Visa kulcsszót tartalmazó cikkek

Találatok a következő kulcsszóra: Visa

A Samsung és a Visa együttműködése forradalmasítja az online fizetést

A Samsung Electronics együttműködési megállapodást kötött a Visával, amelynek segítségével eljuttatja a Samsung Pay terméket az online kereskedőkhöz. A Samsung Pay felhasználói már ebben az évben több százezer olyan kereskedőnél vásárolhatnak majd világszerte, ahol elfogadják a Visa Checkout rendszert.

2017. április 3. 10:10

Visa-val is lehet fizetni közösségi hálókon

Globálisan bővíti peer-to-peer fizetési megoldását a Visa Europe, és a fastacash-sel együttműködve vezető közösségi médiahálózatokon keresztül is elérhetővé teszi a fizetést - jelentette be a nemzetközi kártyatársaság.

2015. február 26. 14:25

A MasterCard és a Visa az internetes fizetést egyszerűsítő szabványon dolgozik

Az internetes fizetést egyszerűsítő, új hitelesítési szabványon dolgozik a MasterCard a Visával közösen, az új szabványban komoly szerep juthat az egyszer használatos jelszavak és a biometrikus adatok használatának - közölte a MasterCard.

2014. november 17. 15:14

2020-ra Európában mindenhol lehet majd egyérintéssel és mobillal fizetni

A MasterCard 2020-ra Európa-szerte alapvető szabvánnyá szeretné tenni az egyérintéses fizetést - közölte a cég. Ennek köszönhetően valamennyi kereskedőnél, ahol lehet MasterCard és Maestro bankkártyával fizetni, arra is lehetőség lesz, hogy a vásárlók egyérintéses bankkártyával és NFC-képes (közeli, néhány centiméteres hatótávolságú) mobiltelefonnal fizessenek.

2014. szeptember 11. 16:23

A mobilfizetésre térnének át a pénzintézetek

A mobiltelefonos fizetési szolgáltatások felé nyitnak a hagyományos fizetőkártya szolgáltató pénzintézetek - írja a Wall Street Journal online kiadása.

2013. március 4. 08:20

A Visa Europe 100 millió eurót fektet az elektronikus fizetés fejlesztésébe

A Visa Europe éves szinten 100 millió eurót készül befektetni a bankkártyás fizetések és mobilfizetés, illetve az e-kereskedelem még erősebb összehangolásába - közölte a társaság szerdán az MTI-vel.

Kulcsszavak: Visa
2011. április 21. 08:33

Hitelkártya helyett elég lesz a mobiltelefon

Rövidesen már nem csak a pénzünket hagyhatjuk otthon, ha elmegyünk bevásárolni, vagy vacsorázni, hanem a bankkártyánkat is, feltéve, ha nálunk van a mobiltelefonunk. A Visa - egyelőre Amerikában - már az idei év második felére tervezi annak a szolgáltatásnak a bevezetését, amelynek segítségével az okostelefonunkat elektronikus pénztárcává alakíthatjuk.

 

2011. február 19. 10:22

Visa Europe: a tranzakciók összértéke 856 milliárd euró 2009-ben

A Visa kártyával lebonyolított tranzakciók összértéke Európában 3,7 százalékkal nőtt 2009-ben, és elérte a 856 milliárd eurót - közölte Mark Antipof, a Visa Europe regionális területi vezetője szerdán Budapesten sajtótájékoztatón.

Kulcsszavak: Visa bankkártya
2010. január 28. 09:49

Biztonságos online fizetés az újfajta Visa kártyával

A Visa átdolgozta eddig sokat kritizált online fizetési rendszerét, és előrukkolt egy kijelzővel és mini-billentyűzettel felszerelt hitelkártyával.

Kulcsszavak: Visa hitelkártya security
2008. november 15. 18:02

Nagy-Britanniában bevezetik az érintőkártyás fizetést

A Mastercard és a Visa által finanszírozott rendszerben a kisebb összegű fizetéseknél nem kell kártyalehúzót és pinkódot használni, csupán a megadott felülethez érinteni a kártyát.

Kulcsszavak: bankkártya MasterCard Visa
2007. május 10. 21:43

3-D Secure: biztonságos fizetés mobiltelefon-kártyával

A biztonságos elektronikus üzleti tranzakciókhoz megoldásokat kínáló Arcot Systems és a Visa International bejelentette, hogy a Verified by Visa (VbV) biztonságos online vásárlási programot azokra a mobiltelefonos tranzakciókra is kiterjeszti, amelyek összhangban állnak a Visa legújabb dinamikus jelszó-hitelesítő specifikációival. Az új szolgáltatást először a Visa oroszországi és európai tagbankjainál, valamint a térség mobiltelefon-szolgáltatóinál és technológiai cégeinél vezetik be.

Kulcsszavak: Visa mobilszolg
2005. december 16. 10:30

Visa: egymás után hetedszer a "világ vezető hitelkártyája"

Egymást követően immáron hetedik alkalommal ítélték oda a "Világ Vezető Hitelkártyája" díjat a Visának a World Travel Awards rangos díjkiosztó ünnepségén, amely elismerésben részesíti az utazás és idegenforgalom területén elért kiemelkedő eredményeket.

Kulcsszavak: díj Visa
2004. december 25. 10:04

A Visa új vezető kinevezését jelentette be

A Visa International bejelentette Gabriele Capelletti kinevezését, aki a Visa Europe kereskedelmi termékekért és szolgáltatásokért felelős ágazatának vezetői tisztét fogja betölteni.

Kulcsszavak: +céginfo Visa
2004. november 15. 13:40

Mellőzhető a blokk aláírása a Visa új chip-kártyájával

Az új innovatív Visa Mini Chip-kártya nagyobb kényelmet, többféle fizetési lehetőséget és nagyobb biztonságot biztosít a Visa leendő és már meglévő ügyfelei számára.

Kulcsszavak: bank card bankkártya Visa
2004. november 7. 19:28

A magyarok csaknem 1 milliárd dollár értékben vásároltak Visa kártyával

A magyarok vásárlási szokásai modernizálódnak: egyre többen látják be, hogy nem szükséges készpénzt kivenniük az ATM-ből - sokkal egyszerűbb, ha a Visa kártyájukkal fizetnek.

2004. október 23. 11:01

A Visa kártyák magyarországi térhódítása elérte az EU-s szintet

A Visa kártyák aránya Magyarország magasabb, mint Svájcban, Hollandiában, Ausztriában vagy akár Németországban, a magyar Visa kártyabirtokosok 2004 márciusával végződő évben 6,3 milliárd dollárt költöttek.

Kulcsszavak: Visa
2004. július 21. 22:00

Önálló részleget hoz létre Európában a Visa, megszületik a Visa Europe Limited

A Visa Internatonal EU régiója 2004. július elsejével különálló szervezetté alakult Visa Europe néven, az új szervezet egy új, teljes mértékben európai elektronikus fizetőrendszert alkot.

Kulcsszavak: Visa
2004. július 18. 15:16

A Visa növeli az internetes fizetések biztonságát

A Visa becslése szerint az új megoldás 80 százalékkal csökkenti a csalás kockázatát.

Kulcsszavak: security e-commerce Visa
2004. június 28. 09:19

Internetkártya a Visától

A Visa megkezdte a speciális, online vásárlásra használható fizetőkártyák, az Internetkártyák fokozott népszerűsítését a modern pénzforgalom fellendítése érdekében.

Kulcsszavak: Visa
2004. június 21. 21:30

Visa bankkártyák kedvenc háziállattal

A kártyatulajdonos saját fényképe, művészi fotója, illetve családi fotók - a kedvenc háziállatról, gyermekéről készült képek, esetleg saját műalkotása - segítségével tervezheti meg Visa hitel, debit, pre-paid, vagy ajándékkártyáját.

Kulcsszavak: bankkártya Visa
2004. június 7. 14:40

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További híreink

Fél évig ingyenes az Adverticum „DataMe DMP adatok" szolgáltatása

Magyarország piacvezető médiaoldali hirdetéskiszolgáló rendszere, az Adverticum AdServer a rendkívüli helyzetre való tekintettel ingyenesen biztosítja ügyfelei számára innovatív célzási megoldását. A „DataMe DMP adatok” néven bevezetett szolgáltatás segítségével az AdServer felhasználóinak lehetősége nyílik demográfia, ISP (internetszolgáltató) és érdeklődési körök szerint szegmentált adatokat a pontosabb célzás érdekében felhasználni. 

2020. április 30. 09:47

Az LG történetének legjobb üzemi eredményét érte el 2020. első negyedében

Történetének legjobb negyedévi üzemi eredményéről számolt be pénzügyi gyorsjelentésében az LG Electronics Inc. (LG). A dél-koreai vállalatcsoport 2020 január-márciusi időszakában 14,73 ezer milliárd won (12,45 milliárd dollár) konszolidált árbevételt ért el, míg az első negyedévi üzemi eredmény 1,09 milliárd wont (921,47 millió dollár) tett ki. 

2020. április 29. 17:15
online sportfogadás