Windows Server 2008 kulcsszót tartalmazó cikkek

Találatok a következő kulcsszóra: Windows Server 2008

Ingyenes Windows Server-szakkönyv a Microsofttól

„Windows Server 2008 R2 - A kihívás állandó” című, ingyenesen letölthető szakkönyvvel segíti az informatika iránt érdeklődőket a Microsoft Magyarország. A TechNetKlub.hu gondozásában megjelenő kötet célja, hogy lényegre törően, ámde alaposan bemutassa a Microsoft első számú szervertermékét.

2011. november 7. 14:04

Visszavonja hibás javítását a Microsoft

A Microsoft bevonta a Windows Server platformhoz kiadott egyik biztonsági frissítését, miután a folt egész egyszerűen nem tölti be a neki szánt szerepet.

2010. április 23. 08:11

Citrix és az MS Server 2008

A Citrix bejelentette, hogy virtualizálási szoftver infrastruktúrája (Citrix Virtualization Infrasrtucture) teljes mértékben támogatni fogja a Microsoft Windows Server 2008-at és a Windows Server 2008 Hyper-V terméket.

2008. március 3. 11:35

Windows Server 2008-Cisco WAAS integráció: hatékonyabbá teszi a telephelyek és fiókirodák munkáját

A Microsoft és a Cisco bejelentették együttműködési szándékukat olyan megoldás kidolgozására, amely a Windows Server 2008 operációs rendszert és a Cisco WAN-optimalizálást együttesen biztosítja. A két cég azt tervezi, hogy a Cisco új, az idei év során piacra kerülő virtualizált WAAS készülékein gyárilag telepített Windows Server 2008-at fog kínálni, így az ügyfelek a meglévő fiókirodai hálózati infrastruktúrájukon használhatnak Windows Server 2008 szolgáltatásokat.

2008. március 3. 11:02

8 hónapig tesztelhető a Windows Server 2008

A Microsoft a napokban jelentette be a Windows Server 2008 forgalmazásának a megkezdését, ezzel egyidőben pedig a termék tesztverzióját is elérhetővé tette a cég.

2008. március 1. 09:46

40 millió Vista eladva, Longhorn helyett Windows Server 2008

Bill Gates bejelentette, hogy a Microsoft január vége óta közel 40 millió Windows Vista kópiát és licencet értékesített, amelyeknek ráadásul túlnyomó része a drágább prémium verziók közül került ki.

2007. május 16. 09:05

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További híreink

Már elérhetők az államilag támogatott kurzusok a Codecoolnál

A kormány által meghirdetett gazdaságvédelmi akcióterv részeként a válság által sújtott szektorokból kényszerűen kikerülők digitális átképzését 95%-ban fogja támogatni az állam, kamatmentes felnőttképzési diákhitellel segítve a tanulás ideje alatt a megélhetést. Magyarország vezető programozóiskolája, a Codecool üdvözli a kormány döntését és már kidolgozott karriertervezési és átképzési modellel várja a jelentkezőket, hogy a központi források kihasználásával néhány hónap alatt új, jövőbiztos karrierhez jussanak.

2020. április 7. 16:51

Több millióan kaphatnak ingyenes online védelmet áprilistól

A koronavírus járvány okozta rendkívüli gazdasági és társadalmi helyzetben három hónapig ingyen digitális védelmet nyújt a Panda Security minden meglévő és új vállalati ügyfelének, valamint tanároknak és diákoknak világszerte. A távmunkára és az online oktatásra való hirtelen átállás komoly biztonsági kockázatot jelent megfelelő technológiai háttér nélkül. Ezért a cég több mint 30 millió meglévő felhasználója és az új belépők számára biztosít díjmentesen kibervédelmi szolgáltatásokat az online támadásokkal szemben. A kezdeményezéssel a társaság célja, hogy a vállalkozások és az oktatási intézmények biztonsággal munkatársaikra és alaptevékenységükre koncentrálhassanak.

2020. március 31. 12:57
online sportfogadás