Warner Bros kulcsszót tartalmazó cikkek

Találatok a következő kulcsszóra: Warner Bros

Kémkedett az internetezők után a Disney és a Warner

Egy felhasználói érdekvédelmi csoport bírósági keresetet nyújtott be a Disney, a Warner Bros és mások ellen Amerikában, mert szerintük a cégek weboldalain keresztül kémkedtek az oda látogatók internetezési szokásai és személyes adatai után.

2010. augusztus 15. 20:06

Dupla Full HD-ben újítja fel korosodó filmjeit digitálisan a Warner

A régi, vagy nem is olyan régi, ám romló állapotú negatívok digitalizálásának eddig nem igazán volt értelme, ám mostantól éppen e folyamat során lehet a minőséget leginkább helyreállítani. A Warner sokéves fejlesztés után elkészült a végleges változattal, és megkezdi szinte teljes filmtárának digitalizálását.

Kulcsszavak: film HD Warner Bros
2008. június 7. 08:20

Új 2 az 1-ben DVD szabvány a Warnertől: Total HD

A korábban megállapodni képtelen Blue-ray és HD DVD csoportosulásokat a vásárlók kivárása mellett egy új DVD szabvány is közelebb hozhatja, mivel mindkét megoldással kompatibilis.

2007. január 6. 09:20

Három az egyben hibrid DVD lemez a Warner-től

A Warner stúdió két mérnöke, Alan Bell és Lewis Ostrover olyan DVD technológián dolgozik, amely egy lemezen integrálja a háromféle létező formátumot.

Kulcsszavak: Warner Bros DVD Blu-ray HD DVD
2006. szeptember 18. 20:05

P2P technológával értékesít filmeket a Warner Bros

A Warner Bros filmstúdió szokatlan módon a P2P fájlmegosztó technológiát is felhasználva fog mozifilmeket értékesíteni Németországban, Ausztriában és Svájcban.

Kulcsszavak: Warner Bros film
2006. január 31. 22:05

Warner HD DVD filmek Microsoft segédprogrammal

A Warner Bros. és a Microsoft bejelentette, hogy a két cég együttműködve, nagyfelbontású mozgóképes tartalmakat hoz forgalomba HD DVD lemezeken, illetve kábeltelevíziós csatornákon keresztül.

2005. április 20. 10:12

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További híreink

Új elnökséget választott az IAB Hungary

Új elnököt és elnökséget választott a 2022-2024-es ciklusra a digitális hirdetési piac legnagyobb hazai szakmai szervezete, az IAB Hungary.

2022. január 21. 16:55

Ez a három újdonság határozza meg az online marketinget 2022-ben

Három meghatározó trend alakíthatja az idei évben az online marketinget: a videók előtérbe kerülése mellett az arc felvállalása és a 360 fokos marketingeszközök kerülhetnek középpontba 2022-ben. Berta Gergő marketingszakértő arról beszélt, napjainkban a hirdetéseknél már nemcsak a klasszikus értelemben vett demográfiai adatokkal lehet dolgozni, hanem előtérbe kerül az anyagi státusz, a hobbi és hogy éppen milyen érzelmi állapotban van valaki, így gyakorlatilag személyre szabhatók a reklámok. Hozzátette, a cégeknek a szakma komplexitása miatt érdemes ügynökséget maguk mellé állítani, így tényleg valós értéket képviselhet és megtérülővé válik az online marketing.

2022. január 18. 15:29