Windows Phone 8 Apollo kulcsszót tartalmazó cikkek

Találatok a következő kulcsszóra: Windows Phone 8 Apollo

Már népszerűbb a Windows Phone 8.1 elődjénél

Az év közepén kiadott a Windows Phone 8.1 már nagyobb részesedéssel bír a piacon, mint elődje, a Windows Phone 8. A friss rendszerverzió jelenléte majdnem eléri az 50%-ot a platformon belül, vagyis szinte minden második WP mobilon – amelyek zöme egyébként Nokia – azt használjuk világszerte.

2014. október 30. 10:11

HTC 8S: Újabb Windows Phone 8-as HTC a Vodafone-nál

A nagy sikerű Windows Phone 8 operációs rendszerrel futó első HTC készülék után december 10-től már a HTC 8S is elérhető a Vodafone üzleteiben. 

2012. december 17. 14:48

Az első Windows Phone 8-as HTC már kapható a Vodafone-nál

A hibátlan külső és a vadonatúj Windows Phone 8 mobil operációs rendszer együttese tökéletes felhasználói élményt nyújt minden újdonságra vágyó felhasználónak. A HTC 8X teljesen letisztult, ugyanakkor dinamikus vonalvezetésű, kompakt unibody kialakítással kerül a polcokra, kék, fekete, sárga és piros borítással.

2012. november 12. 11:05

Már kapható a HTC legújabb Windows Phone-ja a Telenornál

Megérkezett a HTC legújabb készüléke a Telenorhoz: a Windows Phone 8X by HTC az első olyan készülék a szolgáltató portfóliójában, amelyen a legújabb Microsoft operációs rendszer fut. A letisztult formavilágú, érintőképernyős okostelefonnal gyenge fényviszonyok mellett is tűéles fotók készíthetők, a zenehallgatás és a filmnézés pedig valódi élménnyé válik.

2012. november 9. 13:03

8X és 8S: Új HTC okostelefonok Windows Phone 8-cal

A HTC és a Microsoft bejelentette a Windows® Phone 8X és 8S by HTC® készülékeket. Az okostelefonok az új Windows Phone 8 mobil operációs rendszert futtatják, egyedi külső kialakítással, a Beats Audio szoftveres támogatásnak köszönhetően stúdiószerű hangzással, valamint lenyűgöző kamerával.

2012. szeptember 20. 09:15

Nokia Phi - A képalkotás ördöge

A Nokia jövő héten bemutatkozó, Windows Phone 8 rendszerű üdvöskéje a friss hírek szerint 21 megapixeles PureView kamerával érkezik, mely ugyan elmarad a 808 PureView 42 megapixeles egységétől, de így is messze felülmúlja a konkurens megoldásokat.

2012. augusztus 30. 16:29

Huawei Ascend Windows Phone 8-cal

Az eddig kizárólag Android platformra fejlesztő Huawei egyike azon kiválasztott gyártóknak, amelyek készülékein Windows Phone 8 operációs rendszer futhat.

2012. június 22. 17:15

HTC Rio, Accord és Zenith - Windows Phone 8 alapokon

Kiszivárgott a tajvani gyártó ütemterve, melyben rögtön három Windows Phone 8 operációs rendszer köré épülő modell bukkant fel. A készülékek fejlesztői neve mellett azok részleges specifikációjára is fény derült.

2012. június 22. 12:03

Győztes Windos Phone alkalmazás – ébredj a természettel

A modern technika segítségével segíthetünk szervezetünknek a természetes napciklushoz való alkalmazkodásban, vagy egyszerűen csak a jókedvű ébredésben. A FarmAlarm elnevezésű újgenerációs mobilapplikáció a napkeltéhez igazítja a felhasználó ébresztését.

2012. május 25. 10:30

A Mozi24 már Windows Phone-on is elérhető

Három nagy sikerű verzió után a Mozi24 alkalmazás a következő nagy esélyesnek tartott mobil operációs rendszerre is megjelent. A Sanoma Media Budapest applikációja ezzel valamennyi hazánkban jelenleg meghatározó mobilplatformon elérhetővé vált.

2012. május 14. 10:33

Táblagépekkel és hibrid kütyükkel készül a Nokia

A finn gyártó leköszönő elnöke, Jorma Ollila elmondta, hogy a cég táblagépek és hibrid eszközök piacra dobását tervezi.

2012. május 7. 14:36

Vatera alkalmazás már Windows Phone-on is

A hazai e-kereskedelem legjelentősebb szereplője a mobil-alkalmazások terén is élen jár: a Vatera már a Windows Phone-alapú okostelefonokra is kifejlesztette alkalmazását. Március 8-tól ingyenesen letölthető a Nokia és az aukciós piactér közös innovációja, amely egy újdonságnak számító fehér Nokia Lumia 800 készülék jótékonysági aukciójának keretében debütál a Vaterán.

2012. március 8. 12:11

Tömérdek újdonsággal érkezik a Windows Phone 8 Apollo

A Skype integráción túl a többmagos processzorok, a microSD bővíthetőség, az NFC, valamint több képernyőfelbontás támogatása is helyet kap a Microsoft mobil operációs rendszerének új verziójában.

2012. február 3. 21:13

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További híreink

Hogyan lopják el adatainkat a hackerek és mire figyeljünk jelszókezelő vásárlásakor?

Egy 2022-es jelentés szerint 24 milliárd felhasználónév és jelszó kombináció kering a kiberbűnözői piacon, ami 65 százalékos növekedést jelent 2020-hoz képest. A felhasználók sajnos gyakran ugyanazokat a belépési adatokat adják meg kényelmi szempontok miatt, amit a hackerek ki is használnak úgy, hogy az ellopott jelszavakat minden népszerű online szolgáltatásban végigpróbálják, így egyszerre akár több fiókhoz is hozzáférhetnek. Kiemelten fontos tehát, hogy egyedi, erős jelszavakat használjunk minden egyes online fiókunk esetében. Egy jelszókezelő pedig remek megoldást nyújt ezek megjegyzésére és kényelmes előhívására. De hogyan válasszunk, hogy biztonságban legyenek az adataink? Az ESET szakértőinek tanácsai.

2023. május 31. 15:40

Itt a legnagyobb webáruházak rangsora

A GKID a Mastercard közreműködésével 2023-ban immár nyolcadik alkalommal publikálja a Magyarországon működő, legnagyobb forgalmú online kereskedők rangsorát. 

2023. május 23. 20:10