Verizon Wireless kulcsszót tartalmazó cikkek

Találatok a következő kulcsszóra: Verizon Wireless

A Verizon 4,4 milliárd dollárért felvásárolja az AOL-t

A Verizon Communications bejelentette, hogy 4,4 milliárd dollárért felvásárolja az AOL digitális tartalom-, termék- és szolgáltatásközvetítő tömegkommunikációs céget, így az Egyesült Államok legnagyobb vezeték nélküli szolgáltatója lesz, egyúttal a webes és a mobiltelefonos videószolgáltatások terén is átveszi a vezető helyet.

2015. május 13. 08:24

130 milliárd dollárért megszabadul üzlettársától a Verizon

A brit Vodafone 130 milliárd dollárért eladta a Verizon Wireless mobilszolgáltatóban lévő 45 százalékos részesedést, amelyet a piacvezető amerikai anyacég vásárolhat meg. Várhatóan a döntést hétfőn jelentik be. Utoljára 2000-ben volt ennél nagyobb értékű akvizíció a távközlési piacon, akkor a Vodafone a német Mannesmannt.

2013. szeptember 2. 14:15

Megaügyletre készül a Vodafone

A vállalati történetírás egyik legnagyobb ügylete körvonalazódik brit lapértesülés szerint: a Sunday Times azt írta, a Vodafone brit mobilcég arra készül, hogy 135 milliárd dollárért eladja az amerikai Verizonnal közös cégben meglévő részesedését.

2013. március 26. 09:49

HTC Rezound – Hivatalosan is

A tajvani gyártó tegnap bemutatta legújabb Android alapú készülékét, mely dupla magos processzorral, HD kijelzővel és Beats Audio fülhallgatóval érkezik.

2011. november 4. 10:44

Sztrájk a Verizonnál

Amerika egyik vezető mobilszolgáltatójának 45.000 dolgozója ma délben beszüntette a munkát. A sztrájk oka, hogy a cég meg akarta változtatni a dolgozókkal kötött megállapodást, oly módon, hogy könnyebb legyen az elbocsájtás, a fizetést teljesítményhez köthesse, szabályozza a nyugdíjba vonulást és az egészségügyi tervhez való csatlakozást. A sztrájkolók többsége műszaki munkatárs vagy ügyfélszolgálati dolgozó.  A Verizon Wireless ügyfeleit nem érintette a munkabeszűntetés. 

 

Kulcsszavak: Verizon Verizon Wireless
2011. augusztus 7. 22:40

A Verizon Wireless 28,1 milliárd dollárt fizet az Alltel-ért

A Verizon Wireless amerikai mobilszolgáltató 28,1 milliárd dollárért meg szeretné vásárolni az Alltel nevű regionális társaságot.

2008. június 5. 20:33

YouTube videók mobilon

Az amerikai Verizon Wireless szerződést kötött a YouTube-al arról, hogy közvetlenül mobiltelefonról hozzáférhetővé teszi a rendkívül népszerű oldalon található videókat.

2006. november 29. 08:45

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További híreink

Újabb mérföldkő a hazai digitális oktatásban

Újabb fontos mérföldkövet jelenthet a hazai digitális oktatás megvalósításában, hogy idén ősztől az Európa 2000 Középiskola több mint 100, speciálisan tanuláshoz fejlesztett laptopot von be az oktatásba. A beruházásnak köszönhetően az intézményben olyan, nyugat-európai színvonalú, kooperatív tanulás valósulhat meg, amely kulcsfontosságú a technológiával szimbiózisban élő fiatal generációk számára.

2019. október 10. 18:44

Ma 20 éves a Wi-Fi

 

1999-ben fél tucat technológiai cég létrehozta a Wireless Ethernet Compatibility Alliance (WECA) szervezetet. Ugyanazon évben, szeptember 30-án kereskedelmi forgalomba kerültek az első eszközök, amelyek a 802.11b vezeték nélküli LAN szabvány alapján működtek. Ezzel kezdetét vette a vezeték nélküli hálózatok, másnéven a Wi-Fi korszaka. Az elmúlt két évtizedben a vezeték nélküli hálózatok újabb és újabb generációival találkozhattunk. A Wi-Fi 20. születésnapja alkalmából a Cisco összegyűjtötte a legfontosabb mérföldköveket az elmúlt két évtizedből a Wi-Fi technológia fejlődéséről és a felhasználókra gyakorolt hatásairól.

2019. szeptember 30. 11:26
online sportfogadás