Webconsult kulcsszót tartalmazó cikkek

Találatok a következő kulcsszóra: Webconsult

Családtámogatási kalkulátor a VT-Soft honlapján

Elérhető a weben a családtámogatási kalkulátor, aminek segítségével ellenőrizhető az elfogadott és érvényben lévő családtámogatási törvény és a jövőre tervezett módosítások hatása a család teljes jövedelmére.

2005. november 16. 13:39

A MeH 100 milliót költ internetes honlapok összehangolására

A Miniszterelnöki Hivatal Informatikai és Társadalmi Kapcsolatok Hivatala mintegy 100 millió forintot fordít a központi államigazgatási szervek honlapjainak tartalmi és formai összehangolására - derül ki a Közbeszerzési Értesítőből.

2004. június 1. 10:10

Tippelj.hu - nemcsak a foci-vb idejére

A tippelj.hu weboldal a 2002-es foci-vb alkalmából készült el a tippelni vágyó játékosok számára. Az oldalra látogatók nemcsak tippjeiket tehetik meg, hanem nyomon követhetik a sportesemények eredményeit is.

Kulcsszavak: Webconsult sport website
2002. június 5. 20:47

Elkészült a textilipari termékforgalmazó BSW Kft. honlapja

A BSW Kft. 1991-ben alakult textilipari termékek, nyersanyagok - elsősorban textilgyári hulladékok - forgalmazására, exportálására. Vevői közé tartoznak a Magyarországon működő multinacionális cégek, továbbá az egészségügyet kiszolgáló vállalkozások. Termékei nemcsak Magyarországon, de a FÁK országaiban, valamint Belgiumban és Bulgáriában is megtalálhatóak.

Kulcsszavak: Webconsult website
2002. április 7. 09:53

Elkészült a Magyar Szállítmányozók Szövetsége honlapja

A Magyar Szállítmányozók Szövetsége (MSZSZ) 1989 óta a szakma hazai művelőinek érdekképviselete. A tagjai között szállítmányozó, logisztikai, vámügynöki tevékenységet folytató társaságok találhatók. Többen mindhárom üzletágban érdekeltek. A szövetség mindenekelőtt a közel száz Magyarországon bejegyzett társaság szakmai érdekképviselete.

Kulcsszavak: website Webconsult
2002. március 8. 11:49

Termék és márka oldalak az interneten

A Webconsult.hu Kft. következő konferenciája november 22-én kerül megrendezésre Termék és márka oldalak az interneten címmel. A konferencia célja, hogy az elektronikai termékeket gyártó illetve forgalmazó cégeket megismertessék az internetben rejlő lehetőségekkel, különös hangsúlyt fektetve a termékek és márkák internetes megjelenítésére.

2001. november 14. 18:54

Szüret a neten

A Hungarovin weboldalán egy játékot indított el, melyen az első helyezett egy Hungarovin palacktartó állványt kap, benne egy palack Cabernet Franc borral.

Kulcsszavak: website Webconsult
2001. szeptember 28. 17:05

A minőség pincészete - elkészült a Hungarovin honlapja

A Hungarovin honlapjával kíván bővebb tájékoztatást adni termékeiről és önmagáról, nemcsak borbarátok számára. A Hungarovin (www.hungarovin.hu) honlapját a Webconsult.hu Kft. készítette. Az oldallal a Magyar Marketing Szövetség által rendezett honlapversenyen is találkozhatunk.

Kulcsszavak: website Webconsult
2001. szeptember 21. 11:36

Búvárfelszerelések az interneten

Egy furfangos, de nagyon esztétikus kezdőoldallal nyit a Divex internetes szaküzlete. A kor szellemének megfelelően, az országban elsőként megnyitották csak búvár- és úszófelszerelésekkel foglalkozó internetes áruházukat.

Kulcsszavak: Webconsult website
2001. július 28. 11:59

Aukciós házak az interneten

Hazánkban egyre több weboldal foglalkozik on-line árveréssel, azonban úgy tűnik, mintha az „aukció” szó használatát illetően a köztudat nem lenne egységes. A nagy, régiségekkel és más értékekkel foglalkozó aukciós házak és galériák – többnyire jogosan – megsértődhetnek már az összehasonlítástól is, ugyanis a mostani oldalakon porszívótól a használt mopedig, vagy bélyegektől a szoftverig mindenre licitálhatunk. Mindenkiben felmerülhet a kérdés, hogy ezek az on-line aukciós site-ok valójában milyen funkciót töltenek be és milyen hatékonysággal működnek.

2001. július 26. 17:14

Webconsult: önkormányzatok az interneten

Az internetes megjelenés egyre inkább fontossá válik az önkormányzatok világában is. A faluházak országos elterjedésével a legkisebb települések is az internetes elérhetőség lehetőségéhez jutnak; így nem is meglepő, hogy már sok falu és város rendelkezik saját honlappal. Ma ezek egyelőre leginkább reprezentációs és információadási feladatokat töltenek be.

2001. június 27. 17:38

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További híreink

Lezárult a 28. Magyar Innovációs Nagydíj pályázat nevezése

A Magyar Innovációs Nagydíj pályázati felhívására sok jelentős, és több kiemelkedő innovációs teljesítményt, összesen 46 pályázatot nyújtottak be különböző magyarországi cégek.

2020. február 24. 11:45

Megjelent az NMHH 2020-as felügyeleti terve

Többek között a roaminggal és a határozott időre szóló szerződésekkel kapcsolatos előírásokat ellenőrzi majd a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság (NMHH) az idei felügyeleti terve alapján. A szolgáltatók kötbérkezelési folyamatai a korábbi évekhez hasonlóan idén is a fókuszban lesznek. Jó hír, hogy a nemzetközi hívások tavalytól érvényes árcsökkentési uniós előírását megfelelően alkalmazták a hazai szolgáltatók.

2020. február 18. 10:35
online sportfogadás