YouthSpark kulcsszót tartalmazó cikkek

Találatok a következő kulcsszóra: YouthSpark

A Microsoft YouthSpark programja ismét az Állatkertre összpontosít

A Microsoft fiatalokra irányuló kezdeményezése, a YouthSpark program már egy éves. Célja, hogy tudásátadással, technológiai segítséggel segítse a fiatalokat a mindennapi életben való boldogulásban. A program már segítette támogatásával az Állatkertet, most az örökbefogadási programot költöztették felhőbe, amely jelentősen megnövelte az érdeklődést: az elmúlt évben 2774 örökbefogadás történt.

2013. november 20. 10:12

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További híreink

Új elnökséget választott az IAB Hungary

Új elnököt és elnökséget választott a 2022-2024-es ciklusra a digitális hirdetési piac legnagyobb hazai szakmai szervezete, az IAB Hungary.

2022. január 21. 16:55

Ez a három újdonság határozza meg az online marketinget 2022-ben

Három meghatározó trend alakíthatja az idei évben az online marketinget: a videók előtérbe kerülése mellett az arc felvállalása és a 360 fokos marketingeszközök kerülhetnek középpontba 2022-ben. Berta Gergő marketingszakértő arról beszélt, napjainkban a hirdetéseknél már nemcsak a klasszikus értelemben vett demográfiai adatokkal lehet dolgozni, hanem előtérbe kerül az anyagi státusz, a hobbi és hogy éppen milyen érzelmi állapotban van valaki, így gyakorlatilag személyre szabhatók a reklámok. Hozzátette, a cégeknek a szakma komplexitása miatt érdemes ügynökséget maguk mellé állítani, így tényleg valós értéket képviselhet és megtérülővé válik az online marketing.

2022. január 18. 15:29