VirusBuster kulcsszót tartalmazó cikkek

Találatok a következő kulcsszóra: VirusBuster

Újabb VB100 minősítés a VirusBuster-nek

Sorozatban a tizenkettedik rangos "Virus Bulletin 100%" (VB100) teszten szerepelt sikerrel a VirusBuster, mely most Linux környezetben szerzett tanúsítványt.

Kulcsszavak: vírus security VirusBuster
2012. március 6. 09:20

Windows 7 alatt is bizonyított a VirusBuster

A legmegbízhatóbb vírusvédelmi szoftvercégek sorába emelte az egyetlen magyar fejlesztőt a nemzetközi szakma. A Virus Bulletin tesztközpont vizsgálatain immáron megszakítás nélkül tizenegyedik alkalommal teljesített hibátlanul a VirusBuster rendszere.

Kulcsszavak: VirusBuster vírus security
2012. január 16. 10:38

Viselkedésalapú védelmet fejleszt a VirusBuster

A VirusBuster Kft. 74 millió forint uniós támogatást nyert a Vállalatok komplex technológiai innovációjának támogatása című pályázati kiíráson az Új Széchenyi Terv keretében, a pénzt egy több mint 220 millió forint összköltségvetésű új vírusvédelmi szoftver készítésére fordítják.

Kulcsszavak: security VirusBuster vírus
2011. december 1. 09:24

Viselkedés alapú vírusszűrés uniós támogatással

Új technológia kifejlesztésébe fogott a VirusBuster csapata: a cél egy olyan proaktív védelmi megoldás kifejlesztése, amely a számítógépes károkozókat, kártékony kódokat viselkedésük alapján képes felismerni és semlegesíteni. A szoftvercsomag összesen 220 millió forintos fejlesztési tervéhez a cég a Közép-Magyarországi Operatív Program keretéből 74 millió forintos támogatását nyert el. Az elkészült megoldást a társaság nemcsak saját rendszereibe építi be, hanem más vírusvédelmi terméket gyártó cégnek is értékesíti.

2011. november 23. 10:05

Sokakat bosszantó pottyantó

Veszedelmes kártevőt becsempésző, úgynevezett pottyantó program áll előkelő helyen a magyar netet leginkább fenyegető rosszindulatú programok listáján – derül ki a VirusBuster májusi statisztikáiból.

Kulcsszavak: vírus VirusBuster
2011. június 15. 18:02

Hívatlan cégfinanszírozók alattomos ajánlatai

„Jövedelmező üzlet”, „hatalmas összegek”, „projekttámogató hitel” – nem fukarkodnak a csalikkal azok az üzenetek, amelyek az utóbbi hetekben mind nagyobb számban esnek be a vállalkozások e‑levelesládájába. Angolul vagy gépi fordításban – ragokat és szórendet zagyváló neomagyarsággal – arra buzdítják a cégvezetőket: lépjenek kapcsolatba az állítólag pénzeszsákokon ülő feladókkal. 

Kulcsszavak: VirusBuster
2011. április 14. 19:45

A VirusBuster védi az ECDL-vizsgaközpontokat

A VirusBuster Kft. és a Neumann János Számítógép-tudományi Társaság (NJSZT) megállapodásának értelmében az egyetlen hazai antivírus-szoftverfejlesztő cég díjmentesen biztosítja az Európai Számítógép-használói Jogosítvány (ECDL) vizsgaközpontokban az ECDL-oktatásra használt gépek teljes körű védelmét, s az intézményeknek más kedvezményeket is kínál.

Kulcsszavak: NJSZT ECDL VirusBuster
2011. március 21. 13:32

Öreg járművel szörfözni felelőtlenség!

Tízesztendős múlt a világ legelterjedtebb böngészőjének, a Microsoft Internet Explorerének a 6-os változata. Jóllehet már évek óta a 8-as verzió is ingyenesen letölthető, s rövidesen a 9-es kiadás is megérkezik, sokan még ma is az elavult 6-ossal utaznak a világhálón. Ilyen öreg járművel szörfözni pedig a VirusBuster szakértője szerint kimondottan felelőtlenség.

2011. március 12. 15:43

ICSA Labs tanúsítványt kapott a VirusBuster

Újabb teszten bizonyította védelmi erejét a VirusBuster Professional. Az informatikai biztonság hazai specialistájának szoftvere az amerikai ICSA Labs tanúsítványával gyarapította tekintélyes díj-gyűjteményét.

Kulcsszavak: security VirusBuster
2011. január 20. 08:02

Trójaiak, férgek, robothálózatok

A tavalyi év utolsó hónapjában főként számítógépes bűnözők által üzemeltett robothálózatokról (botnetekről) terjesztett trójai kártevők és férgek furakodtak be a hazai internetezők PC-ibe. A kórokozók gyakran maguk is botnetbe szervezik az áldozat gépét – közölte a VirusBuster.

2011. január 11. 13:54

E-mail címed nyertek!

Aki küldi, sokat nyerhet, aki kapja és elhiszi, csak veszíthet azokon az elektronikus leveleken, amelyek a napokban tömegesen kezdtek áradni a hazai internetezőkhöz – figyelmeztet a VirusBuster.

Kulcsszavak: security spam VirusBuster
2010. november 17. 19:01

Hamis vírusirtók, zombigyárosok, kulcslopók

Makacsul ostromolják a magyar internetezőket a hamis antivírusprogramokat terjesztő kártevők, s nincsenek biztonságban játékszoftvereink CD-kulcsai sem – állapította meg az elmúlt hónap kártevőstatisztikáit elemezve a VirusBuster.

Kulcsszavak: security vírus VirusBuster
2010. november 16. 17:49

Amerikában vizsgázott a VirusBuster

Ismét sikerrel szerepelt az informatikai biztonság hazai specialistájának szoftvere az Egyesült Államokban működő neves bevizsgáló-tanúsító cég, az ICSA Labs tesztjén.

Kulcsszavak: vírus security VirusBuster
2010. november 14. 08:33

VirusBuster: Nagyvállalati biztonság - egyéni felhasználóknak

Új piaci szegmens felé nyit novembertől a VirusBuster. Az informatikai biztonság hazai specialistája a nagyvállalatok után ezentúl az egyéni felhasználók számára is kínálja prémium antivírus szoftverét. Az új piaci stratégiát arculatváltás kíséri, a háttérben pedig továbbfejlesztett termékcsalád és ügyfélszolgálat áll.

Kulcsszavak: security vírus VirusBuster
2010. október 27. 14:12

Rohamozó botnetek

Valóságos szőnyegbombázást folytattak a magyar neten az elmúlt hónapban a kártevőket letöltő robothálózatok -- derül ki a VirusBuster statisztikáiból.

Kulcsszavak: vírus security VirusBuster
2010. október 15. 12:58

Megújult a VirusBuster windowsos termékcsaládja

Minden felhasználó számára hasznos új védelmi funkciókkal, s a rendszergazdák kényelmét javító eszközökkel gazdagította Windows környezetre tervezett termékeit az informatikai biztonság hazai specialistája. A VirusBuster 7.0 verziószámot viselő szoftverei már letölthetők a cég weboldaláról. Annak azonban, aki eddig is VirusBuster termékkel védte rendszerét a kártevőktől, nem kell a letöltéssel foglalkoznia: programja automatikusan frissül.

Kulcsszavak: security VirusBuster
2010. október 4. 16:04

Ötezer eurós fizetés és jutalék részmunkaidős otthoni munkáért

Veszedelmes kéretlen levelek hirtelen érkezett óriási áradata zúdult a magyar felhasználókra - jelentette a VirusBuster.

Kulcsszavak: VirusBuster spam
2010. szeptember 24. 18:36

VirusBuster: júniusi vírusok

Június legnagyobb eseménye kétségkívül a foci-világbajnokság volt - és persze meglovagolták a vb-őrületet a számítógépes bűnözők is. Emellett, mint a korábbi hónapokban, megállás nélkül támadták a magyar internetezőket a különböző botnet kártevők és hamis vírusirtók - tudósított a VirusBuster.

Kulcsszavak: VirusBuster vírus
2010. július 18. 23:28

A laptop, ami nincs

Angolul már régóta kering a világhálón, s a magyar netet is immár másodszor öntötte el egy ingyen laptoppal kecsegtető üzenet, ám a kacsa-levélből egy szó sem igaz - figyelmeztetett a VirusBuster.

Kulcsszavak: security hacker VirusBuster
2010. június 23. 19:33

Májusi vírusok

Úgy látszik, az esősre és hidegre sikeredett tavaszvég kedvezett egy régebbről ismert fájlfertőző kártevő újjáéledésének. A háttérben pedig megállás nélkül ostromolták májusban is a magyar internetezőket a különböző botnet kártevők és a hamis vírusirtók - derül ki a VirusBuster elemzéséből.

Kulcsszavak: vírus VirusBuster
2010. június 16. 12:42

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További híreink

Fél évig ingyenes az Adverticum „DataMe DMP adatok" szolgáltatása

Magyarország piacvezető médiaoldali hirdetéskiszolgáló rendszere, az Adverticum AdServer a rendkívüli helyzetre való tekintettel ingyenesen biztosítja ügyfelei számára innovatív célzási megoldását. A „DataMe DMP adatok” néven bevezetett szolgáltatás segítségével az AdServer felhasználóinak lehetősége nyílik demográfia, ISP (internetszolgáltató) és érdeklődési körök szerint szegmentált adatokat a pontosabb célzás érdekében felhasználni. 

2020. április 30. 09:47

Az LG történetének legjobb üzemi eredményét érte el 2020. első negyedében

Történetének legjobb negyedévi üzemi eredményéről számolt be pénzügyi gyorsjelentésében az LG Electronics Inc. (LG). A dél-koreai vállalatcsoport 2020 január-márciusi időszakában 14,73 ezer milliárd won (12,45 milliárd dollár) konszolidált árbevételt ért el, míg az első negyedévi üzemi eredmény 1,09 milliárd wont (921,47 millió dollár) tett ki. 

2020. április 29. 17:15
online sportfogadás