Viacom kulcsszót tartalmazó cikkek

Találatok a következő kulcsszóra: Viacom

Kódolatlan Paramount Channel és RTL Spike a MinDig TV-n

Két hétig kódolatlanul elérhetőek a Paramount Channel és az RTL Spike csatornák a MinDig TV nézői számára. 2018. május 28. és június 10. között 750 ezer háztartásban filmpremiereket, régi klasszikusokat és jól ismert sorozatokat egyaránt láthatnak a nézők a Viacom és az Antenna Hungária megállapodásának köszönhetően.

2018. május 27. 09:26

Újabb kódolatlan hetek a MinDig TV-n!

Két hétig kódolatlanul nézhető a Paramount Channel minden MinDig TV néző számára. 2017. február 12-26. között 750 ezer háztartásban filmpremiereket és régi klasszikusokat egyaránt láthatnak a nézők a Viacom és az Antenna Hungária megállapodásának köszönhetően.

2017. február 12. 07:40

Kódolatlan RTL Spike hónap a MinDig TV-n!

A több mint 750 ezer háztartásban elérhető MinDig TV nézői december 1. és január 2. között kódolatlanul érhetik el a Viacom csoport legújabb csatornáját, az RTL Spike-ot. Január 2-át követően a csatorna a MinDig TV Extra Aktív+ csomagjában, a 64. programhelyen lesz elérhető.

2016. december 1. 07:00

„A digitális világ mindképpen eljön”

A Viacom a hagyományos lineáris televíziós tartalomszolgáltatás mellett egyre nagyobb hangsúlyt kíván fektetni az on-demand, mobil és OTT platformok közötti tartalommenedzselésre. Interjú Bodócsi Erikával, a Viacom International Media Networks közép-kelet-európai tartalomértékesítési és tartalommenedzsment igazgatójával.

2016. szeptember 19. 15:34

Közösen dolgozik a Viacom és a Tumblr

A világ szórakoztatóiparának egyik nagyhatalma, a Viacom és napjaink egyik legnépszerűbb mikroblog-szolgáltatója, a Tumblr megállapodást kötött. A 2014-es Upfronts alatt a Viacom csak a Tumblrre szánt kampányokkal jelentkezik, melyek a cég tévés portfóliójának legsikeresebb sorozatait és műsorait támogatják majd. A médiavállalat hazánkban is elérhető csatornái is profitálnak majd az együttműködésből.

2014. március 21. 10:13

A DIGI TV-n keresztül erősödik a Viacom

A napokban a DIGI TV-vel kötött megállapodásnak köszönhetően bővül a világ egyik legnagyobb tartalomszolgáltató vállalata, a Viacom lefedettsége a régióban. Csatornái közül a Comedy Central állandó helyet foglal el a legnézettebb magyar kábel csatornák között, a Nickelodeon is, népszerűségének köszönhetően, itthon és Romániában is egyre több háztartásban elérhető.

2013. szeptember 23. 09:51

A Viacom lemond a YouTube-felhasználók személyes adatainak kiadatásáról

A többek között a Music Televisionról is ismert médiakonglomeráció egyeztetések után elállt attól az igényétől, hogy egyéni felhasználói adatok átadására kötelezze a YouTube tulajdonosát, a Google-t.

Kulcsszavak: YouTube Viacom
2008. július 15. 21:37

1 milliárd dollárra pereli a Viacom a Google-t és a YouTube-ot

A többek között a Music Television és a VH1 csatornák tulajdonosaként ismert Viacom 1 milliárd dollár kártérítést kér a Google-től a YouTube-on elhelyezett jogvédett anyagaik miatt.

Kulcsszavak: Viacom jog Google YouTube
2007. március 13. 18:31

Civilszervezet bírálja a Viacomot az MTV-anyagok miatt

Az egyik leghíresebb elektronikus jogvédelmi szervezet, az Electronic Frontier Foundation (EFF) élesen bírálta a Viacomot a zenei videók YouTube-ról történt eltávolítása miatt, szerintük az óriáscég tévesen ítéli meg a helyzetet.

Kulcsszavak: Viacom YouTube MTV
2007. február 15. 22:20

100.000 videóklip törlését kérik a YouTube-ról

A Viacom felszólította a videómegosztó oldalt, hogy a hozzá tartozó csatornákról, tehát az összes MTV csatornáról és a VH-1-ről származó videóklipeket töröljék, a YouTube eltávolítja a több mint 100 ezer felvételt.

2007. február 2. 21:30

Viacom-Adobe szövetség

Augusztus 14-én a  Viacom szórakoztató tartalomipari vállalat és az Adobe Systems stratégiai szövetséget kötött, amely szerint a Viacom az Adobe Engagement Platformja segítségével fogja fejleszteni és terjeszteni a Viacom márkanevű tartalmát. A Viacom a tulajdonában lévő televíziós, filmes és digitális anyagokból az online és a mobil közönség számára is látványos tartalmat fog szolgáltatni. A két vállalat a Viacom exkluzív tartalmára építve, illetve az Adobe új generációs fejlesztőeszközeit és elterjedt platformfüggetlen kliensszoftvereit felhasználva új médiaalkalmazások fejlesztésében is együttműködik.

Kulcsszavak: Viacom Adobe
2006. augusztus 15. 16:02

Az IBM szállítja a Viacom digitális rendszereit

A médiaóriás Viacom szövetséget kötött a "Kék Óriás"-nak is nevezett IBM-mel, amelynek keretében a társaság az IBM-et bízza meg digitális technológiai infrastruktúrájának kiépítésével.

Kulcsszavak: IBM +céginfo Viacom
2002. május 7. 05:32

A Viacom az MTV-re építi jövőképét

A Viacom médiabirodalom legfrissebb terveiből kiderül, hogy a társaság az MTV Networksre építi jövőbeli elképzeléseit, melyekben kiemelt szerepet kaptak a most körvonalazódó piacok, Kína, India és Brazília.

Kulcsszavak: MTV Viacom +céginfo
2001. június 11. 20:07

Az MTV új internetes zenei szolgáltatásai

A világszerte nagy népszerűségnek örvendő zenetelevízió, a Music Television azt tervezi, hogy hamarosan beindítja saját internetes zenevásárlási szolgáltatásait, melynek keretében a világ öt legnagyobb hanglemezkiadó cégének a felvételei lesznek letölthetők.

2001. április 6. 22:15

Multik médiája

A multimédia két óriása, a Viacom és a CBS egyesül, mellyel létrejön egy 35 milliárd dollár értékű potenciális internet- és tv-nagyhatalom.

1999. szeptember 13. 20:54

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További híreink

Fél évig ingyenes az Adverticum „DataMe DMP adatok" szolgáltatása

Magyarország piacvezető médiaoldali hirdetéskiszolgáló rendszere, az Adverticum AdServer a rendkívüli helyzetre való tekintettel ingyenesen biztosítja ügyfelei számára innovatív célzási megoldását. A „DataMe DMP adatok” néven bevezetett szolgáltatás segítségével az AdServer felhasználóinak lehetősége nyílik demográfia, ISP (internetszolgáltató) és érdeklődési körök szerint szegmentált adatokat a pontosabb célzás érdekében felhasználni. 

2020. április 30. 09:47

Az LG történetének legjobb üzemi eredményét érte el 2020. első negyedében

Történetének legjobb negyedévi üzemi eredményéről számolt be pénzügyi gyorsjelentésében az LG Electronics Inc. (LG). A dél-koreai vállalatcsoport 2020 január-márciusi időszakában 14,73 ezer milliárd won (12,45 milliárd dollár) konszolidált árbevételt ért el, míg az első negyedévi üzemi eredmény 1,09 milliárd wont (921,47 millió dollár) tett ki. 

2020. április 29. 17:15
online sportfogadás