Wii U kulcsszót tartalmazó cikkek

Találatok a következő kulcsszóra: Wii U

Mario Maker – kreálj egyedi pályákat a Super Marióban!

A Super Marióban végigjátszható, saját szájízünk szerint felépített pályák készítésére alkalmas Mario Maker az E3 rendezvényen bukkant fel a Nintendo standjánál, ám megjelenésével kapcsolatban nem árult el részleteket a vállalat.

2014. június 17. 08:14

Nintendo: a Wii U nem hozta meg a várt sikert

A Nintendo elismerte, hogy a Wii U eladások korántsem olyan kecsegtetőek, mint ahogy azt egy évvel ezelőtt várták. Ezzel a vállalat már három egymást követő veszteséges évet zárt.

2014. január 20. 11:24

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További híreink

Új HR vezérigazgató-helyettes a Yettelnél

2022. augusztus 1-jétől Szalai Enikő a Yettel Magyarország Zrt. HR vezérigazgató-helyettese. A HR-menedzsment területén 25 év nemzetközi tapasztalattal rendelkező szakember egy kihívásokkal teli időszakban, izgalmas vállalati környezetben veszi át a terület vezetését a telekommunikációs cégnél.

2022. augusztus 11. 11:21

Most lesz csak igazán fontos érteni az energiacímkéket

Tudatosabb háztartásigép-használatot hozhat lakossági szinten az energiavészhelyzet. Az augusztustól érvényes szabályozás szerint az is könnyen kicsúszhat majd az átlagos havi fogyasztásból, aki nem él fényűző életet. Simon Anikó, a Gorenje Magyarország Kft. marketingvezetője szerint a jövőben kulcsfontosságú lehet, hogy milyen állapotban vannak a háztartási gépeink, hiszen egy 15 éves vagy annál idősebb készülék akár meg is háromszorozhatja a fogyasztást. Aki új termékre ruházna be, annak érdemes lesz tisztában lennie a gépeket kategorizáló energiacímkék jelentésével – a szakértő szerint azonban a magyaroknak ez még mindig nehézséget okoz.

2022. július 31. 12:17