Verizon Wireless kulcsszót tartalmazó cikkek

Találatok a következő kulcsszóra: Verizon Wireless

A Verizon 4,4 milliárd dollárért felvásárolja az AOL-t

A Verizon Communications bejelentette, hogy 4,4 milliárd dollárért felvásárolja az AOL digitális tartalom-, termék- és szolgáltatásközvetítő tömegkommunikációs céget, így az Egyesült Államok legnagyobb vezeték nélküli szolgáltatója lesz, egyúttal a webes és a mobiltelefonos videószolgáltatások terén is átveszi a vezető helyet.

2015. május 13. 08:24

130 milliárd dollárért megszabadul üzlettársától a Verizon

A brit Vodafone 130 milliárd dollárért eladta a Verizon Wireless mobilszolgáltatóban lévő 45 százalékos részesedést, amelyet a piacvezető amerikai anyacég vásárolhat meg. Várhatóan a döntést hétfőn jelentik be. Utoljára 2000-ben volt ennél nagyobb értékű akvizíció a távközlési piacon, akkor a Vodafone a német Mannesmannt.

2013. szeptember 2. 14:15

Megaügyletre készül a Vodafone

A vállalati történetírás egyik legnagyobb ügylete körvonalazódik brit lapértesülés szerint: a Sunday Times azt írta, a Vodafone brit mobilcég arra készül, hogy 135 milliárd dollárért eladja az amerikai Verizonnal közös cégben meglévő részesedését.

2013. március 26. 09:49

HTC Rezound – Hivatalosan is

A tajvani gyártó tegnap bemutatta legújabb Android alapú készülékét, mely dupla magos processzorral, HD kijelzővel és Beats Audio fülhallgatóval érkezik.

2011. november 4. 10:44

Sztrájk a Verizonnál

Amerika egyik vezető mobilszolgáltatójának 45.000 dolgozója ma délben beszüntette a munkát. A sztrájk oka, hogy a cég meg akarta változtatni a dolgozókkal kötött megállapodást, oly módon, hogy könnyebb legyen az elbocsájtás, a fizetést teljesítményhez köthesse, szabályozza a nyugdíjba vonulást és az egészségügyi tervhez való csatlakozást. A sztrájkolók többsége műszaki munkatárs vagy ügyfélszolgálati dolgozó.  A Verizon Wireless ügyfeleit nem érintette a munkabeszűntetés. 

 

Kulcsszavak: Verizon Verizon Wireless
2011. augusztus 7. 22:40

A Verizon Wireless 28,1 milliárd dollárt fizet az Alltel-ért

A Verizon Wireless amerikai mobilszolgáltató 28,1 milliárd dollárért meg szeretné vásárolni az Alltel nevű regionális társaságot.

2008. június 5. 20:33

YouTube videók mobilon

Az amerikai Verizon Wireless szerződést kötött a YouTube-al arról, hogy közvetlenül mobiltelefonról hozzáférhetővé teszi a rendkívül népszerű oldalon található videókat.

2006. november 29. 08:45

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További híreink

A vírusveszély miatt idén online rendezik meg a cégvezetők csúcskonferenciáját

Október 13-án immár nyolcadik alkalommal rendezik meg az Országos Cégvezetői Csúcskonferenciát, az esemény viszont ezúttal a koronavírus-járvány terjedésére való tekintettel online formában zajlik majd. A konferencia résztvevői megtudhatják, hogyan építhetnek stabil céget a jelenlegi instabil piaci környezetben. Piroska Gyula szervező tájékoztatása szerint a rendezvényen több olyan szakértő és sikeres vállalkozó is előadást tart majd különböző területekről, akik korábban már átéltek nehézségeket, és hiteles információkat tudnak átadni az érdeklődőknek.

2020. szeptember 21. 10:11

Virtuális nézőteret nyit a Budai Szabadtéri Színház

A vírushelyzetre reagálva online színházi rendszert fejlesztett a Budai Szabadtéri Színház. Már szombat estétől „dupla nézőtérrel” lesz látható a ’Négyen Extra’ című előadás Mészáros Árpád Zsolt, Serbán Attila, Egyházi Géza, Csengeri Attila és Kerényi Miklós Máté szereplésével. Így tehát nem csak azoknak játszanak majd a színészek, akik az épített nézőtéren ülnek, hanem azoknak is, akik otthonról, élőben, HD minőségben követik majd az előadást. A virtuális nézőtérre kedvezőbb áron válthat jegyet a közönség. Az elkövetkezendő fél évben számtalan musical, operett és vígjáték kerül bemutatásra ezzel a módszerrel.

2020. szeptember 9. 12:11
online sportfogadás