Walt Disney kulcsszót tartalmazó cikkek

Találatok a következő kulcsszóra: Walt Disney

Mickey-egér lábnyoma az Android telefonokon

Nem tudunk olyan tárgyat mondani, amin előbb-utóbb meg ne jelennének valamilyen formában Disney figurái. A Kávésbögrék, tollak, pólók után most már okostelefonunk hátoldalán is lehet Disney-design.

Kulcsszavak: Walt Disney mobilszolg
2011. január 23. 09:26

Kémkedett az internetezők után a Disney és a Warner

Egy felhasználói érdekvédelmi csoport bírósági keresetet nyújtott be a Disney, a Warner Bros és mások ellen Amerikában, mert szerintük a cégek weboldalain keresztül kémkedtek az oda látogatók internetezési szokásai és személyes adatai után.

2010. augusztus 15. 20:06

Memóriakártyán is forgalmaz filmeket a Disney Japánban

A Walt Disney japán leányvállalata ősztől nemcsak DVD lemezen, hanem egyúttal microSD memóriakártyán is forgalmazni fogja filmjeit, ami ugyan nem teljesen új ötlet, de eddig csak kísérleti jelleggel alkalmazták.

2009. július 23. 07:37

A Walt Disney az APC megoldásaira támaszkodik

Az APC bejelentette, hogy a Walt Disney négy APC Symmetra MW szünetmentes tápegységet választott a Disney globális informatikai tevékenységének áramellátás-védelméhez és fenntartásához.

Kulcsszavak: Walt Disney UPS APC
2005. november 21. 10:58

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További híreink

Kihirdették a 2019-es Az Év Honlapja pályázat díjazottait!

18. alkalommal került megrendezésre az online marketingkommunikációs szakma legrangosabb hazai eseménye, Az Év Honlapja pályázat. A Magyar Marketing Szövetség és az Internet Marketing Tagozat által szervezett versenyen összesen 183 nevezés érkezett.

2019. december 3. 18:18

Megtartották Magyarország eddigi legnagyobb informatikai versenyét

Minden idők legnagyobb informatikai versenye zajlott a múlt héten Magyarországon: a Neumann Társaság és az ELTE Informatikai Karának szervezésében lezajlott e-Hódon 202 magyarországi iskola 27 702 diákja vett részt. A kezdeményezés célja, hogy felkeltse a diákok érdeklődését az informatika iránt, megmutassa annak sokszínűségét, és eloszlassa az azzal kapcsolatos negatív előítéleteket.

2019. november 26. 11:05
online sportfogadás