Zebra kulcsszót tartalmazó cikkek

Találatok a következő kulcsszóra: Zebra

A Zebra mobil számítógépével javítja a munkavállalók termelékenységét

A Zebra Technologies Corporation, a peremhálózaton dolgozó innovatív nagyvállalat olyan megoldásokkal és partnerekkel, amelyek lehetővé teszik a vállalkozások számára, hogy csúcsteljesítményt nyújtsanak, bejelentette az EC5x sorozatot, a személyi munkaeszközként használható mobil számítógépek új kategóriáját. A sorozat létrehozásának célja, hogy a munkavállalókat összekapcsolja és ellássa információval, miközben javítja az egyéni termelékenységet, együttműködést és a felhasználói élményt, több iparágban. Megjelenésében egy Android 10-et (OS) futtató mobiltelefonra hasonlít. Opcionális kódolvasójával, és a külön a peremhálózaton dolgozók számára kialakított robusztus szoftveregyüttesével az elnyűhetetlen EC5x sorozat a Zebra legvékonyabb, legkönnyebb mobil számítógépe.

2021. június 20. 16:44

Szerelkezzünk fel a járvány utáni visszatéréshez!

A szolgáltatás frontvonalában dolgozóknak nagyvállalati szintű eszközökre és megoldásokra lesz szüksége ahhoz, hogy a COVID-19 járvány utáni talpraállás sikeres legyen.

2021. január 20. 16:57

Telepíteni és irányítani is távolról lehet a Zebra nyomtatóit

Az automatikus azonosítástechnológiában élenjáró Zebra Technologies piacra dobta a Link-OS környezetének legújabb változatát. Az új verzió az innovatív irányítási funkciót egy erős szoftver fejlesztési csomaggal (SDK) és új szoftver applikációkkal társítja.

Kulcsszavak: nyomtatás Zebra
2013. november 22. 08:17

Okos mobilnyomtató a Zebrától

A QLn420 nyomtató kifejlesztését az az igény hívta életre, ahol az ügyfelek elsősorban a meglévő rendszereikhez történő könnyű integrálhatóságot tekintik fontosnak. Az új címkenyomtatót kifejezetten az egyszerű kezelhetőség és a legkülönbözőbb rendszerekhez történő gyors csatlakoztatás jellemzi, amit elsősorban a szállítás, a raktározás és a logisztika területén működő cégek tudnak majd kihasználni.

2013. április 19. 11:59

iPhone kompatibilis nyomtatókkal bővít a Zebra

A Zebra Technologies ma jelentette be az iMZ220 és iMZ320 nyomtató piacra dobását. A termékek különlegességét a “Made for iPod®/iPhone®/iPad®” címke jelzi, amely arra utal, hogy a nyomtató nyugták, számlák, jegyek, szállítójegyek és további dokumentációknak az Apple eszközökről indított kinyomtatására alkalmas.

Kulcsszavak: iPhone nyomtató printer Zebra
2013. február 22. 14:54

Whisky-szűrés okostelefonnal

A tragikus csehországi hamisított égetett szesz történetnek már eddig is számos tanulsága van. A történet újból megerősíti, hogy az élelmiszer hamisítás — például a cipők vagy ruhák hamisításától eltérően — nem pusztán a gyártót és az államot megkárosító tevékenység, hanem a fogyasztó számára életveszélyt jelentő bűncselekmény.

 

2012. október 15. 10:50

Termáltranszferes mobil RFID nyomtató a Zebrától

Az amerikai Zebra Technologies bemutatta a világ első mobil RFID nyomtatóját. A két kivitelben készülő (hordozható P4T, RFID-kompatibilis RP4T) eszközök mind beltéri, mind kültéri alkalmazásnál, így gyártási, szállítási és logisztikai, kormányzati vagy más, nagy mobilitást igénylő területeken is használhatók. A Zebra újítása a mobilitásban rejlik. Az új hordozható nyomtatóval ugyanis bárhol és bármikor lehetővé válik címkék, blokkok nyomtatása.

Kulcsszavak: Zebra printer RFID
2008. december 20. 18:30

A leggyorsabb, egyben a legkisebb asztali hőnyomtatók

Az egyedi nyomtatási és azonosítási megoldásokra szakosodott Zebra Technologies bemutatta legújabb asztali hőnyomtató-családját. A G-sorozatot elsősorban egészségügyi, gyógyszeripari és gyáripari alkalmazásra fejlesztették ki. Az új sorozat kategóriájában a legkisebb mérettel, ugyanakkor a legnagyobb nyomtatási sebességgel büszkélkedhet.

Kulcsszavak: Zebra printer
2008. szeptember 29. 20:42

Új pénzügyi igazgató a Zebránál

2008. május 1-jétől Michael C. Smiley a Zebra Technologies Corporation pénzügyi igazgatója. A pozíciót 1991 óta Charles “Randy” Whitchurch (61 éves) töltötte be, aki a Zebránál eltöltött 17 év után most nyugdíjba vonul.

Kulcsszavak: Zebra CIO
2008. május 20. 18:01

Jól kezdte az évet a Zebra

A Zebra Technologies Corporation közzétette 2008-as első negyedéves eredményét.

Kulcsszavak: Zebra +céginfo
2008. április 26. 11:36

Akvizícióval bővíti azonosítási és eszközkövetési megoldásait a Zebra

A Zebra Technologies felvásárolta az ultraszélessávú (UWB) megoldások vezető globális szállítóját, a Multispectral Solutionst (MSSI).

Kulcsszavak: Zebra +céginfo
2008. április 21. 17:46

A Zebra Technologies rekord árbevétellel zárta 2007-et

A 2007. december 31-ével végződő időszakban a cég rekordszintű, 233,57 millió dolláros árbevételt ért el – ez 11,3%-os növekedést jelent a 2006-os év utolsó negyedévéhez képest. A Zebra adózott eredménye ebben az időszakban 30,8 millió dollár volt, ami csaknem másfélszer annyi, mint a 2006-os negyedik negyedéves eredmény.

Kulcsszavak: +céginfo Zebra
2008. február 29. 07:13

Zebra hőnyomtatók a Super Bowlon

A Zebra Technologies speciális hőnyomtatói fontos szerepet játszottak az év egyik legjelentősebb amerikai sporteseményén, a februári Super Bowlon. A személyi (azonosító csuklószalagok, belépőkártyák) és felszerelésazonosító és nyilvántartó-rendszerhez az azonnali vonalkódnyomtatást a Zebra nyomtatói szolgáltatták.

Kulcsszavak: sport Zebra
2008. február 23. 11:06

Oracle XMl Publisher és Zebra hőnyomtatók közvetlen kapcsolatban

A Zebra Technologies Corp. ma bejelentette, hogy ZPL alapú hőnyomtatói közvetlenül és fennakadás nélkül képesek az Oracle XML Publisherrel kommunikálni.

Kulcsszavak: printer Zebra
2008. január 9. 11:43

Zebra mobilnyomtatók: megkönnyítik a karácsonyi bevásárlást

A Zebra hordozható nyomtatói segítségével az áruházi akciós termékek gyorsan és egyszerűen átcímkézhetők, így az ünnepi roham idején több idő jut a vásárlók kiszolgálására. A mobilprinterek vezeték nélküli hálózatra kapcsolhatók, ezzel a termékek leárazása és újracímkézése hatékonyan és szinte valós időben megvalósítható. A mobil nyomtatási megoldásoknak köszönhetően a pénztáraknál nem kell többé a kézzel javított vagy nem aktuális adatokat tartalmazó címkék által okozott fennakadásoktól tartani, mivel naprakész és pontos vonalkódos árcímkék kerülnek a termékekre.

Kulcsszavak: printer Zebra
2007. december 19. 16:40

A Zebra felvásárolja a Navist és a proveót

Felvásárolja a Zebra a Navis Holdings megközelítőleg 145 millió dollárt érő részvényeit. A Navis a logisztika és eszközmenedzsment, valamint a leltározás és fuvarozás területén kínál megoldásokat. A tranzakcióra várhatóan 2007 negyedik negyedévében kerül sor.

Kulcsszavak: GPS +céginfo Zebra
2007. november 23. 19:46

Zebra: nyomtatócsere-program kedvezményes áron

A Zebra Magyarországon újra meghirdette a 2006-ban és 2007 elején szervezett nyomtatócsere-programját. A vezető mobil- és ipari nyomtató megoldásokat szállító cég 2008 márciusáig kedvezményes áron nyújt lehetőséget a régi típusú Zebra nyomtatók legújabb modellekre való becserélésére. A nyomtatócsere-programot olyan középkategóriás termékre is kiterjesztik, mint a 105SL sorozat, valamint a közelmúltban bevezetett ZM 400, ZM 600 és S4M. Ezek az eszközök a Zebra korábbi Stripe sorozatát hivatottak felváltani.

Kulcsszavak: Zebra printer
2007. október 16. 18:30

A Zebra Technologies új elnök-vezérigazgatója Anders Gustaffson

A Zebra Technologies Corporation bejelentette, hogy a vállalat 37 év után nyugdíjba vonuló elnök-vezérigazgatóját, Edward L. Kaplant Anders Gustaffson követi a vezetői székben. Kaplan a Zebrát Gerhard Cless-szel alapította, aki jelenleg a vállalat ügyvezető alelnöke, valamint az igazgatótanács tagja. Kaplan a részvényesek következő, 2008 májusában esedékes éves gyűléséig továbbra is a testület tagja marad, és Gustaffson tanácsadójaként vesz majd részt a munkában.

Kulcsszavak: Zebra CIO
2007. szeptember 20. 17:12

Megjelent az első, igény szerint fejleszthető Zebra címkenyomtató

ZM400-as és ZM600-as modellekkel bővítette Z sorozatú hőnyomtató családját a Zebra. A jellemzően ipari és kereskedelmi környezetben, autó- és elektronikai cikkek gyártása során, vagy az egészségügy területén használatos nyomtatók a felhasználók igényeit követve egyszerűen alkalmassá tehetők RFID technológiára előkészített címkék kódolására és nyomtatására, mellyel további termelékenységnövekedés érhető el.

Kulcsszavak: Zebra printer
2007. szeptember 13. 14:54

Zebra RFID-termékek MS BizTalk platformon

A Zebra Technologies bejelentette: új fejlesztésű DSPI (Device Service Provider Interface) megoldása lehetővé teszi a Zebra rádiófrekvenciás azonosító (RFID) termékeinek plug-and-play rendszerű beillesztését a Microsoft BizTalk RFID‑platformba.

Kulcsszavak: Zebra RFID printer
2007. augusztus 20. 10:34

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További híreink

Megvannak a digitális marketingről szóló legjobb szakdolgozatok

Az IAB Hungary digitális reklámszakmai szervezet március 24-én a GroupM Akadémia bázisán adta át a 2022-es évi Legjobb szakdolgozat a digitális marketingről című pályázat nyerteseinek járó díjakat. Az elmúlt három évben kivétel nélkül (előszörmásodszorharmadszor) a Budapesti Corvinus Egyetem diákjai nyertek a pályázaton, idén először azonban egy szegedi és egy debreceni egyetem hallgatója vihette haza a legjobb pályamunkáért járó díjat. 

2023. március 27. 12:43

Az Alzánál egyszerűbb lett az áruvisszaküldés és a reklamáció

Az Alza.hu ügyfelei mostantól a reklamált termékeket az AlzaBoxokon keresztül is visszaküldhetik. A Magyarországon, Szlovákiában és Csehországban több mint 210 000 csomagautomatát működtető webáruház ismét egy újabb lépéssel közelebb került céljához, hogy hálózata a helyi közösségek számára minél hasznosabb legyen és kényelmesebbé tegye mindennapjaikat.

2023. március 21. 09:59