Yellow Cube kulcsszót tartalmazó cikkek

Találatok a következő kulcsszóra: Yellow Cube

Magyarországi képviseletet nyit a NETASQ tűzfalgyártó

Magyarországi képviseletet nyit a NETASQ, a legnagyobb, tisztán európai érdekeltségű hálózatbiztonsági eszközöket fejlesztő vállalat.

2011. február 3. 15:02

Megjelent a MailStore Server 5 archiváló magyar nyelvű kezelőfelülettel

A hazai forgalmazó Yellow Cube bejelentette, hogy megjelent a német Deepinvent Software GmbH cég MailStore Server 5 archiváló csomagja, ezúttal, első ízben, magyar nyelvű kezelőfelülettel.

2010. július 13. 11:09

Yellow Cube: magyar kkv-k és magánszemélyek honlapjait fertőzik a kémprogramok

Az amerikai Sunbelt Software kutatócsoportja, a Sunbelt Threat Research Center 2009 júliusában is megjelentette toplistáját a 2009 júniusa során legfertőzőbb kémprogramokról és számítógépes vírusokról. A kutatásban bárki részt vehet, aki használja a VIPRE antivírust, vagy az önálló védelmi rétegként is alkalmazható CounterSpy kémprogram-eltávolítót.

Kulcsszavak: Yellow Cube security
2009. július 1. 14:47

Yellow Cube: az e-mailek 70-90 százaléka spam

Világszinten 80-100 milliárdra tehető a napi e-mail forgalom, ám ezeknek 70-90 százaléka levélszemét, azaz spam - mondta Bódis Ákos, a Yellow Cube 2000 Kft. ügyvezető igazgatója hétfőn Budapesten sajtótájékoztatón.

Kulcsszavak: Yellow Cube spam
2009. április 21. 11:23

Kétmillió postafiók spamvédelme: itt az MPP Core 4

A megnövekedett spamszűrési igények miatt új szerverparkba költöztette a Yellow Cube Kft. a Mail Security Desktop és MX spamszűrőket. Ezentúl Európa egyik legnagyobb szerverközpontja, a Kölnben található Host Europe gépei végzik a magyar felhasználók kéretlen leveleinek szűrését.

2008. augusztus 27. 11:05

Nem költünk spamszűrésre

Drágának tartják a spamszűrést a magyar számítógép-felhasználók. Az MPP által 500 fős mintán végzett felmérés szerint az e-mail címmel rendelkezők mintegy 86%-a legfeljebb az ingyenes, vagy csak egy rövid próbaidőszakig használható spamszűrőket hajlandók kipróbálni, ám a szoftverre már nem akarnak áldozni: a lejárat után nem vásárolnak licencet.

Kulcsszavak: Yellow Cube Sunbelt spam
2007. április 17. 10:57

CounterSpy 2: Hibrid védelem

Az internetes fenyegetések fejlődésével az adatlopó szoftverek, a reklám- és kémprogramok, rootkitek és vírusok egyszerre fenyegetik a világhálóra kötött számítógépeket, míg az egyes károkozók közötti határ fokozatosan elmosódik. A CounterSpy 2 az első hibrid védelmi rendszer, ami az összes károkozó ellen egyszerre nyújt védelmet.

2007. február 7. 12:45

Jelentősen nőtt a kéretlen levelek száma az elmúlt néhány hónapban

Bill Gates 2004-ben még azt jósolta, hogy két éven belül a spam véglegesen el fog tűnni. 2006-ban az Egyesült Államokban minden korábbinál több kéretlen levelet kaptak az e-mail fiókkal rendelkezők, minden 10-ből 9 levél spam. Magyarországon még nem ilyen rossz a helyzet, de a számok romló statisztikáról tanúskodnak: 2006 folyamán több vállalatnál is közel ötszörösére nőtt a spamek száma. A kéretlen levelek fogadása, letöltése – így az általuk okozott károk – természetesen elkerülhetők, az informatikusok innovatív megoldásokkal dolgoznak a spamek kiszűrésén.

Kulcsszavak: Yellow Cube spam
2007. január 25. 15:38

Megújul az MPP spamszűrő termékcsalád

Az MPP Desktop egyéni spamszűrő és a vállalati MPP Server Edition levélszűrő platform új változatai a héten minden felhasználó számára hasznos, innovatív szolgáltatásokkal bővültek.

Kulcsszavak: Yellow Cube security spam
2006. november 28. 13:05

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További híreink

A vírusveszély miatt idén online rendezik meg a cégvezetők csúcskonferenciáját

Október 13-án immár nyolcadik alkalommal rendezik meg az Országos Cégvezetői Csúcskonferenciát, az esemény viszont ezúttal a koronavírus-járvány terjedésére való tekintettel online formában zajlik majd. A konferencia résztvevői megtudhatják, hogyan építhetnek stabil céget a jelenlegi instabil piaci környezetben. Piroska Gyula szervező tájékoztatása szerint a rendezvényen több olyan szakértő és sikeres vállalkozó is előadást tart majd különböző területekről, akik korábban már átéltek nehézségeket, és hiteles információkat tudnak átadni az érdeklődőknek.

2020. szeptember 21. 10:11

Virtuális nézőteret nyit a Budai Szabadtéri Színház

A vírushelyzetre reagálva online színházi rendszert fejlesztett a Budai Szabadtéri Színház. Már szombat estétől „dupla nézőtérrel” lesz látható a ’Négyen Extra’ című előadás Mészáros Árpád Zsolt, Serbán Attila, Egyházi Géza, Csengeri Attila és Kerényi Miklós Máté szereplésével. Így tehát nem csak azoknak játszanak majd a színészek, akik az épített nézőtéren ülnek, hanem azoknak is, akik otthonról, élőben, HD minőségben követik majd az előadást. A virtuális nézőtérre kedvezőbb áron válthat jegyet a közönség. Az elkövetkezendő fél évben számtalan musical, operett és vígjáték kerül bemutatásra ezzel a módszerrel.

2020. szeptember 9. 12:11
online sportfogadás