Walt Disney kulcsszót tartalmazó cikkek

Találatok a következő kulcsszóra: Walt Disney

Mickey-egér lábnyoma az Android telefonokon

Nem tudunk olyan tárgyat mondani, amin előbb-utóbb meg ne jelennének valamilyen formában Disney figurái. A Kávésbögrék, tollak, pólók után most már okostelefonunk hátoldalán is lehet Disney-design.

Kulcsszavak: Walt Disney mobilszolg
2011. január 23. 09:26

Kémkedett az internetezők után a Disney és a Warner

Egy felhasználói érdekvédelmi csoport bírósági keresetet nyújtott be a Disney, a Warner Bros és mások ellen Amerikában, mert szerintük a cégek weboldalain keresztül kémkedtek az oda látogatók internetezési szokásai és személyes adatai után.

2010. augusztus 15. 20:06

Memóriakártyán is forgalmaz filmeket a Disney Japánban

A Walt Disney japán leányvállalata ősztől nemcsak DVD lemezen, hanem egyúttal microSD memóriakártyán is forgalmazni fogja filmjeit, ami ugyan nem teljesen új ötlet, de eddig csak kísérleti jelleggel alkalmazták.

2009. július 23. 07:37

A Walt Disney az APC megoldásaira támaszkodik

Az APC bejelentette, hogy a Walt Disney négy APC Symmetra MW szünetmentes tápegységet választott a Disney globális informatikai tevékenységének áramellátás-védelméhez és fenntartásához.

Kulcsszavak: Walt Disney UPS APC
2005. november 21. 10:58

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További híreink

Early Bird kedvezménnyel indul ‘Az Év Honlapja’ pályázat

Early Bird kedvezménnyel startol Magyarország legismertebb online marketingkommunikációs pályázata. A Magyar Marketing Szövetség és az Internet Marketing Tagozat idén 19. alkalommal hirdeti meg a digitális megmérettetést, amelyre a szakmai zsűri a legfrissebb idei honlapokat és a legjobb digitális megoldásokat várja. Kedvükre csiripelnek a korai madarak, indul 'Az Év Honlapja' pályázat!

2020. augusztus 13. 14:58

Az EU rendkívüli forrásokat biztosít a SZTAKI vezetésű nemzetközi COVID-projektre

A SZTAKI vezetésével 21 tagú EU-s projekt indul, melynek célja az európai gyártórendszerek és beszállítói láncok rugalmasabbá tétele, illetve az átállás megkönnyítése orvosi eszközökre, ha ezt egy világjárvány vagy akár a COVID-19 további hullámai szükségessé teszik.

2020. augusztus 13. 12:16
online sportfogadás