Vine kulcsszót tartalmazó cikkek

Találatok a következő kulcsszóra: Vine

Új funkcióval frissült a Vine

A héten frissítették a Vine-t, melynek a révén a felhasználók a jövőben semmi olyanról nem maradnak le, amelyet valóban látni szeretnének.

Kulcsszavak: Vine videó frissítés
2014. november 28. 11:01

Megújult a Vine Android alkalmazása

Az iOS verzió felturbózása után a Vine most az Android alkalmazását is számos újdonsággal frissítette: többek között szerkesztjük és importálhatjuk videóinkat.

2014. szeptember 30. 16:10

Az első Vine videó az űrből

Elkészült az első hatmásodperces Vine videó a világűrben a Nemzetközi Űrállomáson. Ez az első olyan Vine alkotás, mely nem a Földön készült.

2014. június 12. 08:59

Vine: privát üzenet- és videóküldés

A Twitter új funkcióval bővítette népszerű szolgáltatását, a Vine-t. A felhasználók ezentúl privátban üzenhetnek egymásnak, és videót is küldhetnek úgy, hogy azt más ne lássa.

2014. április 4. 14:31

A Vine blokkolja a szexuális tartalmakat

A Twitter videómegosztó alkalmazása, a Vine minden egyértelműen szexuális tartalmat blokkol majd, vagyis ilyen jellegű összeállítások a jövőben nem kerülhetnek nyilvánosságra.

2014. március 7. 12:07

Újabb nyelvekkel bővült a Vine támogatottsága

19 új nyelvvel bővíti a Vine a kínálatát. A népszerű alkalmazás frissítésénél az Android és iOS felhasználókra is gondoltak.

2013. november 25. 12:04

Megérkezett Windows Phone-ra a Vine

Nagyjából egy hónapja, a Nokia Worldön jelentették be hivatalosan, hogy több alkalmazás mellett a Vine is elérhető lesz Windows Phone operációs rendszerre. Már elérhető és letölthető az applikáció.

Kulcsszavak: Windows Phone Vine
2013. november 13. 12:49

Szerkeszthetők a Vine posztok

A népszerű, hat másodperces videó rögzítő alkalmazás, a Vine csütörtökön frissítette alkalmazását, amelynek köszönhetően a posztok megosztás előtt szerkeszthetőek és menthetők lesznek.

2013. október 25. 14:02

Tudomány 6 másodpercben

A GE tudományos versenyt hirdet a Vine szellemében. A #6SecondSience Fair (6 másodperc tudomány) a Twitter videómegosztó mobilalkalmazásán zajlik majd augusztus 8-tól 15-ig. A versenyzőknek egy tudományos témájú Vine videót kell készíteniük a #6SecondScience hashtag alatt, és megosztani az alkotást a Twitteren.

2013. augusztus 12. 16:28

A Vine válasza az Instagram videókra

A Twitter nagy riválisa, a Facebook valószínűleg – ahogy írtunk is róla – Instagram videótámogatással újít a jövőben. A Vine válasza is megvan erre a lépésre.

2013. június 20. 14:49

A Twitter után szabadon – Instagram videótámogatással újíthat a Facebook

A Twitter Vine funkciójához hasonlóan a Facebook is bevezetheti a videó támogatást Intagramhoz. A TechChrunch egy jelentésre hivatkozva közölte ezeket az információkat, melyek valóságtartama június 20-án, a Facebook sajtóeseményén igazolódhat be.

2013. június 17. 15:22

Megérkezett a Vine Androidra

Az androidosok végre használhatják a Vine-t, amely a Twitter egyre népszerűbb videókészítő applikációja.

2013. június 3. 16:25

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További híreink

December elején nyit az első magyar kriptotőzsde

Az áttörés éve lett 2021 a hazai kriptopiac világában. Az idei esztendőben egymástól függetlenül fél tucat kriptopénz, úgynevezett token elindulásáról döntöttek magyar szereplők. A szerencsés esetben már néhány hónap alatt akár 300-400 százalékos haszonnal kecsegtető virtuális pénz a befektetők fantáziáját is megmozgatta. A legalább százezer főre becsülhető magyar kriptopénz-tulajdonosi kör a hírek szerint nemcsak a világhírű bitcoinból és ethereumból vásárolt be előszeretettel, hanem szívesen költött a magyar fejlesztői csapattal, honlappal rendelkező kriptopénzekre is. Ennek a trendnek egy új, meghatározó állomása lehet, hogy december elején elérhetővé válik az első magyar iparági börze, a New Change Kriptotőzsde.

2021. november 30. 21:13

Dr. Charaf Hassan a Vodafone Magyarország Alapítvány kuratóriumának új elnöke

A Vodafone Magyarország Alapítvány kuratóriumi elnöke a következő 5 évben Dr. Charaf Hassan lesz, a Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem Villamosmérnöki és Informatikai Karának nemzetközileg is elismert dékánja. Az új elnök szakmai tapasztalatával is segíti majd a Vodafone Alapítvány digitális kompetenciafejlesztést és társadalmi esélyegyenlőség megteremtését célzó programjait. 

2021. november 18. 16:49