ZTE kulcsszót tartalmazó cikkek

Találatok a következő kulcsszóra: ZTE

1,2 Gbps feletti adatátviteli sebességet ért el mobilinterneten a Telenor

A Telenor és partnere, a ZTE szakemberei közösen tesztelték az eddigi leggyorsabb Hipernet adatátviteli sebességet a mobilszolgáltató székházának rádiós kísérleti helyiségében, Törökbálinton. Az újonnan tesztelt technológiát, amely a 4. és 5. generációs mobilinternet hálózatok közti átkötést jelentheti, többszörös sebesség és kapacitás mellett alacsonyabb válaszidő jellemzi.

2016. december 16. 07:35

26 millió mobilt értékesített az év első felében a ZTE

A ZTE felfedte idei eladási mutatóit. A számok szerint a vállalat ebben az évben eddig 26 millió okostelefont értékesített.

Kulcsszavak: ZTE okostelefon +céginfó
2015. július 16. 12:30

A közigazgatási szektor felé nyit a ZTE Magyarországon

A magyarországi pozíció további erősítését, a korábbinál aktívabb piaci jelenlétet, az állami és közigazgatási szektor felé való nyitást nevezte meg fő céljaként Liu Xiaokang, a kínai távközlési hálózati és eszközgyártó ZTE Hungary Kft. nemrégiben kinevezett új ügyvezető igazgatója.

Kulcsszavak: ZTE
2015. április 27. 15:27

A ZTE nagyobb figyelmet szentel a magyar ügyfeleknek

A ZTE Corporation tavaly kötött megállapodást a magyar kormánnyal. Ennek jegyében Budapesten hozta létre egyik globális hálózatüzemeltető központját. Most egy újabb lépéssel, az Enterprise Grouppal együttműködve, szeretné ötvözni a távközlési szolgáltatók számára világszerte elérhető és itthonról felügyelt menedzsmentszolgáltatásait a hazai piac átfogó ismeretével.

2014. augusztus 1. 11:27

Hazánkban is bemutatkoztak a Firefox mobilok

A Mozilla ma hazákban is bemutatta nyílt forráskódú mobil operációs rendszerét, valamint az Alcatel One Touch Fire és a ZTE Open készülékeket, melyek fedélzetén ez teljesít szolgálatot.

2013. október 9. 14:31

Mobilkészülék-javító üzemet létesít a kínai ZTE Magyarországon

Mobilkészülék-javító üzemet telepít Magyarországra a kínai ZTE telekommunikációs cég; az együttműködési nyilatkozatot kedden írták alá Budapesten.

Kulcsszavak: ZTE
2013. szeptember 24. 13:39

A ZTE gyártja az első Tegra 4 meghajtású mobilokat

A kínai gyártó bejelentette, hogy az ő műhelyéből kerülnek ki az első okostelefonok, melyekben az NVIDIA szupererős Tegra 4 chipsetje teljesít szolgálatot.

Kulcsszavak: NVIDIA Tegra 4 ZTE okostelefon
2013. február 21. 15:58

Peking visszautasítja a Huawei és a ZTE elleni amerikai vádakat

Alaptalannak nevezte  a két kínai távközlési vállalatóriás, a Huawei és a ZTE elleni amerikai vádakat hétfői kommentárjában a Hszinhua állami hírügynökség annak jeleként, hogy Pekinget nem hagyja nyugodni az amerikai képviselőház hírszerzési bizottságának megállapítása, miszerint a két cég nemzetbiztonsági kockázatot jelenthet.

Kulcsszavak: USA security ZTE Huawei
2012. október 16. 09:06

Jelentős veszteséggel számol a kínai ZTE

A távközlési berendezéseket gyártó kínai óriás, a ZTE Corporation vasárnap bejelentette, hogy jelentős, 1,9-2 milliárd jüanos (300 millió dollár) nettó veszteségre számít a harmadik negyedévben.

Kulcsszavak: ZTE +céginfo
2012. október 15. 08:52

Csúcskategóriás kínai - ZTE Flash

Az amerikai Sprint szolgáltató kínálatában debütál ősszel a ZTE felső kategóriás modellje, mely elsősorban hatalmas HD kijelzőjével, 12 megapixeles kamerájával és LTE támogatásával hívja fel magára a közönség figyelmét.

Kulcsszavak: Sprint ZTE
2012. július 31. 11:56

Csúcsra tör a ZTE: jön a Grand X LTE

A kínai gyártó bemutatta első LTE-képes okostelefonját. A T82 kódnevű Grand X LTE a legfrissebb Android rendszerrel (4.0 ICS) és igen ütős hardverrel érkezik, így a "nagyok" méltó ellenfélre találnak személyében.

Kulcsszavak: ZTE
2012. június 19. 14:46

Windows Phone Refresh-sel támad a ZTE Mimosa

A kínai gyártó szerény felszereltségű, WP Tango Refresh alapú üdvöskéje nem tévesztendő össze a bivalyerős, Android 4.0 rendszerű Mimosa X-szel. A Metro felhasználói felülettel érkező Mimosa 800MHz-es processzort és 256MB RAM-ot tudhat magáénak, tehát egy vérbeli belépő szintű WP mobilt ismerhetünk meg „személyében”.

2012. március 21. 14:44

ZTE Era – Tegra 3 és Ice Cream Sandwich 7,8 milliméterben

A kínai gyártó idei csúcsmodellje a ZTE Era, mely a Mobile World Congressen került bemutatásra. A újdonság felszereltsége sok jót ígér, de vajon milyen áron juthatunk majd hozzá?

2012. február 27. 20:56

ZTE Orbit – Újabb olcsó Windows Phone Kínából

A Mobile World Congressen mutatkozott be a ZTE Tania utódja, mely a korábbi modellhez hasonlóan a kedvező árú WP mobilok – egyelőre szűk – körét gazdagítja.

2012. február 27. 16:29

ZTE PF200 és N910: Android Ice Cream Sandwich rendszerrel

A kínai gyártó nem egy, hanem rögtön kettő Android 4.0 ICS alapú okostelefonnal készül a Mobile World Congress rendezvényre. A duplamagos processzorral és qHD képernyővel felvértezett PF200 lehet az igazi nagyágyú, a kizárólag CDMA hálózatokat támogató N910 pedig a középkategóriás kistestvér szerepét töltheti be.

2012. február 20. 12:46

Tegra 3 processzorral szerelt ZTE táblagép a láthatáron

A CES rendezvényen bukkant fel a kínai gyártó roppant erős felszereltségű masinája, melyhez – a ZTE jó szokásához híven – várhatóan kedvező ár párosul.

2012. január 12. 13:53

ZTE Crescent – Néhány nap múlva a piacon

A kínai gyártó készüléke még ebben a hónapban bekerülhet a brit Orange szolgáltató kínálatába, s a sikeres elődmodell követőjeként Orange San Francisco II néven fut majd.

2011. november 21. 07:54

Magyarországon is bemutatkozott a ZTE Skate

Röviddel a világpremier után a ZTE Magyarországon is bemutatta a Skate nevű, 4,3 hüvelykes kijelzővel gyártott okostelefonját. 

2011. október 27. 18:40

WP Mango mobil Kínából - ZTE Tania

A China International Communications Exhabition 2011 rendezvényen mutatkozott be a ZTE első Windows Phone 7 Mango alapú készüléke.

2011. október 3. 10:03

Az E-Care Solutions Kft. szervizeli a ZTE okostelefonokat

A DBH Group kockázati tőkebefektetése, az E-Care Solutions Kft. együttműködési megállapodást kötött a kínai ZTE Corporationnel. Az együttműködés keretében az E-Care Solutions Kft. kiemelt szervizszolgáltatásokat nyújt a magyarországi okostelefon-piacon is terjeszkedő kínai vállalatnak.

Kulcsszavak: ZTE okostelefon
2011. június 24. 09:57

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További híreink

Ismét lehet pályázni a Magyar Innovációs Nagydíjra

A Magyar Innovációs Szövetség (MISZ) 2020-ban is meghirdeti a Magyar Innovációs Nagydíj pályázatot, az Innovációs és Technológiai Minisztérium (ITM) stratégiai partnerségével, valamint a Nemzeti Kutatási, Fejlesztési és Innovációs Hivatal (NKFIH) főtámogatásával. A megmérettetés keretében immár 29. alkalommal fogják elismerni a legkiválóbb hazai innovációs teljesítményeket. Nevezni 2021. február 10-ig lehet. 

2020. december 1. 14:57

Hazánkban elsőként továbbított röntgenfelvételt egy diák 5G-n keresztül

Varga Róbert, a győri Széchenyi István Egyetem hallgatója Magyarországon először nagyfelbontású röntgenfelvételt továbbított 5G hálózaton keresztül, melyhez az Innomed Medical, a Vodafone Magyarország és a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság (NMHH) nyújtott szakmai és technológiai segítséget. Ez az egészségügyi innováció új távlatokat nyit a különböző távdiagnosztikai eljárásokat illetően. 

2020. november 24. 12:01
online sportfogadás