veracomp a teljes értéknövelt disztribúciós üzletágának eladásáról állapodott meg az Exclusive Networks-szel. A tranzakció még hatósági jóváhagyásokra vár, és várhatóan 2020. negyedik negyedévében zárul le.

2020. szeptember 7. 15:04

A lengyel Veracomp budapesti szakmai napja

"Secure Business - New Opportunities (Biztonságos Üzlet - Új Lehetőségek)" címmel, két partnerét (Quantum, F-Secure) is bemutatva, tartotta első budapesti szemináriumát a magyarországi képviselettel is rendelkező krakkói Veracomp S.A. disztribútor cég. A találkozót elsősorban azoknak az IT szektorban tevékenykedő vállalkozásoknak szervezték, amelyek saját ügyfeleik számára magas szintű szolgáltatások fejlesztését tervezik az adatvédelem, adatmentés és az informatikai rendszerek biztonsága terén.

Kulcsszavak: Veracomp
2006. július 6. 15:16

A Veracomp az Extreme Networks magyarországi forgalmazója

A Veracomp az Extreme Networks termékeinek hivatalos forgalmazójává vált Kelet-Közép-Európában.

Kulcsszavak: Veracomp
2006. március 13. 12:00

Valós idejű Fortinet e-mail védelem már Magyarországon is

Fortinet bejelentette, hogy a FortiMail család új tagjait bocsátja piacra. A FortiMail-2000 nevű termék már Magyarországon is kapható a Fortinet megoldások hivatalos forgalmazójánál, a Veracomp cégnél.

Kulcsszavak: Fortinet Veracomp security
2006. február 4. 18:00

Az F-Secure a Veracompot választotta új magyarországi disztribútorának

Az F-Secure Corporation, az IT-biztonsági megoldások egyik vezető szállítója bejelentette, hogy ezentúl a Lengyelországban vezető disztribútor Veracomp magyarországi képviselete számára is biztosít disztribúciós jogokat.

Kulcsszavak: Veracomp +céginfo F-Secure
2005. szeptember 22. 12:41

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További híreink

Idén 20 éves az Adverticum

Az elmúlt év mindenki számára merőben új kihívásokat és a korábbiaktól eltérő feladatokat tartogatott. Az Adverticumnál is be kellett vezetni tavasszal az otthoni munkavégzést, bár a járvány enyhülésétől kezdve mindenki maga dönthette el, hogy hol tud hatékonyabban dolgozni. A napi online értekezleteken, beszámolókon keresztül kézben tartott „home office” meghozta az eredményét: év végére egy igen jelentős fejlesztés készült el: az EasyBID szolgáltatás mely maximalizálja a programmatic megoldásokat használó tartalomszolgáltatók bevételeit. A cég pedig idén már a 20. születésnapját ünnepli.

2021. február 8. 14:49

Kinőtte a határokat a Codecool

Online, angol nyelvű képzésekkel folytatja nemzetközi terjeszkedését a Codecool programozóiskola. Legújabb, tisztán online mentorálással futó, junior front end fejlesztői kurzusuk és a hétvégi full stack tanfolyamuk már kizárólag angol nyelven is elérhető, így minden akadály elhárul az elől, hogy a világ bármely pontjáról csatlakozzanak hozzá diákok. A magyar állampolgárok számára ráadásul áfamentesen vehető igénybe az akkreditált nemzetközi front end kurzus.

2021. február 1. 14:47