Wacom kulcsszót tartalmazó cikkek

Találatok a következő kulcsszóra: Wacom

Vissza a suliba a legújabb Wacom digitális rajztábláddal!

Az elmúlt hónapokban az a tapasztalat, hogy a távoktatásban tanuló és tanító emberek tökéletes társra leltek a Wacom digitális rajztáblákban. Az egyedi support rendszernek és az országos viszonteladói hálózatnak köszönhetően számos általános és középiskolának segítettek a digitális távoktatásra való átállásban.

2020. augusztus 25. 18:51

A Trans-Europe Kft. lett a Wacom magyarországi disztribútora

A tollal vezérelt digitalizáló táblák és nyomásérzékeny beviteli eszközök világpiacán élen járó WACOM Europe GmbH és a hazai kreatív szoftverpiacon nagy múltú Trans-Europe Kft. bejelentette, hogy 2012. júliusától a Wacom otthoni és professzionális termékeinek hivatalos magyarországi disztribútora lett a Trans-Europe Kft.

2012. július 17. 09:40

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További híreink

Megvannak az idei Gyurós Tibor-díjazottak

A jubileumi, harmincadik MENTA 2023 – NEXT30! konferencián adta át IVSZ – Digitális vállalkozások szövetsége az egykori elnökéről, Gyurós Tiborról elnevezett Év menedzsere-díjat. A 2023-as díjazott Patay Szabolcs, a fejlett járműkommunikációs technológiákat fejlesztő magyarországi startup, a Commsignia ügyvezető igazgatója.

2023. szeptember 20. 15:17

Diákokat, női vezetőket és roma fiatalokat is támogatnak a Morgan Stanley munkatársai

A tudás átadásának, a személyes fejlődés támogatásának egyik leghatékonyabb formája a mentorálás, azaz amikor rutinos szakemberek kevésbé tapasztalt embereket vesznek „szárnyaik alá”, segítve őket az élet számos területén. A világ egyik vezető pénzintézetének budapesti központjában már sok éves hagyománya van mindennek, a mentorálás kultúrája náluk a mindennapok része. 

2023. szeptember 18. 13:16