Viacom kulcsszót tartalmazó cikkek

Találatok a következő kulcsszóra: Viacom

Kódolatlan Paramount Channel és RTL Spike a MinDig TV-n

Két hétig kódolatlanul elérhetőek a Paramount Channel és az RTL Spike csatornák a MinDig TV nézői számára. 2018. május 28. és június 10. között 750 ezer háztartásban filmpremiereket, régi klasszikusokat és jól ismert sorozatokat egyaránt láthatnak a nézők a Viacom és az Antenna Hungária megállapodásának köszönhetően.

2018. május 27. 09:26

Újabb kódolatlan hetek a MinDig TV-n!

Két hétig kódolatlanul nézhető a Paramount Channel minden MinDig TV néző számára. 2017. február 12-26. között 750 ezer háztartásban filmpremiereket és régi klasszikusokat egyaránt láthatnak a nézők a Viacom és az Antenna Hungária megállapodásának köszönhetően.

2017. február 12. 07:40

Kódolatlan RTL Spike hónap a MinDig TV-n!

A több mint 750 ezer háztartásban elérhető MinDig TV nézői december 1. és január 2. között kódolatlanul érhetik el a Viacom csoport legújabb csatornáját, az RTL Spike-ot. Január 2-át követően a csatorna a MinDig TV Extra Aktív+ csomagjában, a 64. programhelyen lesz elérhető.

2016. december 1. 07:00

„A digitális világ mindképpen eljön”

A Viacom a hagyományos lineáris televíziós tartalomszolgáltatás mellett egyre nagyobb hangsúlyt kíván fektetni az on-demand, mobil és OTT platformok közötti tartalommenedzselésre. Interjú Bodócsi Erikával, a Viacom International Media Networks közép-kelet-európai tartalomértékesítési és tartalommenedzsment igazgatójával.

2016. szeptember 19. 15:34

Közösen dolgozik a Viacom és a Tumblr

A világ szórakoztatóiparának egyik nagyhatalma, a Viacom és napjaink egyik legnépszerűbb mikroblog-szolgáltatója, a Tumblr megállapodást kötött. A 2014-es Upfronts alatt a Viacom csak a Tumblrre szánt kampányokkal jelentkezik, melyek a cég tévés portfóliójának legsikeresebb sorozatait és műsorait támogatják majd. A médiavállalat hazánkban is elérhető csatornái is profitálnak majd az együttműködésből.

2014. március 21. 10:13

A DIGI TV-n keresztül erősödik a Viacom

A napokban a DIGI TV-vel kötött megállapodásnak köszönhetően bővül a világ egyik legnagyobb tartalomszolgáltató vállalata, a Viacom lefedettsége a régióban. Csatornái közül a Comedy Central állandó helyet foglal el a legnézettebb magyar kábel csatornák között, a Nickelodeon is, népszerűségének köszönhetően, itthon és Romániában is egyre több háztartásban elérhető.

2013. szeptember 23. 09:51

A Viacom lemond a YouTube-felhasználók személyes adatainak kiadatásáról

A többek között a Music Televisionról is ismert médiakonglomeráció egyeztetések után elállt attól az igényétől, hogy egyéni felhasználói adatok átadására kötelezze a YouTube tulajdonosát, a Google-t.

Kulcsszavak: YouTube Viacom
2008. július 15. 21:37

1 milliárd dollárra pereli a Viacom a Google-t és a YouTube-ot

A többek között a Music Television és a VH1 csatornák tulajdonosaként ismert Viacom 1 milliárd dollár kártérítést kér a Google-től a YouTube-on elhelyezett jogvédett anyagaik miatt.

Kulcsszavak: Viacom jog Google YouTube
2007. március 13. 18:31

Civilszervezet bírálja a Viacomot az MTV-anyagok miatt

Az egyik leghíresebb elektronikus jogvédelmi szervezet, az Electronic Frontier Foundation (EFF) élesen bírálta a Viacomot a zenei videók YouTube-ról történt eltávolítása miatt, szerintük az óriáscég tévesen ítéli meg a helyzetet.

Kulcsszavak: Viacom YouTube MTV
2007. február 15. 22:20

100.000 videóklip törlését kérik a YouTube-ról

A Viacom felszólította a videómegosztó oldalt, hogy a hozzá tartozó csatornákról, tehát az összes MTV csatornáról és a VH-1-ről származó videóklipeket töröljék, a YouTube eltávolítja a több mint 100 ezer felvételt.

2007. február 2. 21:30

Viacom-Adobe szövetség

Augusztus 14-én a  Viacom szórakoztató tartalomipari vállalat és az Adobe Systems stratégiai szövetséget kötött, amely szerint a Viacom az Adobe Engagement Platformja segítségével fogja fejleszteni és terjeszteni a Viacom márkanevű tartalmát. A Viacom a tulajdonában lévő televíziós, filmes és digitális anyagokból az online és a mobil közönség számára is látványos tartalmat fog szolgáltatni. A két vállalat a Viacom exkluzív tartalmára építve, illetve az Adobe új generációs fejlesztőeszközeit és elterjedt platformfüggetlen kliensszoftvereit felhasználva új médiaalkalmazások fejlesztésében is együttműködik.

Kulcsszavak: Viacom Adobe
2006. augusztus 15. 16:02

Az IBM szállítja a Viacom digitális rendszereit

A médiaóriás Viacom szövetséget kötött a "Kék Óriás"-nak is nevezett IBM-mel, amelynek keretében a társaság az IBM-et bízza meg digitális technológiai infrastruktúrájának kiépítésével.

Kulcsszavak: IBM +céginfo Viacom
2002. május 7. 05:32

A Viacom az MTV-re építi jövőképét

A Viacom médiabirodalom legfrissebb terveiből kiderül, hogy a társaság az MTV Networksre építi jövőbeli elképzeléseit, melyekben kiemelt szerepet kaptak a most körvonalazódó piacok, Kína, India és Brazília.

Kulcsszavak: MTV Viacom +céginfo
2001. június 11. 20:07

Az MTV új internetes zenei szolgáltatásai

A világszerte nagy népszerűségnek örvendő zenetelevízió, a Music Television azt tervezi, hogy hamarosan beindítja saját internetes zenevásárlási szolgáltatásait, melynek keretében a világ öt legnagyobb hanglemezkiadó cégének a felvételei lesznek letölthetők.

2001. április 6. 22:15

Multik médiája

A multimédia két óriása, a Viacom és a CBS egyesül, mellyel létrejön egy 35 milliárd dollár értékű potenciális internet- és tv-nagyhatalom.

1999. szeptember 13. 20:54

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További híreink

A vírusveszély miatt idén online rendezik meg a cégvezetők csúcskonferenciáját

Október 13-án immár nyolcadik alkalommal rendezik meg az Országos Cégvezetői Csúcskonferenciát, az esemény viszont ezúttal a koronavírus-járvány terjedésére való tekintettel online formában zajlik majd. A konferencia résztvevői megtudhatják, hogyan építhetnek stabil céget a jelenlegi instabil piaci környezetben. Piroska Gyula szervező tájékoztatása szerint a rendezvényen több olyan szakértő és sikeres vállalkozó is előadást tart majd különböző területekről, akik korábban már átéltek nehézségeket, és hiteles információkat tudnak átadni az érdeklődőknek.

2020. szeptember 21. 10:11

Virtuális nézőteret nyit a Budai Szabadtéri Színház

A vírushelyzetre reagálva online színházi rendszert fejlesztett a Budai Szabadtéri Színház. Már szombat estétől „dupla nézőtérrel” lesz látható a ’Négyen Extra’ című előadás Mészáros Árpád Zsolt, Serbán Attila, Egyházi Géza, Csengeri Attila és Kerényi Miklós Máté szereplésével. Így tehát nem csak azoknak játszanak majd a színészek, akik az épített nézőtéren ülnek, hanem azoknak is, akik otthonról, élőben, HD minőségben követik majd az előadást. A virtuális nézőtérre kedvezőbb áron válthat jegyet a közönség. Az elkövetkezendő fél évben számtalan musical, operett és vígjáték kerül bemutatásra ezzel a módszerrel.

2020. szeptember 9. 12:11
online sportfogadás