Wal-Mart kulcsszót tartalmazó cikkek

Találatok a következő kulcsszóra: Wal-Mart

A kiskereskedelemből is kiszorulóban a HD DVD

A leginkább a Toshiba által támogatott HD DVD számára szinte minden hét rossz hírt hozott az elmúlt egy hónapban, ám most bekövetkezett, amitől talán a legjobban tartottak, a kiskereskedelmi láncok kihátrálnak a rendszer mögül, a világ legnagyobb hálózata ma jelentette be, hogy nyártól csak Blu-ray megoldásokat fog értékesíteni.

Kulcsszavak: Wal-Mart DVD Blu-ray HD DVD
2008. február 15. 19:48

A Wal-Mart új videóletöltő szolgáltatást indít

A Wal-Mart Stores elindította új videóletöltő szolgáltatásának tesztelését; így a nagy kiskereskedelmi láncok közül elsőként indított ilyen - a nagy hollywoodi stúdiók által is támogatott - szolgáltatást.

2007. február 7. 09:44

A Wal-Mart videó-letöltős szolgáltatást tervez

A Financial Times hírei szerint a világ legnagyobb kiskereskedelmi áruházlánca, a Wal-Mart azt fontolgatja, hogy a jövőben üzleteiben filmletöltő-bázisokat állítana fel.

Kulcsszavak: Wal-Mart film videó
2005. november 15. 20:16

Amazon–Wal-Mart fúzió?

Az amerikai Amazon, a világ egyik legnagyobb elektronikus kereskedelmi vállalkozása és a Wal-Mart, a világ legnagyobb, ugyancsak amerikai kiskereskedelmi vállalkozása stratégiai szövetségről tárgyal.

2001. március 5. 09:19

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További híreink

Hosszabbít Az Év Honlapja Pályázat

Meghosszabbított nevezési határidővel 2021. november 8. éjfélig várják a jelentkezésedet az online szakma legrangosabb díjára, az idén 20 éves ’Az Év Honlapja’ pályázatra! A legjobb honlapokat, applikációkat, rendezvény oldalakat, blockchain, digitális marketing- és technológiai megoldásokat 28 kategóriában várja a szakmai zsűri, november 8-án éjfélig. Itt a legjobb lehetőség, hogy megmérettesd Magad a digitális világban!

2021. október 15. 18:12

Google: környezetbarát keresési funkciók érkeztek

Több új, Magyarországon is elérhető környezetbarát keresési funkciót jelentett be a tegnapi napon a Google vezérigazgatója. 

2021. október 7. 17:13