ZTE kulcsszót tartalmazó cikkek

Találatok a következő kulcsszóra: ZTE

Erős bejelentéssel indult a nemzetközi 5G technológiai csúcstalálkozó!

Erős bejelentéssel indult a GSMA, Intel, 3GPP, Omdia, CCS Insight és a China Telecom részvételével megrendezett nemzetközi 5G technológiai csúcstalálkozó (5G Summit and User Congress 2021). Dr. Bai Gang, a ZTE RAN termékekért felelős alelnöke által ismertetett, az iparágban egyedülálló, mesterséges intelligencia alapú NodeEngine megoldásra épülő 5G alapú kísérleti gyár működési mutatói mintegy 64 százalékos munkaerőköltség és 14 százalékos termékhiba csökkenést mutattak. 

2021. november 26. 20:11

5G összhangja - Az intelligens digitális ökoszisztéma megoldása

Tegnap került megrendezésre a világ egyik legnagyobb távközlési szolgáltatója által rendezett 5G Summit and User Congress 2021 ami a fogyasztók, a szolgáltatók, vállalkozások és a közszféra egyik kiemelt és legfontosabb csúcstalálkozója.

2021. november 25. 09:55

1,2 Gbps feletti adatátviteli sebességet ért el mobilinterneten a Telenor

A Telenor és partnere, a ZTE szakemberei közösen tesztelték az eddigi leggyorsabb Hipernet adatátviteli sebességet a mobilszolgáltató székházának rádiós kísérleti helyiségében, Törökbálinton. Az újonnan tesztelt technológiát, amely a 4. és 5. generációs mobilinternet hálózatok közti átkötést jelentheti, többszörös sebesség és kapacitás mellett alacsonyabb válaszidő jellemzi.

2016. december 16. 07:35

26 millió mobilt értékesített az év első felében a ZTE

A ZTE felfedte idei eladási mutatóit. A számok szerint a vállalat ebben az évben eddig 26 millió okostelefont értékesített.

Kulcsszavak: ZTE okostelefon +céginfó
2015. július 16. 12:30

A közigazgatási szektor felé nyit a ZTE Magyarországon

A magyarországi pozíció további erősítését, a korábbinál aktívabb piaci jelenlétet, az állami és közigazgatási szektor felé való nyitást nevezte meg fő céljaként Liu Xiaokang, a kínai távközlési hálózati és eszközgyártó ZTE Hungary Kft. nemrégiben kinevezett új ügyvezető igazgatója.

Kulcsszavak: ZTE
2015. április 27. 15:27

A ZTE nagyobb figyelmet szentel a magyar ügyfeleknek

A ZTE Corporation tavaly kötött megállapodást a magyar kormánnyal. Ennek jegyében Budapesten hozta létre egyik globális hálózatüzemeltető központját. Most egy újabb lépéssel, az Enterprise Grouppal együttműködve, szeretné ötvözni a távközlési szolgáltatók számára világszerte elérhető és itthonról felügyelt menedzsmentszolgáltatásait a hazai piac átfogó ismeretével.

2014. augusztus 1. 11:27

Hazánkban is bemutatkoztak a Firefox mobilok

A Mozilla ma hazákban is bemutatta nyílt forráskódú mobil operációs rendszerét, valamint az Alcatel One Touch Fire és a ZTE Open készülékeket, melyek fedélzetén ez teljesít szolgálatot.

2013. október 9. 14:31

Mobilkészülék-javító üzemet létesít a kínai ZTE Magyarországon

Mobilkészülék-javító üzemet telepít Magyarországra a kínai ZTE telekommunikációs cég; az együttműködési nyilatkozatot kedden írták alá Budapesten.

Kulcsszavak: ZTE
2013. szeptember 24. 13:39

A ZTE gyártja az első Tegra 4 meghajtású mobilokat

A kínai gyártó bejelentette, hogy az ő műhelyéből kerülnek ki az első okostelefonok, melyekben az NVIDIA szupererős Tegra 4 chipsetje teljesít szolgálatot.

Kulcsszavak: NVIDIA Tegra 4 ZTE okostelefon
2013. február 21. 15:58

Peking visszautasítja a Huawei és a ZTE elleni amerikai vádakat

Alaptalannak nevezte  a két kínai távközlési vállalatóriás, a Huawei és a ZTE elleni amerikai vádakat hétfői kommentárjában a Hszinhua állami hírügynökség annak jeleként, hogy Pekinget nem hagyja nyugodni az amerikai képviselőház hírszerzési bizottságának megállapítása, miszerint a két cég nemzetbiztonsági kockázatot jelenthet.

Kulcsszavak: USA security ZTE Huawei
2012. október 16. 09:06

Jelentős veszteséggel számol a kínai ZTE

A távközlési berendezéseket gyártó kínai óriás, a ZTE Corporation vasárnap bejelentette, hogy jelentős, 1,9-2 milliárd jüanos (300 millió dollár) nettó veszteségre számít a harmadik negyedévben.

Kulcsszavak: ZTE +céginfo
2012. október 15. 08:52

Csúcskategóriás kínai - ZTE Flash

Az amerikai Sprint szolgáltató kínálatában debütál ősszel a ZTE felső kategóriás modellje, mely elsősorban hatalmas HD kijelzőjével, 12 megapixeles kamerájával és LTE támogatásával hívja fel magára a közönség figyelmét.

Kulcsszavak: Sprint ZTE
2012. július 31. 11:56

Csúcsra tör a ZTE: jön a Grand X LTE

A kínai gyártó bemutatta első LTE-képes okostelefonját. A T82 kódnevű Grand X LTE a legfrissebb Android rendszerrel (4.0 ICS) és igen ütős hardverrel érkezik, így a "nagyok" méltó ellenfélre találnak személyében.

Kulcsszavak: ZTE
2012. június 19. 14:46

Windows Phone Refresh-sel támad a ZTE Mimosa

A kínai gyártó szerény felszereltségű, WP Tango Refresh alapú üdvöskéje nem tévesztendő össze a bivalyerős, Android 4.0 rendszerű Mimosa X-szel. A Metro felhasználói felülettel érkező Mimosa 800MHz-es processzort és 256MB RAM-ot tudhat magáénak, tehát egy vérbeli belépő szintű WP mobilt ismerhetünk meg „személyében”.

2012. március 21. 14:44

ZTE Era – Tegra 3 és Ice Cream Sandwich 7,8 milliméterben

A kínai gyártó idei csúcsmodellje a ZTE Era, mely a Mobile World Congressen került bemutatásra. A újdonság felszereltsége sok jót ígér, de vajon milyen áron juthatunk majd hozzá?

2012. február 27. 20:56

ZTE Orbit – Újabb olcsó Windows Phone Kínából

A Mobile World Congressen mutatkozott be a ZTE Tania utódja, mely a korábbi modellhez hasonlóan a kedvező árú WP mobilok – egyelőre szűk – körét gazdagítja.

2012. február 27. 16:29

ZTE PF200 és N910: Android Ice Cream Sandwich rendszerrel

A kínai gyártó nem egy, hanem rögtön kettő Android 4.0 ICS alapú okostelefonnal készül a Mobile World Congress rendezvényre. A duplamagos processzorral és qHD képernyővel felvértezett PF200 lehet az igazi nagyágyú, a kizárólag CDMA hálózatokat támogató N910 pedig a középkategóriás kistestvér szerepét töltheti be.

2012. február 20. 12:46

Tegra 3 processzorral szerelt ZTE táblagép a láthatáron

A CES rendezvényen bukkant fel a kínai gyártó roppant erős felszereltségű masinája, melyhez – a ZTE jó szokásához híven – várhatóan kedvező ár párosul.

2012. január 12. 13:53

ZTE Crescent – Néhány nap múlva a piacon

A kínai gyártó készüléke még ebben a hónapban bekerülhet a brit Orange szolgáltató kínálatába, s a sikeres elődmodell követőjeként Orange San Francisco II néven fut majd.

2011. november 21. 07:54

Magyarországon is bemutatkozott a ZTE Skate

Röviddel a világpremier után a ZTE Magyarországon is bemutatta a Skate nevű, 4,3 hüvelykes kijelzővel gyártott okostelefonját. 

2011. október 27. 18:40

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További híreink

December elején nyit az első magyar kriptotőzsde

Az áttörés éve lett 2021 a hazai kriptopiac világában. Az idei esztendőben egymástól függetlenül fél tucat kriptopénz, úgynevezett token elindulásáról döntöttek magyar szereplők. A szerencsés esetben már néhány hónap alatt akár 300-400 százalékos haszonnal kecsegtető virtuális pénz a befektetők fantáziáját is megmozgatta. A legalább százezer főre becsülhető magyar kriptopénz-tulajdonosi kör a hírek szerint nemcsak a világhírű bitcoinból és ethereumból vásárolt be előszeretettel, hanem szívesen költött a magyar fejlesztői csapattal, honlappal rendelkező kriptopénzekre is. Ennek a trendnek egy új, meghatározó állomása lehet, hogy december elején elérhetővé válik az első magyar iparági börze, a New Change Kriptotőzsde.

2021. november 30. 21:13

Dr. Charaf Hassan a Vodafone Magyarország Alapítvány kuratóriumának új elnöke

A Vodafone Magyarország Alapítvány kuratóriumi elnöke a következő 5 évben Dr. Charaf Hassan lesz, a Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem Villamosmérnöki és Informatikai Karának nemzetközileg is elismert dékánja. Az új elnök szakmai tapasztalatával is segíti majd a Vodafone Alapítvány digitális kompetenciafejlesztést és társadalmi esélyegyenlőség megteremtését célzó programjait. 

2021. november 18. 16:49