Warner Music kulcsszót tartalmazó cikkek

Találatok a következő kulcsszóra: Warner Music

A legnagyobb kiadók zenéit árulja a Vodafone

Szerződést kötött a Vodafone a Warner Music lemezkiadóval, amely alapján előfizetőinek másolásvédelem nélküli (DRM) zenéket kínálnak.

2009. szeptember 23. 09:05

Az összes Warner Music klipet törlik a YouTube-ról

A két vállalat hosszas és sikertelen tárgyalások után hétvégén az egyeztetések megszüntetése mellett döntött, a Warner pedig elrendelte zenei videói törlését a videómegosztóról, több mint százezer videó tűnik el napokon belül.

Kulcsszavak: YouTube Warner Music
2008. december 21. 17:32

Warner: korlátlan zeneletöltés emelt díjas internet-előfizetéssel

Jim Griffin, a Warner Music online zeneforgalmazásért felelős vezetője egy olyan ötlettel állt elő, amely szerint havi 5 dollárral megemelt internet-előfizetéssel bárki korlátlan mennyiségben tölthetne le zenét a világhálóról.

2008. március 30. 08:02

Kihátrált a HD DVD mögül a Warner

Az óriás médiacég diplomatikusan a hét végére időzítette meglepő bejelentését, míg korábban HD DVD és Blu-ray formátumban is megjelentette nagyfelbontású filmjeit, most úgy döntött, csak ez utóbbi formában hoz ki új műsorokat.

2008. január 6. 19:19

Megint nem egyesül a Warner és az EMI

Az EMI visszautasította a Warner 4,1 milliárd dolláros vételi ajánlatát, arra hivatkozva, hogy a felvásárlás nem szolgálná részvényesei érdekeit.

Kulcsszavak: EMI +céginfo Warner Music
2007. március 3. 09:49

A Warner Music kínálatából válogathatnak a Pannon-ügyfelek

A Warner Music megállapodott Norvégia vezető távközlési vállalatával, a Telenorral különböző zeneszámok, illetve egyéb mobilhanganyagok - például csengőhangok - letöltésének feltételeiben.

Kulcsszavak: Warner Music Pannon GSM
2007. február 15. 10:13

Új 2 az 1-ben DVD szabvány a Warnertől: Total HD

A korábban megállapodni képtelen Blue-ray és HD DVD csoportosulásokat a vásárlók kivárása mellett egy új DVD szabvány is közelebb hozhatja, mivel mindkét megoldással kompatibilis.

2007. január 6. 09:20

Közös MTV Warner videoklip-kínálat mobilra

A Warner Music Group és az MTV közösen hoz létre rövidített videoklip montázsokat, melyek kifejezetten mobiltelefonok tartalomszolgáltatására készülnek.

2005. szeptember 27. 11:03

Az Apple elítéli a kapzsi zeneipart

Steve Jobs, az Apple elnök-vezérigazgatója visszautasítja a zeneipar online zenekereskedelemre vonatkozó áremelési kérelmét.

Kulcsszavak: Warner Music Sony zene Apple
2005. szeptember 21. 18:05

P2P online zenei szolgáltatást tervez 3 nagy lemezkiadó

Három nagy lemezkiadó olyan közös projektben állapodott meg, amelynek keretében egy új online fájlcserélő szolgáltatást indítanak legális zenei tartalmak üzleti célú terjesztésére.

2004. november 27. 10:35

A Warner után az EMI is 20 százalékos leépítésbe kezd

A nagy lemezcégeknél a gyakorlatban is megjelent az évek óta gyenge lemezeladások hatása, a Warner után az EMI is elbocsátja munkaereje 20 százalékát, 1500 főt.

Kulcsszavak: zene EMI Warner Music
2004. április 1. 21:48

20 százalékos leépítés a Warner Music Group-nál

A jelek szerint a nagy kiadókat kezdi utolérni a CD-másolás és letöltés elodázhatatlan hatása. A Warner Music bejelentette, hogy világszerte személyi állományának 20 százalékát elbocsátja, kisebb kiadóit összevonja, és több cégrész vezetője is távozik.

Kulcsszavak: +céginfo Warner Music
2004. március 2. 22:52

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További híreink

Az Alzánál egyszerűbb lett az áruvisszaküldés és a reklamáció

Az Alza.hu ügyfelei mostantól a reklamált termékeket az AlzaBoxokon keresztül is visszaküldhetik. A Magyarországon, Szlovákiában és Csehországban több mint 210 000 csomagautomatát működtető webáruház ismét egy újabb lépéssel közelebb került céljához, hogy hálózata a helyi közösségek számára minél hasznosabb legyen és kényelmesebbé tegye mindennapjaikat.

2023. március 21. 09:59

Töretlennek tűnik a csaló e-mailek és SMS-ek terjedése – van megoldás

Szinte már mindenki találkozott SMS vagy e-mail formájában érkező megtévesztő üzenetekkel, amik ismert cégek arculati elemeit felhasználva, az ő nevükben kérik el az emberek személyes adatait vagy akár egyenesen banki hozzáférésüket, amit a csalók aztán vagy a dark weben értékesítenek, vagy maguk élnek vissza a megszerzett adatokkal, megkárosítva a gyanútlan embereket. A védekezésben a legfontosabb a tudatosság, ugyanakkor létezik egy egyszerű technológiai megoldás is, ami a véletlen kattintás esetén is növeli az emberek biztonságát.

2023. március 14. 20:32