Windows Phone 8 Apollo kulcsszót tartalmazó cikkek

Találatok a következő kulcsszóra: Windows Phone 8 Apollo

Már népszerűbb a Windows Phone 8.1 elődjénél

Az év közepén kiadott a Windows Phone 8.1 már nagyobb részesedéssel bír a piacon, mint elődje, a Windows Phone 8. A friss rendszerverzió jelenléte majdnem eléri az 50%-ot a platformon belül, vagyis szinte minden második WP mobilon – amelyek zöme egyébként Nokia – azt használjuk világszerte.

2014. október 30. 10:11

HTC 8S: Újabb Windows Phone 8-as HTC a Vodafone-nál

A nagy sikerű Windows Phone 8 operációs rendszerrel futó első HTC készülék után december 10-től már a HTC 8S is elérhető a Vodafone üzleteiben. 

2012. december 17. 14:48

Az első Windows Phone 8-as HTC már kapható a Vodafone-nál

A hibátlan külső és a vadonatúj Windows Phone 8 mobil operációs rendszer együttese tökéletes felhasználói élményt nyújt minden újdonságra vágyó felhasználónak. A HTC 8X teljesen letisztult, ugyanakkor dinamikus vonalvezetésű, kompakt unibody kialakítással kerül a polcokra, kék, fekete, sárga és piros borítással.

2012. november 12. 11:05

Már kapható a HTC legújabb Windows Phone-ja a Telenornál

Megérkezett a HTC legújabb készüléke a Telenorhoz: a Windows Phone 8X by HTC az első olyan készülék a szolgáltató portfóliójában, amelyen a legújabb Microsoft operációs rendszer fut. A letisztult formavilágú, érintőképernyős okostelefonnal gyenge fényviszonyok mellett is tűéles fotók készíthetők, a zenehallgatás és a filmnézés pedig valódi élménnyé válik.

2012. november 9. 13:03

8X és 8S: Új HTC okostelefonok Windows Phone 8-cal

A HTC és a Microsoft bejelentette a Windows® Phone 8X és 8S by HTC® készülékeket. Az okostelefonok az új Windows Phone 8 mobil operációs rendszert futtatják, egyedi külső kialakítással, a Beats Audio szoftveres támogatásnak köszönhetően stúdiószerű hangzással, valamint lenyűgöző kamerával.

2012. szeptember 20. 09:15

Nokia Phi - A képalkotás ördöge

A Nokia jövő héten bemutatkozó, Windows Phone 8 rendszerű üdvöskéje a friss hírek szerint 21 megapixeles PureView kamerával érkezik, mely ugyan elmarad a 808 PureView 42 megapixeles egységétől, de így is messze felülmúlja a konkurens megoldásokat.

2012. augusztus 30. 16:29

Huawei Ascend Windows Phone 8-cal

Az eddig kizárólag Android platformra fejlesztő Huawei egyike azon kiválasztott gyártóknak, amelyek készülékein Windows Phone 8 operációs rendszer futhat.

2012. június 22. 17:15

HTC Rio, Accord és Zenith - Windows Phone 8 alapokon

Kiszivárgott a tajvani gyártó ütemterve, melyben rögtön három Windows Phone 8 operációs rendszer köré épülő modell bukkant fel. A készülékek fejlesztői neve mellett azok részleges specifikációjára is fény derült.

2012. június 22. 12:03

Győztes Windos Phone alkalmazás – ébredj a természettel

A modern technika segítségével segíthetünk szervezetünknek a természetes napciklushoz való alkalmazkodásban, vagy egyszerűen csak a jókedvű ébredésben. A FarmAlarm elnevezésű újgenerációs mobilapplikáció a napkeltéhez igazítja a felhasználó ébresztését.

2012. május 25. 10:30

A Mozi24 már Windows Phone-on is elérhető

Három nagy sikerű verzió után a Mozi24 alkalmazás a következő nagy esélyesnek tartott mobil operációs rendszerre is megjelent. A Sanoma Media Budapest applikációja ezzel valamennyi hazánkban jelenleg meghatározó mobilplatformon elérhetővé vált.

2012. május 14. 10:33

Táblagépekkel és hibrid kütyükkel készül a Nokia

A finn gyártó leköszönő elnöke, Jorma Ollila elmondta, hogy a cég táblagépek és hibrid eszközök piacra dobását tervezi.

2012. május 7. 14:36

Vatera alkalmazás már Windows Phone-on is

A hazai e-kereskedelem legjelentősebb szereplője a mobil-alkalmazások terén is élen jár: a Vatera már a Windows Phone-alapú okostelefonokra is kifejlesztette alkalmazását. Március 8-tól ingyenesen letölthető a Nokia és az aukciós piactér közös innovációja, amely egy újdonságnak számító fehér Nokia Lumia 800 készülék jótékonysági aukciójának keretében debütál a Vaterán.

2012. március 8. 12:11

Tömérdek újdonsággal érkezik a Windows Phone 8 Apollo

A Skype integráción túl a többmagos processzorok, a microSD bővíthetőség, az NFC, valamint több képernyőfelbontás támogatása is helyet kap a Microsoft mobil operációs rendszerének új verziójában.

2012. február 3. 21:13

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További híreink

Early Bird kedvezménnyel indul ‘Az Év Honlapja’ pályázat

Early Bird kedvezménnyel startol Magyarország legismertebb online marketingkommunikációs pályázata. A Magyar Marketing Szövetség és az Internet Marketing Tagozat idén 19. alkalommal hirdeti meg a digitális megmérettetést, amelyre a szakmai zsűri a legfrissebb idei honlapokat és a legjobb digitális megoldásokat várja. Kedvükre csiripelnek a korai madarak, indul 'Az Év Honlapja' pályázat!

2020. augusztus 13. 14:58

Az EU rendkívüli forrásokat biztosít a SZTAKI vezetésű nemzetközi COVID-projektre

A SZTAKI vezetésével 21 tagú EU-s projekt indul, melynek célja az európai gyártórendszerek és beszállítói láncok rugalmasabbá tétele, illetve az átállás megkönnyítése orvosi eszközökre, ha ezt egy világjárvány vagy akár a COVID-19 további hullámai szükségessé teszik.

2020. augusztus 13. 12:16
online sportfogadás