Vine kulcsszót tartalmazó cikkek

Találatok a következő kulcsszóra: Vine

Új funkcióval frissült a Vine

A héten frissítették a Vine-t, melynek a révén a felhasználók a jövőben semmi olyanról nem maradnak le, amelyet valóban látni szeretnének.

Kulcsszavak: Vine videó frissítés
2014. november 28. 11:01

Megújult a Vine Android alkalmazása

Az iOS verzió felturbózása után a Vine most az Android alkalmazását is számos újdonsággal frissítette: többek között szerkesztjük és importálhatjuk videóinkat.

2014. szeptember 30. 16:10

Az első Vine videó az űrből

Elkészült az első hatmásodperces Vine videó a világűrben a Nemzetközi Űrállomáson. Ez az első olyan Vine alkotás, mely nem a Földön készült.

2014. június 12. 08:59

Vine: privát üzenet- és videóküldés

A Twitter új funkcióval bővítette népszerű szolgáltatását, a Vine-t. A felhasználók ezentúl privátban üzenhetnek egymásnak, és videót is küldhetnek úgy, hogy azt más ne lássa.

2014. április 4. 14:31

A Vine blokkolja a szexuális tartalmakat

A Twitter videómegosztó alkalmazása, a Vine minden egyértelműen szexuális tartalmat blokkol majd, vagyis ilyen jellegű összeállítások a jövőben nem kerülhetnek nyilvánosságra.

2014. március 7. 12:07

Újabb nyelvekkel bővült a Vine támogatottsága

19 új nyelvvel bővíti a Vine a kínálatát. A népszerű alkalmazás frissítésénél az Android és iOS felhasználókra is gondoltak.

2013. november 25. 12:04

Megérkezett Windows Phone-ra a Vine

Nagyjából egy hónapja, a Nokia Worldön jelentették be hivatalosan, hogy több alkalmazás mellett a Vine is elérhető lesz Windows Phone operációs rendszerre. Már elérhető és letölthető az applikáció.

Kulcsszavak: Windows Phone Vine
2013. november 13. 12:49

Szerkeszthetők a Vine posztok

A népszerű, hat másodperces videó rögzítő alkalmazás, a Vine csütörtökön frissítette alkalmazását, amelynek köszönhetően a posztok megosztás előtt szerkeszthetőek és menthetők lesznek.

2013. október 25. 14:02

Tudomány 6 másodpercben

A GE tudományos versenyt hirdet a Vine szellemében. A #6SecondSience Fair (6 másodperc tudomány) a Twitter videómegosztó mobilalkalmazásán zajlik majd augusztus 8-tól 15-ig. A versenyzőknek egy tudományos témájú Vine videót kell készíteniük a #6SecondScience hashtag alatt, és megosztani az alkotást a Twitteren.

2013. augusztus 12. 16:28

A Vine válasza az Instagram videókra

A Twitter nagy riválisa, a Facebook valószínűleg – ahogy írtunk is róla – Instagram videótámogatással újít a jövőben. A Vine válasza is megvan erre a lépésre.

2013. június 20. 14:49

A Twitter után szabadon – Instagram videótámogatással újíthat a Facebook

A Twitter Vine funkciójához hasonlóan a Facebook is bevezetheti a videó támogatást Intagramhoz. A TechChrunch egy jelentésre hivatkozva közölte ezeket az információkat, melyek valóságtartama június 20-án, a Facebook sajtóeseményén igazolódhat be.

2013. június 17. 15:22

Megérkezett a Vine Androidra

Az androidosok végre használhatják a Vine-t, amely a Twitter egyre népszerűbb videókészítő applikációja.

2013. június 3. 16:25

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További híreink

Több millióan kaphatnak ingyenes online védelmet áprilistól

A koronavírus járvány okozta rendkívüli gazdasági és társadalmi helyzetben három hónapig ingyen digitális védelmet nyújt a Panda Security minden meglévő és új vállalati ügyfelének, valamint tanároknak és diákoknak világszerte. A távmunkára és az online oktatásra való hirtelen átállás komoly biztonsági kockázatot jelent megfelelő technológiai háttér nélkül. Ezért a cég több mint 30 millió meglévő felhasználója és az új belépők számára biztosít díjmentesen kibervédelmi szolgáltatásokat az online támadásokkal szemben. A kezdeményezéssel a társaság célja, hogy a vállalkozások és az oktatási intézmények biztonsággal munkatársaikra és alaptevékenységükre koncentrálhassanak.

2020. március 31. 12:57

Hogyan legyenek a gyerekek és a tanárok biztonságban a digitális oktatás ideje alatt is?

Az ország összes iskolájában múlt hétfőn digitális oktatás kezdődött. Ez azt jelenti, hogy a gyerekeknek és a tanároknak sok esetben kapkodva, pár óra alatt kell megismerkedniük rengeteg platformmal, letölteni mindeddig ismeretlen programokat, felkészülten állniuk a virtuális világ kihívásai elé. Ez sokszor nem könnyű, főleg hogy a szülők nem tudják ezekben a napokban teljes figyelmükkel a gyerekek internetes tevékenységén tartani a szemüket, hiszen esetleg maguk is ugyanezekkel a kihívásokkal küzdenek a home office munkavégzés kapcsán. Az ESET szakemberei összegyűjtötték, hogy mire érdemes figyelni ilyenkor, és hogy levegyék a terhek egy részét a szülőkről, most 3 hónapos ingyenes próbaverziót biztosítanak az ESET Internet Security biztonsági megoldásból minden diáknak és tanárnak.

2020. március 25. 10:43
online sportfogadás