Videoton kulcsszót tartalmazó cikkek

Találatok a következő kulcsszóra: Videoton

Technológiai fejlesztés a Videotonban 1,3 milliárd forint értékben

Elektronikai szerelési technológiák fejlesztésére 1,3 milliárd forint értékű beruházást valósított meg a Videoton - jelentette be a cégcsoport profi ipari elektronikát gyártó tagvállalata, a Videoton Electronic Assembly Services Kft. (Videoton EAS Kft.) ügyvezetője szerdán sajtótájékoztatón Székesfehérváron.

Kulcsszavak: +céginfo Videoton
2011. április 21. 10:09

A számítógépes játék hőskorát idézi a műszaki múzeum új kiállítása

A számítógépes játék hőskorát, a 70-80-as éveket idézi a Magyar Műszaki és Közlekedési Múzeum legújabb kiállítása, az Űrhódító. A kiállítás címe Tomohiro Nishikado japán programozó 1978-ban bemutatott legendás programjára, a Space Invaders-re és annak 1980-as évekbeli magyar átiratára utal.

2010. május 24. 17:52

Termelésének bővítését tervezi a Videoton Kárpátalján

Az elektronikai alkatrészeket gyártó Videoton Holding, amely nemrég létesített iparvállalatot Ukrajnában, termelésének bővítését tervezi Kárpátalján - adta hírül az ungvári ua-reporter.com internetes hírportál pénteken.

Kulcsszavak: Videoton +céginfo
2010. április 26. 08:03

Húszéves a hazai optikai adathordozó-gyártás

Két évtizede kezdte meg működését Székesfehérváron Közép-Európa első CD-gyára. 1988-ban a vállalat Európában tizedikként indította el a CD-gyártást, és ma már éves szinten közel 20 millió adathordozót állít elő.

Kulcsszavak: Videoton +céginfo CD
2008. október 28. 13:43

Új informatikai cég a Videoton-csoportban

Új informatikai cég alapításáról döntött a Videoton-csoport; a 10 millió forint alaptőkéjű Videoton Business Solution Kft.-t a VT-Soft Kft.-ből szervezte ki - mondta a cégcsoport vezérigazgatója el az MTI-nek szerdán.

Kulcsszavak: Videoton VT-Soft +céginfo
2008. május 22. 09:13

Új informatikai céget alapít a Videoton

Új informatikai céget alapít a Videoton: a tulajdonában lévő VT-SOFT Kft-ből kiszervezve létrehozza a Videoton Business Solution-t, miközben a VT-SOFT többségi tulajdonát eladja egy lengyel befektetőnek.

2008. május 13. 08:25

Samsung: bemutató a csillaghegyi szervizközpontban

Szerviz-bemutatónapot tartottak október 22-én a Samsung Electronics Magyar Rt. csillaghegyi központjában.

Kulcsszavak: Samsung Videoton Opel
2003. október 22. 20:03

Videoton: létszámleépítés három üzemben

Ezernél több munkahely megszüntetésére kényszerül enyingi, valamint két veszprémi üzemében a jelenleg tízezernél több dolgozót foglalkoztató, tavaly 68,8 milliárd forint árbevételt elért Videoton - tájékoztatta a cégcsoport vezérigazgató-helyettese hétfőn az MTI-t.

2003. január 28. 07:52

Audio-másolásvédelmi technológia a Videoton CD-gyárban

A VTCD Videoton Kompaktlemez-gyártó Kft. 2002. szeptember 27-től - a többi nagy európai gyártóval párhuzamosan - megkezdte a digitális másolásvédelmi rendszerrel ellátott CD-k gyártását.

Kulcsszavak: +legfontosabb Videoton CD jog
2002. október 3. 10:39

Új szereplő az e-piacon

Évente öt vállalkozás összesen 100 millió forintos támogatását tervezi a Videoton Holding, a Műszertechnika és a Gamax Kft. által létrehozott CeWeb Konzorcium szerdán megnyílt inkubátorháza - közölte Kemény György üzletfejlesztési igazgató Budapesten sajtótájékoztatón.

2000. október 19. 08:14

Új IBM-beruházás Székesfehérvárott

A készre szerelt merevlemezes adattárolók raktározására, a vevők igényei szerinti kikészítésére, csomagolására s kiszállítására szolgáló csarnokot adott át a Videoton Holding Rt. szerdán Székesfehérvárott az IBM Storage Products Kft.-nek.

1999. december 26. 15:24

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További híreink

Új energiacímkék jönnek a háztartási gépekre

Ha háztartási gép vásárlását tervezzük, ne lepődjünk meg az újfajta címkék és akár a korábbiaknál lényegesen alacsonyabb kategóriabesorolások láttán. Lecserélik ugyanis az eddigi energiafogyasztási címkéket, amelyek alapvető segítséget nyújtanak a vásárlók döntéshozatalában.

2020. augusztus 4. 16:36

Online sportfogadás Magyarországon

A sportfogadás világa átalakult: a 21. században már az interneten keresztül teszik meg tétjeiket a fogadni vágyók. A kínálati paletta széles, nehéz azonban megtalálni az igazán minőségi oldalakat. Vannak azonban gyűjtősite-ok, amelyek segítenek eligazodni a bukméker oldalak dzsungelében.

2020. július 23. 20:39
online sportfogadás