Vine kulcsszót tartalmazó cikkek

Találatok a következő kulcsszóra: Vine

Új funkcióval frissült a Vine

A héten frissítették a Vine-t, melynek a révén a felhasználók a jövőben semmi olyanról nem maradnak le, amelyet valóban látni szeretnének.

Kulcsszavak: Vine videó frissítés
2014. november 28. 11:01

Megújult a Vine Android alkalmazása

Az iOS verzió felturbózása után a Vine most az Android alkalmazását is számos újdonsággal frissítette: többek között szerkesztjük és importálhatjuk videóinkat.

2014. szeptember 30. 16:10

Az első Vine videó az űrből

Elkészült az első hatmásodperces Vine videó a világűrben a Nemzetközi Űrállomáson. Ez az első olyan Vine alkotás, mely nem a Földön készült.

2014. június 12. 08:59

Vine: privát üzenet- és videóküldés

A Twitter új funkcióval bővítette népszerű szolgáltatását, a Vine-t. A felhasználók ezentúl privátban üzenhetnek egymásnak, és videót is küldhetnek úgy, hogy azt más ne lássa.

2014. április 4. 14:31

A Vine blokkolja a szexuális tartalmakat

A Twitter videómegosztó alkalmazása, a Vine minden egyértelműen szexuális tartalmat blokkol majd, vagyis ilyen jellegű összeállítások a jövőben nem kerülhetnek nyilvánosságra.

2014. március 7. 12:07

Újabb nyelvekkel bővült a Vine támogatottsága

19 új nyelvvel bővíti a Vine a kínálatát. A népszerű alkalmazás frissítésénél az Android és iOS felhasználókra is gondoltak.

2013. november 25. 12:04

Megérkezett Windows Phone-ra a Vine

Nagyjából egy hónapja, a Nokia Worldön jelentették be hivatalosan, hogy több alkalmazás mellett a Vine is elérhető lesz Windows Phone operációs rendszerre. Már elérhető és letölthető az applikáció.

Kulcsszavak: Windows Phone Vine
2013. november 13. 12:49

Szerkeszthetők a Vine posztok

A népszerű, hat másodperces videó rögzítő alkalmazás, a Vine csütörtökön frissítette alkalmazását, amelynek köszönhetően a posztok megosztás előtt szerkeszthetőek és menthetők lesznek.

2013. október 25. 14:02

Tudomány 6 másodpercben

A GE tudományos versenyt hirdet a Vine szellemében. A #6SecondSience Fair (6 másodperc tudomány) a Twitter videómegosztó mobilalkalmazásán zajlik majd augusztus 8-tól 15-ig. A versenyzőknek egy tudományos témájú Vine videót kell készíteniük a #6SecondScience hashtag alatt, és megosztani az alkotást a Twitteren.

2013. augusztus 12. 16:28

A Vine válasza az Instagram videókra

A Twitter nagy riválisa, a Facebook valószínűleg – ahogy írtunk is róla – Instagram videótámogatással újít a jövőben. A Vine válasza is megvan erre a lépésre.

2013. június 20. 14:49

A Twitter után szabadon – Instagram videótámogatással újíthat a Facebook

A Twitter Vine funkciójához hasonlóan a Facebook is bevezetheti a videó támogatást Intagramhoz. A TechChrunch egy jelentésre hivatkozva közölte ezeket az információkat, melyek valóságtartama június 20-án, a Facebook sajtóeseményén igazolódhat be.

2013. június 17. 15:22

Megérkezett a Vine Androidra

Az androidosok végre használhatják a Vine-t, amely a Twitter egyre népszerűbb videókészítő applikációja.

2013. június 3. 16:25

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További híreink

Újdonságok a szegedi informatikatörténeti kiállításon

A Neumann Társaság által vezetett Informatikai Múzeum újra várja látogatóit a szegedi Szent-Györgyi Albert Agorában új kamarakiállítással, még sosem látott műtárgyakkal, nyári táborokkal és tematikus szombati programokkal.

2020. július 3. 18:53

Új funkcióval bővült a WIWE

Hiánypótló funkcióval bővült a WIWE mobil EKG, mostantól szívritmus-variablilitás (HRV) mérés készítésére is alkalmas az eszköz. Az új funkciót biztosító frissítés a napokban vált elérhetővé a különféle applikációs webáruházakban, ráadás meglepetésként június 17-től egy hónapon keresztül a WIWE kedvezményes áron lesz megvásárolható. 

2020. június 15. 16:23
online sportfogadás